Kraso Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 No niestety ten kod MECZGWIAZD nie działa na Jordany. Zamówiłem wczoraj jedne z 20% upustem i dzisiaj dostałem maila o treści: Dziękujemy za złożenie zamówienia. Jednocześnie informujemy że zgodnie z regulaminem umieszczonym na stronie rabat przysługuje na wszystkie artykuły z wyłączeniem obuwia Jordan Retro a także edycji limitowanych QS.Poniżej treść regulaminu:§ 6 – Cena i sposób zapłaty"8. Klient uprawniony jest do uzyskania rabatu wg aktualnie mu przysługującego (zgodnie z parametrami konta klienta). Rabat przysługuje na wszystkie artykuły z wyłączeniem obuwia Jordan Brand a także edycji limitowanych QS.Prosimy zatem o informację czy mamy anulować zamówienie czy wysłać je w cenie bez rabatu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunkaholic Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Mam tylko 1 kod jak ogarnę jakiś to Ci prześlę na PW. Tymczasem: http://sklepkoszykarza.pl/ -20% na wszystko (przecenione tez) kod promocyjny: MECZGWIAZD DZIAŁA NA JORDANY Działa na Jordany z wyłączeniem kolekcji Retro W opisie każdego obuwia Jordan Retro w sklepie koszykarza jest na dole opis "Na obuwie z kolekcji Jordan Retro nie obowiązuje żaden rabat!!" <- wykrzykniki nawet dają Edytowane 2 Marca 2015 przez Dunkaholic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Działa na Jordany z wyłączeniem kolekcji Retro W opisie każdego obuwia Jordan Retro w sklepie koszykarza jest na dole opis "Na obuwie z kolekcji Jordan Retro nie obowiązuje żaden rabat!!" <- wykrzykniki nawet dają To chyba od niedawna, bo jeszcze miesiąc temu zamawiałem normalnie Jordany Retro ze swoim stałym rabatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunkaholic Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 To chyba od niedawna, bo jeszcze miesiąc temu zamawiałem normalnie Jordany Retro ze swoim stałym rabatem. Być może polityka Nike się zmieniła? Od jakiegoś czasu właśnie obserwuje na różnych sklepach takie dopiski odnośnie Retro przy jakiś promocjach np ostatnio przy okazji all star weekend. Jestem w stanie zrozumieć tę politykę. Po co sprzedawać coś o dużym popycie (dużo chętnych) i niskiej podaży (limitowane ilości) w jeszcze niższej cenie? Zawsze znajdzie się g33k, który kupi kolekcję Retro za 800-1000zł/para Jak nie dziś to za miesiąc/dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 ale lipton juz sie nakrecilem ze marviny wezme z 20% rabatem , no Ciekawe czy ten rabat 10% zadzaila ktory mam caly czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 bo stały rabat wypracowany w sklepie to całkiem inna kwestia niż te czasowe które się wpisuje. Stałe rabaty działają zawsze i na wszystko bo to jest promocja danego sklepu za to, że ileś tam kasy się u Nich wydało ja dzięki temu wszystkie J'sy retro kupuję taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) bo stały rabat wypracowany w sklepie to całkiem inna kwestia niż te czasowe które się wpisuje. Stałe rabaty działają zawsze i na wszystko bo to jest promocja danego sklepu za to, że ileś tam kasy się u Nich wydało ja dzięki temu wszystkie J'sy retro kupuję taniej Do tej pory tak było i też z tego korzystałem. Dzisiaj zrobiłem zamówienie ze swoim stałym rabatem i dostałem takiego samego maila jak ten który wkleiłem na poprzedniej stronie. ale lipton juz sie nakrecilem ze marviny wezme z 20% rabatem , no Ciekawe czy ten rabat 10% zadzaila ktory mam caly czas... Obawiam się, że nie. Edytowane 2 Marca 2015 przez Kraso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 o żesz kurde - to niedobrzy ludzie robię strajk i żadnych butów już nie kupię więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Miał ktoś do czynienia z Hyperdunkami 2012 Low? Warto je kupić za dobre pieniądze do gry na sali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunkaholic Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Nakręcacie się na Marvina. Ten news daje znać że będzie wiecej butów i gażetów nawiązujących do universum Looney Tunes! http://news.nike.com/news/they-re-back-michael-jordan-and-bugs-bunny-rekindles-a-beloved-friendship Może takie? trakcja jak talala! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 kurde, mi wcale nie dziala ten kod, chcialem kupic klasyczne Kempowe kamikaze 1 , i pisze "Kod z kuponu nie został zaakceptowany" probowalem na moim koncie z rabate, i na koncie bez wbitego stalego rabatu i jest to samo... u was wciaz dziala ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 kurde, mi wcale nie dziala ten kod, chcialem kupic klasyczne Kempowe kamikaze 1 , i pisze "Kod z kuponu nie został zaakceptowany" probowalem na moim koncie z rabate, i na koncie bez wbitego stalego rabatu i jest to samo... u was wciaz dziala ? Nie wiem czy ten rabat nie był tylko na weekend z okazji meczu gwiazd PLK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Chyba nie bo z okazji meczu gwiazd PLK był kupon na 50 PLN mecz_gwiazd_2015 czy jakoś tak. Dunkaholic - to, że tak napisali o retro to jasne, ale skoro kupon przechodził i rabat naliczał się to sądziłem, że przejdzie tym bardziej, że modele , które im zostały i rozmiary nie były jakieś super extra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 ten rabat byl tylko na week -20% , a ten 50pln jest do 5.03 prawdopodobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunkaholic Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Ha! Preorder!http://basketplanet.pl/pl/jordan/849-air-jordan-7-retro-marvin-the-martian-705350-007.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Czarny Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witam. Koledzy mam pytanie jak odróżnić modele Nike Zoom Crusader wersje outdoor od zwykłej, czy ta o nr katalogowym 630909 003 to jest zwykła czy na zewnątrz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 ma ktos 15% w sklepiekoszykarza ? lub do wziecia taniej jak 660zł Marviny 7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 ma ktos 15% w sklepiekoszykarza ? lub do wziecia taniej jak 660zł Marviny 7? Mam 13%, ale tak jak pisałem, ostatnio nie działało na Retro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Byłem dzisiaj w Fashion Housie w Sosnowcu(sic!) i buty w sklepie Nike były w tak śmiesznych cenach, że masakra: Jordan True Flight 257 zł KD V 179 zł Jordan Future 299 zł Jordan 1 Flight Strap ~250 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Jesteś pewny że Jordan Air Future były po 299? W jakiej kolorystyce? Pełna rozmiarówka? Bo jak tak to jutro wysyłam tam znajomego po pare a nie chcę go pchać na darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi