Paticiumek Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 A które XII z ostatnio wydanych i jeszcze dostępnych są warte kupienia ze względu na jakość wykonania ? Pytam bo komuś obiecałem a niestety te Taxi co teraz wyszły jak przed świętami oglądałem to w porównaniu z tymi co miałem 17 lat temu to więcej niż przepaść a niestety muszę ten model kupić ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 A które XII z ostatnio wydanych i jeszcze dostępnych są warte kupienia ze względu na jakość wykonania ? Pytam bo komuś obiecałem a niestety te Taxi co teraz wyszły jak przed świętami oglądałem to w porównaniu z tymi co miałem 17 lat temu to więcej niż przepaść a niestety muszę ten model kupić ( Poza ebayem to za wiele XII nie znajdziesz, w sklepach zostały już tylko resztki kolorystyk Obsidian, Cool Grey lub Play Off. Najlepiej z nich wypadają XII PO o jakości OG zapomnij ale też nie ma dramatu jak z Taxi, według mnie to też najlepsza kolorystyka z tych trzech. Tutaj http://sklepkoszykarza.pl/?md=products&id_p=14841&name=buty-nike-air-jordan-12-retro-playoffs& maja jeszcze końcówkę rozmiaru może akurat ci się poszczęści jeśli nie to zostaje ebay bądź obuwnicze giełdy na niketalk czy sole collector. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paticiumek Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 No właśnie potrzebny był 42 a tu jest 42,5 więc chyba nie będzie dramatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Siema Wcześniej założyłem temat o Jordanach ale nie pojawiła się żadna odpowiedz więc zakładam nowy z inną treścią i innymi oczekiwaniami, więc do rzeczy. Potrzebuję jakiś bucików na parkiecik do 350 zł brand nie jest istotny, ważne żeby but trzymał kostkę i się nie ślizgał. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 (edytowane) adidasy w starszej niz 3.0 Rose sa juz na tyle tańsze ze sie łapią cenowo i na tyle dobre ze to dobry wybór dodatkowo sa na tle konkurencji jakosciowo dosc dobre allthetime D Rosev773 z superframe ver.1 sa okej ale ale goraco polecam dolozyc 40PLN i wyrwac Rose 773 ver II bo to jedne z najlepszych butow w jakich gralem ( i gram nadal) 399PLN i masz maksa IMHO z nowym systemem podeszwy plus pianka ... zaleta MEGA LEKKIE bo ponizej 250g!!! zobacz na basketmania.com.pl Edytowane 27 Grudnia 2013 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 właśnie wiem ale też tak myślę a możecie podać jakieś strony na których mogę pooglądać KIksy ? tylko prócz allegro i basketmania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 wybieram poza outletami w USA jak tam jestem wlasnie te zrodla a dodatkowo..... jak bedziesz kiedys w Lodzi to na Przybyszewskiego w Carrefourze masz przepiekny sklepik z butami do kosza... tam mozna jeszcze przymierzyc godny polecenia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 niestety jestem z południa Polski dokładnie świętokrzyskie, teraz właśnie jest taki mój okres przygotowawczy bo mam zamiar wystartować do ligi w Krakowie na wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Mogę polecić Hyperdunki 2012. 2 kumpli nie rozerwało ich przez sezon gry w 2 lidze. Obaj strasznie sobie chwalą.Sam gram w LBJ Soldier VI i też mogę polecić. Bardzo wygodne, przyjemnie chłodzi stopę.Hyperdunki widziałem w budżecie na pro-baller.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 jak jest z jakością trójek retro? szybko się psują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 D Rosev773 z superframe ver.1 sa okej ale ale goraco polecam dolozyc 40PLN i wyrwac Rose 773 ver II bo to jedne z najlepszych butow w jakich gralem ( i gram nadal) 399PLN i masz maksa IMHO z nowym systemem podeszwy plus pianka ... zaleta MEGA LEKKIE bo ponizej 250g!!! zobacz na basketmania.com.pl Wyglądają świetnie, sam się przymierzałem, ale są strasznie wąskie. Bez przymierzania bym nie ryzykował. Teraz jest promocja na KD VI i można kupić za ok 300zł co jest fajną ceną, gdzie bazowo było 130$. Była/jest też promocja na CP3.VI i VI AE. Bardzo fajne buty, szczególnie wersja na playoffy (sam w nich gram). Sklepy to oczywiście sklepkoszykarza.pl . Oprócz tego wspomniane basketmania i pro-baller. Na sklepkoszykarza na starcie dostajesz 10% rabatu - poszukaj w google jak to zrobić gdybyś chciał tam kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 (edytowane) Co powiecie na temat hyperquikness ? Edytowane 27 Grudnia 2013 przez venglas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 a tu potwierdzam jak ktos ma szeroka stope (szczegolnie podbicie) to mu jezor i sznurowadla moga sie w modelu wspomnianym 773 II sie rozlazic a brakuje tam usztywnienia jak w butach w ktorych gra/gral Duncan chociazby... taka zauważalna wada... reszta to parametry niesamowite w tym trzymanie parkietu, wybicie i ochrona kostki.... osiagi niesamowite w swojej klasie cenowej a ta podeszwa jak zeby rekina fajnie wygladaja a podeszwa mega elastyczna...czegos takiego nie mialem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 jak jest z jakością trójek retro? szybko się psują? Jakości praktycznie nie ma Znam przypadki kiedy przy 2-3 wyjściu pękała farba na midsole'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 a ja mam fire red i crimson już z pół roku i są nienaruszone a dośc dużo w nich chodzę i to na imprezy też często wiec momentami w ekstremalnych warunkach pracują dla mnie mega wygodne buciki i bardzo dobrze zrobione jak na aktualne wydania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ziomek 1but.pl , bardzo dobra stronka. Kolega poleca Soldiery VI, a ja mogę polecić Soldiery IV. To moje drugie Lebrony i jest część wspólna:-Niezniszczalne podeszwy, trzymające jak złoto nawet na najbrudniejszych parkietach. -Wysokie. -Wygodne jak skarpety narciarskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 ale jaja z bredami 1 ...sklepy troche poleciały w ch.. online nie do kupienia są chyba jakiekolwiek buty w swoim rozmiarze przy retro. Zresztą dziwne bardzo że Jordan Brand robi taką lipe jest tak duży popyt a oni wypuszczają w tak małej ilości nie jest to fair wobec ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Tylko, że na ten moment VI ciężko gdzieś w sklepie znaleźć, a IV nie widziałem od ohohoho i jeszcze trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Tylko, że na ten moment VI ciężko gdzieś w sklepie znaleźć, a IV nie widziałem od ohohoho i jeszcze trochę Sens wypowiedzi był taki, że Lebrony Soldiery którekolwiek można brać w ciemno w zasadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Sens wypowiedzi był taki, że Lebrony Soldiery którekolwiek można brać w ciemno w zasadzie Dodam do tego, że wcześniej grałem w jedynkach i trójkach. Nie licząc sznurowadeł w trójkach, wszystko było wręcz idealnie wykonane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi