Pepis21 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 W Polsce chyba ciężko będzie dostać można, ale termoaktywne kalesony by chyba dały ten sam rezultat co te "nożne rękawy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blizzen Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Problem jest taki, ze potrzebuje tego na jedna noge + max do polowy uda, nie chce kolejnych majtasow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Pożycz legginsy(jakoś tak) od dziewczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Po co Ci takie cuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blizzen Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Problemy z noga, lekarz doradzil zeby 'utrzymywac w niej temp', a w dlugich portkach nie bardzo lubie grac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.c Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 nie wiem na ile to w ogóle trzyma się kupy, ale na ebayu można niewielkim kosztem kupić: http://cgi.ebay.pl/New-Basketball-Sport ... 3506wt_905 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Napiszcie mi co sadzicie o systemie air max w nike . Mam ochote kupic lebrony 8 , ale jak przeczytalem ze sa z tym systemem na calej podeszwie to troche mi odeszla ochota. Mialem juz 2 pary z air maxem i zawsze po okolo 4-6 miesiacach ten system sie rozpierdalal. A dokladniej pekala ta przezroczysta guma z boku buta. Szkoda mi wywalic 500 zł na buty , jezeli po kilku miesiacach bede znowu mial rozwalony system i brak komfortu gry. Ma ktos te lebrony ? Albo jakies doswiadczenia z air maxem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Słuchajcie mam problem skręciłem drugi raz w ciągu 5 miesięcy kostkę - tym razem może trochę lżej ale to i tak nie ma znaczenia w tym przypadku. Nie będę tego pakował w gips, bo chodzić powiedzmy mogę - (a wiem kiedy bym nie mógł - miałem już skręcone obie) potrzebuję szybko kupić jakąś ortezę, stabilizator, usztywniacz... co polecacie, gdzie w Warszawie wybrać się żeby zainwestować w tego typu sprzęt ? Mile widziane porady od zaznajomionych w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 zniszczylem na betonie air max uptempo i wlasnie dobijam air more uptempo , w obu system sie rozwalil po ok 5-7 miesiacach ale najlepsze jest to ze w air more uptempo w jednym bucie system jest ok i nie ma zadnej roznicy w komforcie grania w porownaniu do drugiego uszkodzonego buta , oba modele maja air maxa na cale stopy, imo ten caly air max to gadzet fajnie wygladajacy i zwiekszajacy koszt buta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra_d Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 RLPH idz do chirurga niech Ci wypisze papier że stabilizator jest niezbędny, z tym papierem udaj się do sklepu z takimi rzeczami, na ogół przy każdym szpitalu jest. Procedura wygląda tak że w takim sklepie wybierasz sobie stabilizator w sklepie wypełniają Ci taki papier Ty to wysyłasz do NFZ oni odsyłają że zrefundują i kupujesz. Ja się dogadałem w sklepie w ten sposób że zapłaciłem całą sumę czyli 350zł potem wysłalem do NFZ i jak dostałem list zwrotny to koleś w sklepie zwrócił mi 245zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Czy mówisz o takim bucie specjalnym do chodzenia ? czy o normalnym stabilizatorze ? tak w ogole wczoraj moglem jeszcze sie opierać na tej stopie, teraz nie mogę, za bardzo napierdala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra_d Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 http://www.armedical.pl/s/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=245&category_id=86&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=8 cos w tym stylu mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.c Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 co do samych skręceń - zawsze jest tak że na drugi dzień bardziej boli (czy to skręcenie/obicie/stłuczenie) - póki jest sie rozgrzanym wydaje się jako tako ok, przez noc wszystko ostygnie, zastoi się i wychodzi niemoc. mnie nigdy w gips nie wstawiali - raz poważniej skręciłem że po 1,5miesiaca czułem że dopiero biegać mogę - jako że wtedy poza altacetem i usztywnieniem bandażem elastycznym lekarz nic więcej nie zrobił, więc od tamtej pory nawet nie latam do nich, tylko stosuje wymienione dwa środki, daje sobie chwile przerwy aż przestane czuć ból i tyle (czyli przy lekkim to i tak ok tygodnia schodzi w bezruchu). mam nadzieje że od razu zaprzyjaźniłeś się z altacetem aby leczyć skręcenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra_d Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 lekarze lekarzami,wiadomo że karzą unieruchomić i smarować ale zawsze warto prześwietlenie zrobić czy przypadkiem kości są całe. Ja na ogół chodzę. lepiej niech ktoś to obejrzy. Wiadomo że przy lekkim skręceniu 1-2 tyg trzeba przecierpieć ale chociaż jest pewność że nic poważnego się nie stało ponadto zawsze jak jest udokumentowane to można na odszkodowanie liczyć. jakieś 500zł wpadnie i wtedy można żonie wynagrodzić te 2 tyg narzekania D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ponadto zawsze jak jest udokumentowane to można na odszkodowanie liczyć. jakieś 500zł wpadnie i wtedy można żonie wynagrodzić te 2 tyg narzekania D:D:D to pewnie zalezy od ubezpieczenia... ale za normalne skrecenie daja jakies 1-2% uszczerbku na zdrowiu i jezeli jest sie ubezpieczonym w szkole, na uczelni, w azs albo zwykle onw to wychodzi 100 - 150 zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu4400 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=21052892 panowie jak buty u tego gościa, og? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 lekarze lekarzami,wiadomo że karzą unieruchomić i smarować ale zawsze warto prześwietlenie zrobić czy przypadkiem kości są całe. Ja na ogół chodzę. lepiej niech ktoś to obejrzy. Wiadomo że przy lekkim skręceniu 1-2 tyg trzeba przecierpieć ale chociaż jest pewność że nic poważnego się nie stało ponadto zawsze jak jest udokumentowane to można na odszkodowanie liczyć. jakieś 500zł wpadnie i wtedy można żonie wynagrodzić te 2 tyg narzekania D:D:D 500zl ? to gdzie ty ubezpieczony jestes ze 2 lata temu jeszcze w liceum zlamalem noge w kostce, dosc powazne zlamanie 6 tygodni w gipsie, do tego nie moglem stawac na ta noge w ogole i chodzic z kulami - odszkodowanie 350zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Young_Buck Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Za zwykłe skręcenie kostki max 200zł, jak będzie 150zł to jest dobrze przy takim urazie. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 To zależy chyba od ubezpieczyciela, ja np. rok temu dostałem 101zł za skręcenie a też noga dwa tygodnie w gipsie siedziała. Teraz słyszałem, że dają więcej trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ja w liceum bedac ubezpieczonym w hestii dostałem 5% 400/500zł za skręconą kostkę, ale strzela mi w niej do dzisiaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi