AI Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 http://d.yimg.com/a/p/sp/ap/55/fullj.7fdb26c7942edbcc80e6235d1a538381/ap-37ddf5e7d12a4ddc9757de94f0a1ad46.jpg Ktoś wie co to za but? zdaje sie ze sa to jordany chrisa paula - Jordan CP3 IV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu4400 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 a co możecie powiedzieć odnośnie zwykłych II retro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekot Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 http://allegro.pl/jordan-oryginalne-i-n ... 96481.html og?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 a co możecie powiedzieć odnośnie zwykłych II retro? Do chodzenia jak najbardziej na plus, do grania za tą kase możesz mieć coś o wiele lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.c Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 http://allegro.pl/jordan-oryginalne-i-niepowtarzalne-buty-do-kosza-i1509696481.html og?? zdjęcie wewnętrznej metki z rozmiarem rozwiązałoby problem... po przyjrzeniu się, porównaniu z innymi zdjęciami jakoś rzeczy wybitnie rażących nie znalazłem, ale głowy nie dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Nie zgadza się rozmiar, bo 45 nie ma 28,5cm. W sumie US10 to też nie 45, ale to 10 może się tyczyć rozmiarówki UK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissslbj Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Witam ! Panowie a co powiecie na "Nike Air Twilight Mid" w tym kolorze: Szczerze powiem, ze poszukuje butow "na codzien", a jako, ze lubie kolor niebieski to te szczerze mowiac nawet mi sie podobaja Prosze o opinie i komentarze nt tych bucikow, z gory dzieki !! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.c Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Nie zgadza się rozmiar, bo 45 nie ma 28,5cm. W sumie US10 to też nie 45, ale to 10 może się tyczyć rozmiarówki UK.to może być nie ogarnięcie osoby wystawiającej obstawiam- stąd zdjęcie metki dałoby pogląd na numer seryjny, rozmiar, datę produkcji. @krissslbj - skoro szukasz butów na codzień, to tutaj Tobie muszą się podobać bo Ty w nich będziesz chodzić nie my. do mnie ten model wizualnie nie przemawia, a że bliżej niż dalej do ciepłej pory roku, też zastanowiłbym się czy w bucie pod kostkę całym ze skóry nie będzie za ciepło przy temp >+20' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyber01 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 http://www.basketmania.com.pl/621,clsc-graphic.html OG? I ta rozmiarówka coś dziwna,przy L'ce długość 67cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Basketmania zawsze OG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firek99 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Witam wszystkich forumowiczów. Zalogowałem się na tym forum, bo liczę na Waszą pomoc. Nie przypadkowo w dziale "buty". O co mianowicie chodzi... Otóż poszukuje konkretnego modelu Nike`ów, które przed laty zdzierałem na betonowych boiskach i chciałbym je ponownie zdobyć, o ile jeszcze je produkują. Przejdę do rzeczy i podam wszystkie dane, jakie na ich temat utknęły mi w pamięci. - buty pochodzą z okresu 2000-2001 - ich najbardziej charakterystyczną cechą była asymetryczna cholewka: na zewnątrz niższa, wewnątrz wyższa - posiadały system flight (znaczek był umieszczony z tyłu na pięcie) - te moje były całe czarne, z malutką, białą łyżwą przed sznurowadłami, na palcach - po bokach przebiegały takie pionowe przeszycia, podobne jak w Jordanach XII - buty były wykonane ze skóry lub materiału skóropodobnego Jeżeli ktoś coś kojarzy, być może miał ten model, i np. zachowało mu się pudełko z nazwą, bądź ma je do dziś, byłbym wdzięczny za jakiekolwiek informacje. Od miesięcy szukam tych butów w internecie, ale bezskutecznie. Z góry dzięki za info. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.c Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 produkowane na pewno nie są... buty są robione tak aby przez rok były osiągalne w sklepach, co się nie sprzeda leci do outletów, a na następny rok to ewentualnie inne kolorystyki. w koszykówce to jednak rok rocznie trzeba czymś zaskoczyć klienta więc co roku stara się go czyms zaskoczyć. asymetryczna cholewka- Zoom GP pionowe elementy - Air Flight Lite II ale póki co nie przychodzi mi nic innego do głowy co by spełniało wszelakie wytyczne i mogłoby być tym poszukiwanym modelem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyber01 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Potrzebowałbym nowych butów do grania na asfalcie/orlikowej gumie.Fajnie by było gdyby były nieźle wentylowane,bo dosyć mocno pocą mi się stopy.Ale najważniejsza jest dla mnie dobra amortyzacja,mam problemy ze ścięgnem w łydce i każde spadanie sprawia mi ból,więc fajnie by było,gdyby buty chociaż trochę to niwelowały.Do tej pory grałem w Jordanach Flight 45,nie bardzo wiem jak je ocenić,bo to w sumie moje pierwsze poważniejsze buty.Są jeszcze w niezłym stanie,swoje przeżyły.No i cena,nie chciałbym jakiejś strasznej drożyzny,chyba,że będą to naprawdę bdb modele,wytrzymałe i spełniające moje wymagania,które ktoś może polecić z czystym sumieniem,wtedy mógłbym na to przeznaczyć jakies 300-350zł.Ale wyjściowo załóżmy,że szukam czegoś do ~250zł.Możecie mi coś polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firek99 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Dzięki Dr, ale to niestety nie te buty. Tamte miały na bokach przeszycia, jak w Jordanach XII. Tak czy siak, dzięki bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu4400 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Potrzebowałbym nowych butów do grania na asfalcie/orlikowej gumie.Fajnie by było gdyby były nieźle wentylowane,bo dosyć mocno pocą mi się stopy.Ale najważniejsza jest dla mnie dobra amortyzacja,mam problemy ze ścięgnem w łydce i każde spadanie sprawia mi ból,więc fajnie by było,gdyby buty chociaż trochę to niwelowały.Do tej pory grałem w Jordanach Flight 45,nie bardzo wiem jak je ocenić,bo to w sumie moje pierwsze poważniejsze buty.Są jeszcze w niezłym stanie,swoje przeżyły.No i cena,nie chciałbym jakiejś strasznej drożyzny,chyba,że będą to naprawdę bdb modele,wytrzymałe i spełniające moje wymagania,które ktoś może polecić z czystym sumieniem,wtedy mógłbym na to przeznaczyć jakies 300-350zł.Ale wyjściowo załóżmy,że szukam czegoś do ~250zł.Możecie mi coś polecić? jeśli chcesz mieć dobrą wentylację do oczywiście Hyperfuse będą najlepsze, i jeszcze jak na orlik do z wzmocnioną gumą XDR, ja sam mam i mogę polecić w 100% , niektórzy mówią że amortyzacja jest słaba, no może nie jest taka jak w hyperdunkach, ale mnie wystarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AI Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Witam wszystkich forumowiczów. Zalogowałem się na tym forum, bo liczę na Waszą pomoc. Nie przypadkowo w dziale "buty". O co mianowicie chodzi... Otóż poszukuje konkretnego modelu Nike`ów, które przed laty zdzierałem na betonowych boiskach i chciałbym je ponownie zdobyć, o ile jeszcze je produkują. Przejdę do rzeczy i podam wszystkie dane, jakie na ich temat utknęły mi w pamięci. - buty pochodzą z okresu 2000-2001 - ich najbardziej charakterystyczną cechą była asymetryczna cholewka: na zewnątrz niższa, wewnątrz wyższa - posiadały system flight (znaczek był umieszczony z tyłu na pięcie) - te moje były całe czarne, z malutką, białą łyżwą przed sznurowadłami, na palcach - po bokach przebiegały takie pionowe przeszycia, podobne jak w Jordanach XII - buty były wykonane ze skóry lub materiału skóropodobnego Jeżeli ktoś coś kojarzy, być może miał ten model, i np. zachowało mu się pudełko z nazwą, bądź ma je do dziś, byłbym wdzięczny za jakiekolwiek informacje. Od miesięcy szukam tych butów w internecie, ale bezskutecznie. Z góry dzięki za info. Pozdrawiam moze to te? nike zoom flight five Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firek99 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Niestety nie, ale dzięki wielkie. Tamte nie miały w ogóle łyżwy z boku. Tyllko mały znaczek nad palcami (jak się patrzyło na nie z góry, to znaczek był przed sznurowadłami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra_d Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 http://allegro.pl/nike-kobe-v-roz-39-jordan-lebron-nba-jedyne-i1525532450.html og?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhmmozesz Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 wydaje mi się, że wiem o które buty Ci chodzi. Tylko jest jeden mały problem, że te buty były na air maxie z tego co pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Orientujecie sie gdzie moge dostac Lebrony VI lub Jordany 16,5 w rozmiarze 30,5 cm ?? Dajcie zna jak macie jakis namiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi