agresywnychomik Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 (edytowane) 20 minut temu, julekstep napisał(a): nie spojluj noobie Hahah xD No ciezko zeby sie to zalapalo do tego atf-u xD Niszowa gra z niszowego forum meh. Edytowane 24 Listopada 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 44 minuty temu, fluber napisał(a): Pamiętajcie że niektórzy głosujący są wege Ich głosy powinny mieć wartość ujemną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Ich głosy powinny mieć wartość ujemną Ich glosy moglyby sie liczyc co najwyzej w kategorii 'najprzystojniejszy' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 23 minuty temu, julekstep napisał(a): Ich glosy moglyby sie liczyc co najwyzej w kategorii 'najprzystojniejszy' albo „pedalstwo” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 1 godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Mega, nie? xD no dramat, widać ze chłopaki c***a się znają na zupach, albo matki c***owo gotowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Godzinę temu, Qcin_69 napisał(a): no dramat, widać ze chłopaki c***a się znają na zupach, albo matki c***owo gotowały No ale to Ty marudzisz na te zupy. Najwyraźniej Twoja robiła żur z bułki tartej a na drugi dzień dodawała koncentratu pomidorowego;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 @ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 (edytowane) 8 minut temu, fluber napisał(a): No ale to Ty marudzisz na te zupy. Najwyraźniej Twoja robiła żur z bułki tartej a na drugi dzień dodawała koncentratu pomidorowego;) tak było @elwariato potwierdzi Edytowane 24 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 8 minut temu, fluber napisał(a): No ale to Ty marudzisz na te zupy. Najwyraźniej Twoja robiła żur z bułki tartej a na drugi dzień dodawała koncentratu pomidorowego;) nieee, moja matula akurat zupy robiła zawsze w pytke, ale pisanie o żurku czy pomidorowej w kontekście atf, to trochę tak jakby pisać o Danielu Olbrychskim jako najlepszym aktorze wszechczasow - fajno fajno, bo nasze, swojskie, znane, ale generalnie no k****, pomidorówka albo żurek xD Pomidorowka to jescze ma jakiś impact kulturowy (ja nie jestem pomidorowa żeby mnie każdy lubił) ale żurek w tym zestawieniu to jest hipstersko-prlowski wybór i liczba lajkow chyba pokazuje jak wiele osób się ucieszyło się z tego busta, bo jak Żurek skończy w top8 to będzie potwierdzeniem tego, ze jedynie z Elym można tutaj porozmawiać o żarciu! Btw, czemu @ely3 jeszcze nie zabrał głosu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 (edytowane) 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): nieee, moja matula akurat zupy robiła zawsze w pytke, ale pisanie o żurku czy pomidorowej w kontekście atf, to trochę tak jakby pisać o Danielu Olbrychskim jako najlepszym aktorze wszechczasow - fajno fajno, bo nasze, swojskie, znane, ale generalnie no k****, pomidorówka albo żurek xD Pomidorowka to jescze ma jakiś impact kulturowy (ja nie jestem pomidorowa żeby mnie każdy lubił) ale żurek w tym zestawieniu to jest hipstersko-prlowski wybór i liczba lajkow chyba pokazuje jak wiele osób się ucieszyło się z tego busta, bo jak Żurek skończy w top8 to będzie potwierdzeniem tego, ze jedynie z Elym można tutaj porozmawiać o żarciu! Btw, czemu @ely3 jeszcze nie zabrał głosu? Toć żurek w rankingu najlepszych zup świata dopiero co zajął drugie miejsce . I to nie był polski ranking Edytowane 24 Listopada 2023 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Toć żurek w rankingu najlepszych zup świata dopiero co zajął drugie miejsce . I to nie był polski ranking ja pi****le, jak w takich zestawieniach będziecie się tez posiłkować rankingami to znaczy ze atfy już nie maja żadnego znaczenia poza sekcja komentarzy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 5 minut temu, fluber napisał(a): Toć żurek w rankingu najlepszych zup świata dopiero co zajął drugie miejsce . I to nie był polski ranking nie gadaj z tym kulinarnym prostakiem mój wege-przyjacielu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): ja pi****le, jak w takich zestawieniach będziecie się tez posiłkować rankingami to znaczy ze atfy już nie maja żadnego znaczenia poza sekcja komentarzy xd Ale ja to daje w kontrze do Twojego braku impaktu, lokalnosci i argumentu hipstersko-prlowskiego Teraz, julekstep napisał(a): nie gadaj z tym kulinarnym prostakiem mój wege-przyjacielu! Chcesz przepis na zajebisty wege żur? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Teraz, fluber napisał(a): Ale ja to daje w kontrze do Twojego braku impaktu, lokalnosci i argumentu hipstersko-prlowskiego serio oczekujesz u qcina jakiejś konsekwencji w hejcie na pick osoby która zawsze obnaża jego braki w każdym atfie? pls, to zwykły hejterek 1 minutę temu, fluber napisał(a): Chcesz przepis na zajebisty wege żur? ale bez chamskich, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 11 minut temu, Qcin_69 napisał(a): jak Żurek skończy w top8 to będzie potwierdzeniem tego, ze jedynie z Elym można tutaj porozmawiać o żarciu! @Reikai czy najgorszy post w historii forum to musi być post sprzed rozpoczęcia draftu, czy niekoniecznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 3 minuty temu, julekstep napisał(a): serio oczekujesz u qcina jakiejś konsekwencji w hejcie na pick osoby która zawsze obnaża jego braki w każdym atfie? pls, to zwykły hejterek Swoj swojego rozpozna xD Teraz, fluber napisał(a): @Reikai czy najgorszy post w historii forum to musi być post sprzed rozpoczęcia draftu, czy niekoniecznie? Bez jaj z tym diszowaniem xD moim zdaniem wszystko przed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): serio oczekujesz u qcina jakiejś konsekwencji w hejcie na pick osoby która zawsze obnaża jego braki w każdym atfie? pls, to zwykły hejterek ze wszystkich Atfow w których braliśmy udział wyżej byłeś w jednym xd wiec wstrzymałbym się z wywyższaniem w Twoim przypadku xd 3 minuty temu, fluber napisał(a): Ale ja to daje w kontrze do Twojego braku impaktu, lokalnosci i argumentu hipstersko-prlowskiego no przecież w takich rankingach zawsze wygrywają zupy z kraju z którego było najwiecej głosów… swego czasu (u zarania internetu) była taka strona (nie pamietam już nazwy, może ktoś z obecnych kojarzy) gdzie się głosowało na najlepsze stadiony piłkarskie na świecie i tam stadion Kszo Ostrowiec (albo innego Zagłębia Sosnowiec- nie pamietam, to było ponad 20 lat temu)rywalizował jak równy z równym z Camp Nou, czy Maracana… impact Żurku jest słaby względem Pomidorowej nawet, nie mówiąc o innych zupach… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Teraz, Qcin_69 napisał(a): ze wszystkich Atfow w których braliśmy udział wyżej byłeś w jednym xd wiec wstrzymałbym się z wywyższaniem w Twoim przypadku xd tak szczerze mówiąc to chodzą słuchy że Ty jako Ty to nie brałeś udziału w żadnym, więc nie bardzo rozumiem ten fragment 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): no przecież w takich rankingach zawsze wygrywają zupy z kraju z którego było najwiecej głosów… swego czasu (u zarania internetu) była taka strona (nie pamietam już nazwy, może ktoś z obecnych kojarzy) gdzie się głosowało na najlepsze stadiony piłkarskie na świecie i tam stadion Kszo Ostrowiec (albo innego Zagłębia Sosnowiec- nie pamietam, to było ponad 20 lat temu)rywalizował jak równy z równym z Camp Nou, czy Maracana… impact Żurku jest słaby względem Pomidorowej nawet, nie mówiąc o innych zupach… ale weź już tu nie opowiadaj swoich historii z fotka.pl, oki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): no przecież w takich rankingach zawsze wygrywają zupy z kraju z którego było najwiecej głosów… No to faktycznie bust. Koledzy, skąd głosujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Teraz, fluber napisał(a): No to faktycznie bust. Koledzy, skąd głosujecie? a co za różnica? Żurek to bust okropny, u mnie będzie bardzo niskie, zarówno jeśli chodzi o smak jak i wartość kulturowa nie jest to zupa która można mieć w top3 zup w Polsce.. 1 minutę temu, julekstep napisał(a): tak szczerze mówiąc to chodzą słuchy że Ty jako Ty to nie brałeś udziału w żadnym, więc nie bardzo rozumiem ten fragment ale weź już tu nie opowiadaj swoich historii z fotka.pl, oki? chciales argumenty, dostałeś argumenty.. ale widzę ze biała kiełbasa zapchała Ci rozum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi