Reikai Opublikowano 6 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): a on się nie skończył po pierwszym sezonie? Ni c***a Koncze 5 I jest juz dziwnie, ale pierwsze 4 ryja banie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 10 minut temu, RappaR napisał(a): W sumie nie wiem jak podchodzić tutaj do tego Ukryj zawartość Jon Snow to myślałem że najbardziej znana fan theory ever i od 20 lat było powszechnie wiadome, że nie jest dzieckiem Neda, a seriale chyba 5? lat temu to potwierdziły. Syn siostry Neda i Rhaegara, Ned adoptował jako swoje by chronić przed linczem/nie rozpoczynać nowej wojny Doszedłem do S5 i był on bękartem Neda. Nawet sam Ned i jego żona o tym mówili w początkowych sezonach. Widzę , że jednak coś się potem zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Teraz, Reikai napisał(a): Ni c***a Koncze 5 I jest juz dziwnie, ale pierwsze 4 ryja banie Ty to weź wreszcie piosenkę, a nie blokujesz ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Doszedłem do S5 i był on bękartem Neda. Nawet sam Ned i jego żona o tym mówili w początkowych sezonach. Widzę , że jednak coś się potem zmieniło. ale tak jak Rappar pisze, jeszcze przed tym jak ujawnili to w serialu to była jedna z popularniejszych fanowskich teorii odnośnie książek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 8 minut temu, julekstep napisał(a): o dobry pick przecież - sam o tym myślałem przecież te Porto to 3/4 kadry Portugalii z Deco na czele, Monaco to też wcale nie jakieś ogórki w skali alltime słabo raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 13 minut temu, fluber napisał(a): No ale ja wybierałem to co lubię, a nie żeby mnie wyżej ocenili:) Jak każdy. Ale moje lubienie Bonda nie jest specjalnie duże. Banalny typ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Jak każdy. Ale moje lubienie Bonda nie jest specjalnie duże. Banalny typ. W tych nowszych bondach już trochę nad tym popracowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): ale tak jak Rappar pisze, jeszcze przed tym jak ujawnili to w serialu to była jedna z popularniejszych fanowskich teorii odnośnie książek Ujawnili, czy zrobili pod fanów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): przecież te Porto to 3/4 kadry Portugalii z Deco na czele, Monaco to też wcale nie jakieś ogórki w skali alltime słabo raczej a to nie było tak że ci tam najważniejsi (Deco, Carvalho, Maniche) to właśnie w tamtej LM się wybili do piłkarskiego mainstreamu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ? no co tu zaskakującego? Klub z Portugalii gra w finale LM z Monaco Już sam taki zestaw w finale był szokiem bez względu na to kto by wtedy te LM wygrał - Porto odpala po drodze - United Fergusona, zajebisty w tym okresie Lyon i Chelsea, Monaco - Lokomotiv, Real Madryt (Morientes był na wypożyczeniu w Monaco i strzela dwie kluczowe bramki) oraz SuperDepor Chciałem znaleźć jakie były stawki przed sezonem na wygraną Porto i Monaco, ale nie moglem znaleźć - jak ktoś ma dane to chętnie porównam- ale stawiam że na jeden i drugi zespół było 1:40-1:50 gdzies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 10 minut temu, julekstep napisał(a): btw - a jak byście oceniali jakby w postaci fikcyjnej wybrać flubera? Taki Uber-Bond. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Ujawnili, czy zrobili pod fanów? no oni tam ciąg dalszy konsultowali z Martinem ale akurat to że Snow nie był synem Neda to było raczej małe zaskoczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Taki Uber-Bond. Dziękuję za komplement! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): no oni tam ciąg dalszy konsultowali z Martinem ale akurat to że Snow nie był synem Neda to było raczej małe zaskoczenie Dla mnie jest. Narracja była prowadzona dość jednoznacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Ujawnili, czy zrobili pod fanów? George R.R. Martin to już od 1 książki hintował Teraz, fluber napisał(a): Dziękuję za komplement! Uber, czyli taka niemiecka wersja. A jak pisałeś - Niemcy są leniwi i parszywi w obyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 1 godzinę temu, BMF napisał(a): Mojito nie jest z rumem? A rum poszedł?. Poszedł ciężki, ciemny rum w stylu hiszpańskim na czysto. Mojito robi się z białym, no i to lekki drink. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 18 minut temu, Reikai napisał(a): Ogladam pierwszy raz w zyciu serial Lost Ben powinien sie tu znalezc. Choc nie mamy kategorii frajerzyna, pies, smiec. ktory sezon? Pierwsze 1-2 Moj top3 nie komediowych seriali, ale tez mam problem z ulubioną postacią. Jest nią Desmond, ale chyba też więjszośc woli tam inne postacie, jak Sawyer czy ten co wygrał loterie. Jack jest chyba mało popularny, mimo że wydawać by się mogło że powinien nim być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Uber, czyli taka niemiecka wersja. A jak pisałeś - Niemcy są leniwi i parszywi w obyciu Tu chodzi o ubermensch - to sformułowanie występuje też w języku polskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 @ignazz ta bramka już poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): @ignazz ta bramka już poszła Co już można spoilerowac oprócz postaci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi