fluber Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): banan Japa bidoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): Gin Lubuski jest spoko Nie jest No i jak gin to tylko z tonicem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Teraz, jack napisał(a): No i jak gin to tylko z tonicem z toniciem paskudztwo (nie trawię tonicu) ze spritem kozak (sprite to dodatkowo jedyny mainstreamowy napój który smakuje identycznie w wersji z cukrem i bez -> więc też jest to dobra FIT opcja!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Ja mam koszulkę Barcy Larssona. To dopiero ekstrawagancja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 1 minutę temu, jack napisał(a): Nie jest No i jak gin to tylko z tonicem git to tylko z tonikiem i ogórkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 3 minuty temu, LAF napisał(a): LOL Przecież Gin Lubuski jest spoko. Koneser się znalazł no nie jestem koneserem xD tutaj rodzaj ginu ma drugorzędne znaczenie -> chodzi o fit ze spritem, łatwość przyrządzenia itp za dużo wódek już poszło, więc nie chciałem brać kolejnej (chociaż na zimę to pewnie lepsza opcja, bo jednak ten drin to typowo WAKACYJNY xD) Teraz, Qcin_69 napisał(a): git to tylko z tonikiem i ogórkiem srurkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 @julekstep ale z zwierzakiem to siusiakowy wybór, dwa dinoki będą, nie wysilłeś się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Teraz, P_M napisał(a): @julekstep ale z zwierzakiem to siusiakowy wybór, dwa dinoki będą, nie wysilłeś się. czaiłem się na pingwina -> co poradzić został mi wybór nosorożec vs triceratops, więc poszedłem w OG rogacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): czaiłem się na pingwina -> co poradzić został mi wybór nosorożec vs triceratops, więc poszedłem w OG rogacza Trzeba było brać jednorożca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 (edytowane) 10 minut temu, jack napisał(a): Nie jest No i jak gin to tylko z tonicem Ja nie lubię tonciu No, ale serio piłem nie raz Gin Lubuski i nie wiem co w nim niedobrego. Widać burżuazja tutaj na forum delektuje się Belwederem Edytowane 5 Grudnia 2023 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 7 minut temu, Qcin_69 napisał(a): git to tylko z tonikiem i ogórkiem borówka też spoko pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 2 minuty temu, LAF napisał(a): Widać burżuazja tutaj na forum delektuje się Belwederem piszą to co wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał(a): piszą to co wypada Moim zdaniem wypada zapuścić simkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 19 minut temu, jack napisał(a): Ja mam koszulkę Barcy Larssona. To dopiero ekstrawagancja Ja mam Rubbio Różne gusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 27 minut temu, P_M napisał(a): To z czasów jak jeszcze interesowałem się piłką nożną i miałem koszulkę Rivaldo w tych alternatywnych szarych barwach https://tangoltd.com/product/7372/koszulka-pilkarska-fc-barcelona-retro-away-9899-nike-11-rivaldo.html tego typu tylko wiadomo, że targową podróbę, ale i tak była piękna Miałem dokładnie to samo bazarowe piękno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Teraz, Kily napisał(a): Miałem dokładnie to samo bazarowe piękno piękny, ślizgający się 100% poliester Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 gin tonic byłby u mnie wysoko a tak to trochę meh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 myślalem o tym golu rivaldo. ofc bdb pick. On chyba decydował o miejscu w tabeli? Co do zwierząt to już wszystkie poszły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 5 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): gin tonic byłby u mnie wysoko a tak to trochę meh.. a piłeś ze spritem? Teraz, mac napisał(a): Co do zwierząt to już wszystkie poszły? poza qcinowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Teraz, mac napisał(a): myślalem o tym golu rivaldo. ofc bdb pick. On chyba decydował o miejscu w tabeli? Co do zwierząt to już wszystkie poszły? On decydował o lidze mistrzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi