mac Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 (edytowane) 20 minut temu, LAF napisał(a): Polska produkcja. sporo dobrych, takze fanowskich czesto lepszycb od oficjalnych. Edytowane 5 Grudnia 2023 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 17 minut temu, Reikai napisał(a): A Kizo cos macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Czuje sie staro, nie znam tych twórców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 36 minut temu, RappaR napisał(a): Toż to nawet nie jest najlepszy teledysk o tym tytule Teledysk Sitka nie łapie się nawet to dalekiego topu polskich teledysków rapowych Ale mi Sokoła spaliles, teraz muszę wybrać co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 6 minut temu, fluber napisał(a): Ale mi Sokoła spaliles, teraz muszę wybrać co innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 8 minut temu, RappaR napisał(a): ? Nie wybrałem jeszcze najlepszej piosenki i spierdoliles mi element zaskoczenia bo miałem brać sokoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Nie wybrałem jeszcze najlepszej piosenki i spierdoliles mi element zaskoczenia bo miałem brać sokoła Dalej nie łapię toku rozumowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Godzinę temu, RappaR napisał(a): Toż to nawet nie jest najlepszy teledysk o tym tytule Teledysk Sitka nie łapie się nawet to dalekiego topu polskich teledysków rapowych teledysk LAF lepiej wpada w ucho oraz ma fajniejsze laski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 @P_M KOCHAM TEGO GOLA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 2 minuty temu, fluber napisał(a): @P_M KOCHAM TEGO GOLA jakiś nowy Rappara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 4 minuty temu, fluber napisał(a): @P_M KOCHAM TEGO GOLA dosłownie 30 minut temu oglądałem tego gola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): dosłownie 30 minut temu oglądałem tego gola No to masz spore opóźnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 6 minut temu, fluber napisał(a): @P_M KOCHAM TEGO GOLA To z czasów jak jeszcze interesowałem się piłką nożną i miałem koszulkę Rivaldo w tych alternatywnych szarych barwach https://tangoltd.com/product/7372/koszulka-pilkarska-fc-barcelona-retro-away-9899-nike-11-rivaldo.html tego typu tylko wiadomo, że targową podróbę, ale i tak była piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): No to masz spore opóźnienie znaczy dzisiaj oglądałem pod kątem wyboru, w realu widziałem to na żywo w tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 W końcu jakaś akcja, którą łączy impact, urodę, i trudność wykonania. Bardzo fajny wybór @P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 1 minutę temu, P_M napisał(a): To z czasów jak jeszcze interesowałem się piłką nożną i miałem koszulkę Rivaldo w tych alternatywnych szarych barwach https://tangoltd.com/product/7372/koszulka-pilkarska-fc-barcelona-retro-away-9899-nike-11-rivaldo.html tego typu tylko wiadomo, że targową podróbę, ale i tak była piękna Ja miałem oryginał na 100-lecie Barcy kluiverta jeszcze z numerem 19:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Teraz, fluber napisał(a): Ja miałem oryginał na 100-lecie Barcy kluiverta jeszcze z numerem 19:) to teraz byś luźno tysiaka za tę koszulkę dostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Teraz, Kily napisał(a): W końcu jakaś akcja, którą łączy impact, urodę, i trudność wykonania. Bardzo fajny wybór @P_M hola, hola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Teraz, fluber napisał(a): Ja miałem oryginał na 100-lecie Barcy kluiverta jeszcze z numerem 19:) banan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 LOL Przecież Gin Lubuski jest spoko. Koneser się znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi