julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Ty ciezki jestes jednak Wytlumacze ci na przykladzie ATF obok. Uwazasz z kolega ze Hero to gowienko nie film epicki. Kily, ja, BMF i jeszcze paru glosujacych uwaza ze jest to dobry do topowy wybor w tej kat. Gusta - slowo klucz. dzięki za info że różni ludzie różnie głosują! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): dzięki za info że różni ludzie różnie głosują! Nareszcie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Nareszcie ! to jeszcze sprawdź jak to jest z komentarzami, czy różni ludzie mogą pisać różne komentarze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Godzinę temu, jack napisał(a): Przecież Ty ciągle rzucasz takie ryzykowne tezy, które argumentujesz tego typu absurdami. W tym wypadku nikt nie dał się wprowadzić w maliny więc się wycofałeś rakiem i przycinasz, że to żarcik był. Eksperyment społeczny Ciągle zapominam gdzie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 @julekstep czy już mogę wybrać jako Mac alkohol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 (edytowane) 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): @julekstep czy już mogę wybrać jako Mac alkohol? nie, mac wybrał już a Ty miałeś wybierać na sam koniec Edytowane 5 Grudnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): nie, mac wybrał już a Ty miałeś wybierać na sam koniec No właśnie, to ostatni pick, ale ok, już sprawdziłem że LBS ma niewygrane alko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): No właśnie, to ostatni pick, ale ok, już sprawdziłem że LBS ma niewygrane alko Jeszcze @julekstep nie wybrał. W sumie to jestem ciekaw co Ty wybierzesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 6 minut temu, Qcin_69 napisał(a): No właśnie, to ostatni pick, ale ok, już sprawdziłem że LBS ma niewygrane alko ja też mam niewybrane alko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 50 minut temu, LAF napisał(a): W sumie to jestem ciekaw co Ty wybierzesz. nie tylko Ty ale i np cambyGoat @MarcusCamby i wiele innych czeka co taka persona jak @Qcin_69 wybierze z alko. Jest to calkiem mily gest z mojej strony dla milionów słychaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 dałbym wybrać Qcinowi za maca, skoro to preferencje to co ma ściemniać skoro nie pije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Niech weźmie piwo bezalkoholowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 3 godziny temu, MarcusCamby napisał(a): Przecież takich megalomańskich postów na forum to tu jest sporo, nie rozumiem fenomenu tego postu. owszem, każdy chce pokazać, że to akurat on ma rację, ale nie kojarzę, aby ktokolwiek w jednym wpisie aż takiego lodzika sobie zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 23 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): dałbym wybrać Qcinowi za maca, skoro to preferencje to co ma ściemniać skoro nie pije Ale qcin bedzie wybieral swoje picki na koniec draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 (edytowane) Polska produkcja. Aż dziw , że nikt nie wziął Kategoria : teledysk Edytowane 5 Grudnia 2023 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Toż to nawet nie jest najlepszy teledysk o tym tytule Teledysk Sitka nie łapie się nawet to dalekiego topu polskich teledysków rapowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 7 minut temu, LAF napisał(a): Polska produkcja. Aż dziw , że nikt nie wziął Kategoria : teledysk tu chyba wystarczy mi jutubowy thumbnail żeby dać mocne 15te miejsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 A Kizo cos macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Mi się tam podoba. Moim zdaniem jest lepszy niż niektóre wybrane tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 8 minut temu, Reikai napisał(a): A Kizo cos macie? przecież finalnie nie ma kategorii batony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi