agresywnychomik Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Nah Rodman i Kolumbijki to mt. Rushmore tej kategorii i ciezko z tym konkurowac Ja nie ogarniam glosowania Moja rola konczy sie wraz z wpisaniem ostatniego picku do 1szego posta Ja pytam o maila na potrzeby glosowania po tym jak juz bana wyhacze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Teraz, agresywnychomik napisał(a): Ja pytam o maila na potrzeby glosowania po tym jak juz bana wyhacze xD Lol xD SORRY ALE MASZ ZA SLABE PICKI ZEBY BYC CELEM FLUBERA Ale ja sie zaczynam bac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 5 minut temu, Reikai napisał(a): Mowilem wam, ze kategoria jest zjebana jest zjebana bo wszystko co pamiętam jest pousuwane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Lol xD SORRY ALE MASZ ZA SLABE PICKI ZEBY BYC CELEM FLUBERA Ale ja sie zaczynam bac! Pozwol ze Cie uspokoje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Teraz, jack napisał(a): jest zjebana bo wszystko co pamiętam jest pousuwane Sugerujesz ze ely tak na prawde od zawsze jest w zmowie z Rapparem i tylko udaja ze sie nie lubia? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 6 minut temu, julekstep napisał(a): Nah Rodman i Kolumbijki to mt. Rushmore tej kategorii i ciezko z tym konkurowac A fluber zaraz wyskoczy z jakimis nudnymi obrazankami w stylu fame mma i bedzie udowadnial ze to powinno byc pierwsze bo tak i siak To już głosujący ocenia jak Rappar nie zdąży usunąć;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Ja pytam o maila na potrzeby glosowania po tym jak juz bana wyhacze xD To mój post reszta jest bezpieczna Mam maila BMF do głosowania Teraz, fluber napisał(a): To już głosujący ocenia jak Rappar nie zdąży usunąć;) Nie chce mi się usuwać 10 tysięcy postów To w sumie na to samo wyjdzie skasowanie konta i założenie nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 2 godziny temu, fluber napisał(a): Tak, mam nadzieję że nie dostanie bana, jeśli administracja przegapiła. @Reikai obiecasz , że nie będzie banowania za wyciąganie okropnych postów z przeszłości? Przyjmę tego bana z godnością. I btw, dlaczego ma być banowanie za wyciągnie postów, a nie za same posty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Ja pierdolę z tym banem za własny post zachowujecie się jak banda dziewczynek kujonek przed sprawdzianem, na który to rzekomo nic się nie uczyły, a tylko czekają z rumieńcami aż nauczyciel powie "wyciągamy karteczki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 a ten Sabaton to wśród fanów metalu nie ma przypadkiem opinii mocnego obciachu? (nie wiem, nie znam się, w pewnym wieku jedyna kapela metalowa jakiej ogólnie wypada słuchać to Motorhead tbh) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 5 godzin temu, BMF napisał(a): Abbey Road Gdyby Strawberry Fields Forever i Penny Lane zostały wydane na LP tak jak było to zamierzone przez zespół to nawet nie byłoby wątpliwości... że to nie Abbey Road Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 1 minutę temu, Kily napisał(a): Gdyby Strawberry Fields Forever i Penny Lane zostały wydane na LP tak jak było to zamierzone przez zespół to nawet nie byłoby wątpliwości... że to nie Abbey Road Abbey Road ma jedną przewagę -> moją ulubioną piosenkę BITELSÓW (here comes the sun ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Abbey Road ma jedną przewagę -> moją ulubioną piosenkę BITELSÓW (here comes the sun ) C'mon, to nawet nie jest najlepsza piosenka Harrisona na tej płycie (Something ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 1 minutę temu, Kily napisał(a): C'mon, to nawet nie jest najlepsza piosenka Harrisona na tej płycie (Something ) nie znasz się ale ogólnie Harrison najlepszy bitels Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 15 minut temu, julekstep napisał(a): nie znasz się ale ogólnie Harrison najlepszy bitels No jasne to jak załatwił sprawę z 1wsza żona klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 @BMF straciłeś mnie na mleczku kokosowym xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Kurczaka rzadko jem i gdzie mogę wybieram inne mięso (do tajskiej indyk), ale dla tej zupy zrobię wyjątek i pewnie w tym tygodniu wybiorę się do tej knajpy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 To bardzo wazne dla mojego glosu czy chodzi o Tom Yum czy Tom Kha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 @BMF no niezły pick. Trochę jakbyś w koszykarskim ATF wybrał Cytat tego wysokiego pf-a z Dallas, co kiedyś grał jeszcze w Bostonie, nie wiem jak się nazywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi