Pablo81 Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Teraz, ignazz napisał(a): Zróbmy zlot kiedyś w Istambule jak będzie jakieś finał four. To Wam pokaże kebaba. Dokładnie. Kebab w Turcji nie za dobry. Jednak brak sosów przeszkadza. Jak przy pizzy we Włoszech. Kanary top pick. Byłem tam że 6 razy i każda wyspa jest inna - Gran Canaria na imprezy, Teneryfa ma fajne parki wodne i Loro Park oraz legit plaze na południu, Furrta spokojna dla dziadków. Madera się nie umywa. Fajna roślinność, ale tam za duzo pada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 6 minut temu, ignazz napisał(a): Efez z Saskiej to poezja. @LAF serio nie bardzo umiesz w kebaba King to koszmar 5 minut temu, julekstep napisał(a): chyba k**** jak opinię budujesz na podstawie kebsów do których Cię @LAF zabrał W sumie może kiedyś nadarzy się okazja aby skosztować z tych miejscówek. Tak czy siak dzięki tej dyskusji wiem gdzie są najlepsze kebaby w Wawce 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Gran Canaria na imprezy Yyyy a Ibiza ? Chyba lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Teraz, RappaR napisał(a): Meczyk czego? piłki nożnej przede wszystkim, Las Palmas grało w primiera division jak byłem, ale akurat w tym terminie nie mieli meczu u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Teraz, Braveheart22 napisał(a): piłki nożnej przede wszystkim, Las Palmas grało w primiera division jak byłem, ale akurat w tym terminie nie mieli meczu u siebie. dobre są wspomnienia Kowala z czasów gry dla nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): dobre są wspomnienia Kowala z czasów gry dla nich Kowal to legenda Betisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Najgrubsze imprezy to na Sardynii. Ibiza daje radę a owszem ale tam grubiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): W sumie może kiedyś nadarzy się okazja aby skosztować z tych miejscówek. Tak czy siak dzięki tej dyskusji wiem gdzie są najlepsze kebaby w Wawce Yyyy a Ibiza ? Chyba lepsza No Ibiza to wiadomo - europejska stolica kurestwa Ale z Kanarów to GC jest najbardziej imprezowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 (edytowane) 1 minutę temu, LAF napisał(a): Kowal to legenda Betisu a po Betisie wylądował w LP właśnie zresztą jest też ekipa Teneryfy Edytowane 27 Listopada 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Teneryfa ma tez legitna druzyne w kosza, chyba z euroligii nawet Btw highlight mego zycia, niczego lepszego nie osiagne. Grajac w pilke raz na 5 lat, ze strupami na plecach od poparzen, nie mogac spac przez to, w butach do kosza zagralem z @Kubbas w Halowke z localsami, akurat tak pilka leciala, ze jakos instynktownie zrobilem przewrotke totalnie nie umiejac tego zrobic, prosto w okienko. Dostalem chyba najwieksze OG propsy od kanaryjczykow, cokolwiek mowili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Teraz, LAF napisał(a): Tak czy siak dzięki tej dyskusji wiem gdzie są najlepsze kebaby w Wawce i o to chodzi! forum uczy forum bawi! ale bez kitu w Wawie to poszło mega do góry ostatnimi czasy: - jak przez lata wybijały się te same knajpy - Efes, Sapko, Wariatt, Balbinka (mój k**** tajny kebab który był zajebisty a o którym mało kto wiedział mimo zajebistej lokalizacji...i pewnie przez to po latach się zamknęli ;() tak w ostatnich czasach powstało masę nowych świetnych miejsc doszło nawet do tego że presja jakaś się zrobiła -> do tego stopnia że ostatnio zobaczyłem że w jednym z moich osiedlowych kebsów (taki typowy cham z pasażu) jakoś z miesiąc temu zmienili mięso z klasycznej mielonki na coś co wygląda jak mięso (więc pierwszy raz od lat tam zjadłem i do szczęścia brakowało tylko lepszego sosu ostrego) IDZIE TO W DOBRĄ STRONĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Najgrubsze imprezy to na Sardynii. Ibiza daje radę a owszem ale tam grubiej. Serio? Byłem na Sardynii w kwietniu, spokojnie i czilowo wspominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 8 minut temu, ignazz napisał(a): Kiedy zaprosisz na hamb? jak mi ogarniesz te noclegi w Barcelonie z rabatami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Najgrubsze imprezy to na Sardynii. Ibiza daje radę a owszem ale tam grubiej. załapałeą się na bunga-bunga z Silvio? 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Teneryfa ma tez legitna druzyne w kosza, chyba z euroligii nawet Btw highlight mego zycia, niczego lepszego nie osiagne. Grajac w pilke raz na 5 lat, ze strupami na plecach od poparzen, nie mogac spac przez to, w butach do kosza zagralem z @Kubbas w Halowke z localsami, akurat tak pilka leciala, ze jakos instynktownie zrobilem przewrotke totalnie nie umiejac tego zrobic, prosto w okienko. Dostalem chyba najwieksze OG propsy od kanaryjczykow, cokolwiek mowili. Historia jak w filmie z Juancho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Teneryfa ma tez legitna druzyne w kosza, chyba z euroligii nawet Chyba BCL https://www.championsleague.basketball/23-24/team/Lenovo-Tenerife Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): IDZIE TO W DOBRĄ STRONĘ z tego co piszesz, to jedynie do otłuszczenia wątboby to idzie :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): z tego co piszesz, to jedynie do otłuszczenia wątboby to idzie :V o well do NBA i tak już mnie nie wezmą, więc mogę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): o well do NBA i tak już mnie nie wezmą, więc mogę! jak będziesz nagrywał super size me Warsaw to zamachaj chociaż do ziomali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): jak będziesz nagrywał super size me Warsaw to zamachaj chociaż do ziomali e tam - z 'fast foodów' kebabik najlepiej przechodzi i tak ale pomacham jbc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 @Pablo81 prawda to ze kebaby w Berlinie sa level wyzej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): e tam - z 'fast foodów' kebabik najlepiej przechodzi i tak ale pomacham jbc! za tą ożywioną dyskusje i mapę knajp z czystym sumieniem dam Ciebie przed krupnikiem, także nie ma źle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi