julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 @DRK dobry pick, pewnie 3/4 grających którzy teraz wertują posty wszystkie Rappara sobie pluje w brodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Bast dobry post (serdecznie pozdrawiam jak czyta). Co do Grecji ustosunkuje sie po pozniejszych wyborach w tym ATF. Teraz, julekstep napisał(a): @DRK dobry pick, pewnie 3/4 grających którzy teraz wertują posty wszystkie Rappara sobie pluje w brodę Bast moze nie trafial zawsze z koszem Rappar nie trafia z zyciem xD Zdecydowanie inny ciezar gatunkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Bast moze nie trafial zawsze z koszem Rappar nie trafia z zyciem xD Zdecydowanie inny ciezar gatunkowy. W czym Ty lepiej trafiłeś w życiu ode mnie? Pizza safe 1st pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Pizza safe 1st pick 1st niekoniecznie, ale safe topka tak (u mnie osobiście nie jest nr1, ale raczej nie znam nikogo kto nie lubi pizzy) sam chciałem brać w którymś momencie Edytowane 25 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 To już ai3 lepsze pisał proroctwa niż ten wybrany Basta. Generalnie obstawiając w długim terminie odwrotnie niż przewidywania ai3 można było być milionerem;) 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Pizza safe 1st pick W tym picku zawiera się hawajska, czyli bottom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 1 minutę temu, P_M napisał(a): W tym picku zawiera się hawajska, czyli bottom 1 i btw mam nadzieję że to żart -> bo ten hejt na hawajską to jeden z większych kulinarnych cringe'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 4 minuty temu, RappaR napisał(a): W czym Ty lepiej trafiłeś w życiu ode mnie? Pizza safe 1st pick Chodzi o posty - skrot myslowy. P.s. co do zycia to Bast jest wybitny w tym co robi mysle ze malo kto w swojej dziedzinie rowna sie z nim z tego forum. No chyba ze przeceniam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): i btw mam nadzieję że to żart -> bo ten hejt na hawajską to jeden z większych kulinarnych cringe'ów Hiperbola, nie jest aż tak zła, ale zdecydowanie na minus, dla siebie nigdy bym nie zamówił:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Teraz, P_M napisał(a): Hiperbola, nie jest aż tak zła, ale zdecydowanie na minus, dla siebie nigdy bym nie zamówił:) no ja dla siebie też nie (no chyba że byłby jakiś dziwnie ograniczony wybór ofc), ale na pewno lepsze to niż wszelkie pizze gdzie jest najebane więcej niż 4 dodatki (tzw. śmieciówki) czy inne KAPRICZIOSY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): P.s. co do zycia to Bast jest wybitny w tym co robi mysle ze malo kto w swojej dziedzinie rowna sie z nim z tego forum. No chyba ze przeceniam xD @Kily To prawda? 9 minut temu, P_M napisał(a): To już ai3 lepsze pisał proroctwa niż ten wybrany Basta. Generalnie obstawiając w długim terminie odwrotnie niż przewidywania ai3 można było być milionerem;) To było śmieszne w 2018, nie w 2023, gdy AI3 zarobił na swoich proroctwach grube miliony 1 minutę temu, julekstep napisał(a): no ja dla siebie też nie (no chyba że byłby jakiś dziwnie ograniczony wybór ofc), ale na pewno lepsze to niż wszelkie pizze gdzie jest najebane więcej niż 4 dodatki (tzw. śmieciówki) czy inne KAPRICZIOSY Pizza zaczyna się od 6 składników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Pizza zaczyna się od 6 składników właśnie Twój pick spadł o jakieś 8 miejsc smacznego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): właśnie Twój pick spadł o jakieś 8 miejsc smacznego! Spoko, dawaj mi 11 jak @Pablo81 Masz do kogo równać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) Teraz, RappaR napisał(a): Spoko, dawaj mi 11 jak @Pablo81 Masz do kogo równać mordko, 11tki to by mi Pablo dał w jakiś wyjątkowo dobry dzień tam 12tki leciały ale generalnie tak to jest top3 worthy pick: a top jest pick na jakieś 10-12 miejsce (zależnie jakie świństwa w stylu sushi pójdą ): Edytowane 25 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): mordko, 11tki to by mi Pablo dał w jakiś wyjątkowo dobry dzień tam 12tki leciały Właśnie większość to było 11, inne oceny były pojedyncze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Właśnie większość to było 11, inne oceny były pojedyncze nie w 12 na 16 (bodajże) kategoriach były 12tki przy jakichś Kolubmach i Fordach już był łaskawszy (jakieś 9tki, 11tki xDDD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) Swoja droga bardzo duzo kat ciagle nie picknietych biorac pod uwage ze juz konczymy 2 kolejke. @julekstep ja mam 2 na wirażu? Potwierdzam bo nie chce zamulac. Edytowane 25 Listopada 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): @julekstep ja mam 2 na wirażu? Potwierdzam bo nie chce zamulac. tak -> już za każdym razem Ty i Reikai pickujecie po 2 (kończycie jedną rundę i zaczynacie kolejną) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 9 minut temu, julekstep napisał(a): nie w 12 na 16 (bodajże) kategoriach były 12tki przy jakichś Kolubmach i Fordach już był łaskawszy (jakieś 9tki, 11tki xDDD) W dniu 17.08.2023 o 10:15, julekstep napisał(a): wesołe że akurat Ty piszesz o szantażu xDDD Dostojewski 11 Gutenberg 11 Kopernik 11 Konfucjusz 11 Salma 11 Leopold 11 (jeszcze masa innych 11tek) Deklaracja Niepodległośći US 12 Ford 10 dobry jest, nie? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) o faktycznie czyli nie taki ten Pablo straszny jak go malują! xD (czyli ta 12tka mi utkwiła, że w 12 na 16 była identyczna ocena ) 23 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): Najlepsza gra: Fallout 2 @Gregorius uwielbiałem Fallouta 2....ale to jest słaby pick niestety Edytowane 25 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 @julekstep @RappaR Az tak was to boli? Dajcie spokoj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi