julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) 1 minutę temu, Kily napisał(a): Jack właśnie wybrał biedną podróbę lepszego dania no schabowy w tej rundzie imho słaby pick - to taki safe średniak i pewnie skończy poza top5 (ale na pewno jakoś bardzo nisko nie spadnie) Edytowane 25 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) Zurek, Wyborowa, Schabowy, Hherosy 3 Gramy all time all world czy tylko miedzy Odra a Bugiem? Serio pytam @Reikai Edytowane 25 Listopada 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 2 minuty temu, Kily napisał(a): Jack właśnie wybrał biedną podróbę lepszego dania Dupa tam podróbkę. Emocje się liczą. Żurek, schabowy i to trzecie to top 3 jeśli chodzi o żarcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Zurek, Wyborowa, Schabowy, Hherosy 3 Gramy all time all world czy tylko miedzy Odra a Bugiem? Serio pytam @Reikai Gramy all time world gdzie wybieraja i glosuja ludzie spomiedzy Odry i Bugu. Mam nadzieje ze pomoglem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 7 minut temu, julekstep napisał(a): Gramy all time world gdzie wybieraja i glosuja ludzie spomiedzy Odry i Bugu. Mam nadzieje ze pomoglem! Jak zwykle niestety nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Jak zwykle niestety nie. Niektorym po prostu nie da sie pomoc. Ale probowalem! 10 punktow dla Gryffindoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 4 minuty temu, julekstep napisał(a): Niektorym po prostu nie da sie pomoc. Ale probowalem! 10 punktow dla Gryffindoru. Teraz mnie obrażasz czy probujesz być na siłe dowcipnym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Śmiejecie się z Jacka, ale z badania TNS OBOP: Cytat Choć zwiększa się kulinarna odwaga Polaków, wciąż deklarujemy wierność tradycyjnej polskiej kuchni. Aż 72 proc. rodaków uważa kuchnię polską za ulubioną, a nieco ponad dwie trzecie wskazuje kotlet schabowy z kapustą, jako idealne danie obiadowe - wynika z badania TNS OBOP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Teraz mnie obrażasz czy probujesz być na siłe dowcipnym ? Why not both? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Why not both? Report. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 2 minuty temu, P_M napisał(a): Śmiejecie się z Jacka, ale z badania TNS OBOP: Ja sie nie smieje To bylby solidny pick w 5ej rundzie, po prostu 3cia to za wczesnie 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Report. To juz mamy 2 zgloszenia a dopiero jestesmy w 3ciej rundzie! ATF zapowiada sie obiecujaco! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Teraz, P_M napisał(a): Śmiejecie się z Jacka, ale z badania TNS OBOP: Bo tak to jest, że jak już się człowiek obje tymi wszystkimi światowymi frykasami to powrót do wysokiej jakości żurku czy schabowego jest naprawdę ciekawym doznaniem. Może to kwestia nostalgii. Ja schabowego jem bardzo rzadko, może raz w roku ale zawsze ze smakiem i poczuciem spożywania czegoś wyjątkowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 @P_M Zjebałeś - jak mam oceniać ten post w tej kategorii? @julekstep Zjebałeś - ja to chciałem pickować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 5 minut temu, P_M napisał(a): Śmiejecie się z Jacka, ale z badania TNS OBOP: To badanie tylko pokazuje jak wielu ludzi w Polsce nie jadło lepszego oryginału. Ciekawe czy na forum są podobne proporcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 3 minuty temu, julekstep napisał(a): Ja sie nie smieje To bylby solidny pick w 5ej rundzie, po prostu 3cia to za wczesnie To juz mamy 2 zgloszenia a dopiero jestesmy w 3ciej rundzie! ATF zapowiada sie obiecujaco! W drugiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Teraz, RappaR napisał(a): @P_M Zjebałeś - jak mam oceniać ten post w tej kategorii? Nie wiem, ocenisz jak będziesz uważał, dla mnie to było najbardziej wstrząsające/poruszające w negatywnym sensie, jeżeli chodzi o to, co tutaj przeczytałem, ale każdy może sobie ocenić wedle uznania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Teraz, RappaR napisał(a): @P_M Zjebałeś - jak mam oceniać ten post w tej kategorii? @julekstep Zjebałeś - ja to chciałem pickować Bylem pewien ze w 2 albo 3 rundzie to wezmiesz , wiec musialem (zeby nie musiec poten wyszukiwac perelek po forum) 1 minutę temu, RappaR napisał(a): W drugiej A fakt! Moze byc all time ATF Graty @Reikai! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 39 minut temu, julekstep napisał(a): Gramy all time world gdzie wybieraja i glosuja ludzie spomiedzy Odry i Bugu. Mam nadzieje ze pomoglem! Nie tylko wybierają. Co ważne tez głosują i dają punkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 17 minut temu, Kily napisał(a): To badanie tylko pokazuje jak wielu ludzi w Polsce nie jadło lepszego oryginału. Ciekawe czy na forum są podobne proporcje No pytanie właśnie jak mamy tutaj oceniać, czy na zasadzie własnych preferencji czy tego jak my to widzimy w kontekście all-time worldwide, bo wtedy istotnie polskie dania mogłyby mieć problem, żeby na liście się w ogóle znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 6 minut temu, ignazz napisał(a): Nie tylko wybierają. Co ważne tez głosują i dają punkty. Dlatego napisalem 'wybieraja i glosuja' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi