Pablo81 Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 @Reikai czy wsad musi być wykonany w meczu NBA, czy może być wykonany przez gracza NBA w reprezentacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 13 minut temu, Pablo81 napisał(a): @Reikai czy wsad musi być wykonany w meczu NBA, czy może być wykonany przez gracza NBA w reprezentacji? W meczu NBA właśnie, masakrowanie biednego francuza odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 9 minut temu, fluber napisał(a): W meczu NBA właśnie, masakrowanie biednego francuza odpada A Ty jesteś Reikai, organizator ATFa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 11 godzin temu, julekstep napisał(a): albo - co gorsza - TORUŃ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): A Ty jesteś Reikai, organizator ATFa? Dlatego zostalo zawężone do NBA zeby ta oczywista oczywistość xD nie zostala wybrana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): A Ty jesteś Reikai, organizator ATFa? on jest wszystkim Teraz, agresywnychomik napisał(a): Dlatego zostalo zawężone do NBA zeby ta oczywista oczywistość xD nie zostala wybrana. to był wsad ocierający o rasizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Dlatego zostalo zawężone do NBA zeby ta oczywista oczywistość xD nie zostala wybrana. Łeee, inne są tier niżej. Biorę pewnieczka w innej kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 21 minut temu, Pablo81 napisał(a): A Ty jesteś Reikai, organizator ATFa? A Ty jesteś przygłupem, że musisz pytać czy w tej kategorii możesz dać wsad z igrzysk olimpijskich? Najlepszy in-game dunk w NBA: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) 9 minut temu, fluber napisał(a): A Ty jesteś przygłupem, że musisz pytać czy w tej kategorii możesz dać wsad z igrzysk olimpijskich? Najlepszy in-game dunk w NBA: @ely3poproszę o jakieś wskazówki korzystania z forum dla usera, który n-ty raz kogoś obraża. Nie chce mi się znosić twojego prostactwa. Pewnych zaniedbań z domu rodzinnego nie naprawisz. Edytowane 25 Listopada 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 9 minut temu, Pablo81 napisał(a): @ely3poproszę o jakieś wskazówki korzystania z forum dla usera, który n-ty raz kogoś obraża. Nie chce mi się znosić twojego prostactwa. Pewnych zaniedbań z domu rodzinnego nie naprawisz. Ja tylko zadaję pytanie. Przecież możliwe że masz wadę wzroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 6 minut temu, fluber napisał(a): Ja tylko zadaję pytanie. Przecież możliwe że masz wadę wzroku W realu zadaj takie pytanie. Ciekawe, jaka reakcje uzyskasz. Prymitywny zabieg. Nawet w polityce takiej dziecinady nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): W realu zadaj takie pytanie. Ciekawe, jaka reakcje uzyskasz. Prymitywny zabieg. Nawet w polityce takiej dziecinady nie ma. Kiedy chciałbyś się spotkać i usłyszeć ode mnie w twarz, że jak chcesz zgłosić posta do moderacji to używasz opcji "zgłoś" , jak chcesz żeby nikt inny nie odpowiadał na pytanie poza Reikaiem to używasz wiadomości na priv , a jak nie wiesz czy in-game dunk w NBA oznacza wsad na igrzyskach olimpijskich czy nie, to wracasz do podstawówki? No sorry, ale jak zadajesz pytanie, na które odpowie każdy średnio ogarnięty 10-latek to po co mamy blokować draft i czekać na Reikaia, żeby odpowiedział? I odpowiedziałem Ci w sposób kulturalny mimo że Twoje pytanie było głupie, a Ty się zacząłeś do mnie rzucać za to że Ci pomogłem. Podejrzewam, że w takiej sytuacji w twarz powiedziałbym Ci znacznie gorsze rzeczy niż piszę tutaj. Edytowane 25 Listopada 2023 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): W realu zadaj takie pytanie. Ciekawe, jaka reakcje uzyskasz. Prymitywny zabieg. Nawet w polityce takiej dziecinady nie ma. Ciężko Ci zadać, skoro jesteś osobą, która się wstydzi pokazać na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 I się zaczyna. @fluber oznaczyłem osobę, która jest adresatem pytania. Twoja rozpaczliwa próba zwrócenia na siebie uwagi za każdym możliwym razem być może wymaga porady psychologicznej. Masz rację, takie posty powinne być zgłoszone, żeby nie narażać na chamstwo i prostactwo innych. Zgłoszone. @RappaR przestań juz namawiać innych na spotkanie w realu. Serio jesteś na 1000. miejscu osób, z którymi chce się spotkac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 44 minuty temu, fluber napisał(a): A Ty jesteś przygłupem, że musisz pytać czy w tej kategorii możesz dać wsad z igrzysk olimpijskich? Najlepszy in-game dunk w NBA: A Ty trzymasz cisnienie jak czajnik xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Myślałem,że w sobotę już się to skończy znając co niektórych tendencję do ciągłego przesiadywania na tym forum, a tu idzie jak krew z nosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 1 minutę temu, DLT_Braddock napisał(a): Myślałem,że w sobotę już się to skończy znając co niektórych tendencję do ciągłego przesiadywania na tym forum, a tu idzie jak krew z nosa. Wiele rzeczy mozna o Tobie powiedzieć ale nigdy bym nie sparowal Twojej osoby z przymiotnikiem naiwny xD Teraz pewnie z 2 uczestnikow zabawy jest na nartach a w gorach wiadomo slaby zasieg.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 haha @Pablo81 co wybrał gierkę gdzie najbardziej może liczyć na miłość moją i @RappaR (bo podejrzewam że reszta nie będzie tego miała specjalnie wysoko) widać że to nasz ziomeczek z big4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 16 godzin temu, julekstep napisał(a): tak było @elwariato potwierdzi potwierdzam Julian jest nienasycony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 1 godzinę temu, Pablo81 napisał(a): @Reikai czy wsad musi być wykonany w meczu NBA, czy może być wykonany przez gracza NBA w reprezentacji? W sumie nie mialem na mysli ograniczania do NBA, nie wiem czy to Julek czy ja przypadkiem zapisalem to jako NBA. Mi chodzilo tylko o ograniczenie do meczu, zeby nie bylo Cartera w SDC czy inne Laviny I Gordony. Ale jak juz ktos zapisal kategorie do NBA, to niech tak zostanie. Wiadomo, ze Vince zniszczyl chlopa, ale chyba nie byłoby innego wsadu poza tym ze swiata, wiec w sumie to ograniczenie do NBA niech zostanie. 31 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Myślałem,że w sobotę już się to skończy znając co niektórych tendencję do ciągłego przesiadywania na tym forum, a tu idzie jak krew z nosa. Chyba rekordowo wolno to idzie, Ignazz pochlal I zamulil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi