Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Robaq Opublikowano 18 Listopada 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 (edytowane) Po najlepszym sezonie od kilkunastu lat i przełamaniu prowadzącym do PO, przyszedł kolejny sezon, w podobnym składzie. Zmian w lato nie było wiele - praktycznie skończyło się tylko pozbyciem Holmesa, których i tak grał ogony, pozyskaniem Duarte za II rundowy pick z Indiany i dołożeniem zawodników z II rundy draftu oraz Javala McGee Jedynym graczem, który może stanowić i stanowi wzmocnienie ławki do były MVP Eurologii Vezenkov. Ale do rzeczy po 11 meczach sezonu Kingsi mają bilans 7-4 mimo nieobecności De'arona Foxa w aż pięciu meczach. Co prawda Kings podczas jego nieobecności zanotowali bilans 2-3, dwa razy mocno dostając mocno w czapkę z Houston. Miałem być przyjemność być na dwóch spotkaniach w Kalifornii vs Okla CIty w ramach InTournament ( jeszcze bez Foxa) i z Cavs juz z Foxem, oba wygrane. Do tego mecze z Lakers, Spurs Houston obejrzane na żywo, to pozwoliłem sobię otworzyć temat - licząc się z tym, że w zasadzie tworze go dla siebie bo pomimo widowskowej gry Królów - nadal nad Wisłą nie zdobyli większego zainteresowania. W początkowej fazie sezonu na pewno można na duży plus wyróżnić dwóch AllStarów a) Sabonisa, który zanotował bodajże 10 DD podczas tych spotkań oraz 1 TD. Notującego średnio prawie 20 pkt na mecz i prawie 13 zbiórek - 2 w NBA, d) Foxa, który na 6 spotkań notuje średnio 32,2 pkt Widoczny Progres u 2roczniaka Murraya, który rozszerzył wachlarz zagrań ofensywnych, w poprzednim sezonie większość punktów zdobywał rzutami za 3 - pobił rekord debiutantów w trafionych trójkach, w tym sezonie trójki nie są tak znaczące u niego, dużo więcej wchodzi pod kosz, czy też rzuca z półdystansu, czy floterkami - tutaj widać ,że przepracował wakacje z Foxem. Oraz Malika Monka, który podobnie jak w poprzednim sezonie jest pierwszym zawodnikiem z ławki, dając odpowiedni (zwlaszcza energiczny) impact do poczynań Sacramento. Jednak co najważniejsze Murray, zrobił niesamowity progres w obronie, szczególnie było to widoczne w meczu z Cavs gdzie praktycznie wyłączył Mitchella. Jak usłyszałem w Sacramento, to jeden z niewielu zawodników, który ma tyle miłosci od kibiców. Co zdecydowanie widać na hali. Huerter po bardzo niemrawym początku, który wyglądał podobnie jak PO z GSW, powoli wraca na swoje tory, i zabija rywali celnymi trójkami. Na pewno na minus Barnes, który dostał 3 letnie kontrakt 17-18-19, uznałem to za błąd GM, mając m.in na wolnym rynku Kuzme, ale niestety Harrison gra dużo ponizej oczekiwań. Nie wiem czy jakiś zespół będzie nim zainteresowany mając 33 lata na karku i jeszcze 2,5 roku gwarantowanego kontraktu. Drugim zawodnikiem, który zawodzi jest Davion Mitchell, który mocno wyleciał z rotacji w ostatnim czasie. NIeobecność Foxa miała pokazać, że jest ważnym zawodnikiem, okazało się, że po 3 przegranych meczach, do S5 wskoczył Keon Ellis ( drugoroczniak, niewybrany w drafcie na kontrakcie TW),zaś Davion od 3 meczy jest zagubiony i nie ma go w ogóle w rotacji, mimo tego, że dwa poprzednie mecze tj. z Cavs i LAL grał cały sklad własnie oprócz DM. Moim zdaniem szcześliwie jest to zawodnik na tyle młody i jednak z jakimś skillsetem i niewielkim kontraktem, że moze stanowić łakomy kąsek dla niektórych drużyn poszukujących rozgrywającego (Spurs?). Napomknąłem powyżej o Keonie Ellisie, guard, którego jeszcze kilka spotkań temu nikt nie podejrzewał, ze wskoczy do S5 pod nieobecnosć Foxa i kwestia przejścia z TW na normalny konrakt to tylko kwestia czasu. Z niezłym rzutem choć nie jest to u niego najważnejsze, bardzo wszechstronny, zmobilizowany i zdyscyplinowany w obronie. Zazwyczaj notuje przechwyty, bloki. Przydatny gracz do rotacji No i Sasha Vezenkov, który powoli wchodzi do drużyny, przydatny zwłaszcza w rzutach za 3, ale też aktywny w obronie, jednak bez żadnego drygu do rozegrania. Z jednej strony trzeba pamiętać, że ma już 28 lat, z drugiej zarabia 6 mln na sezon i w zakresie nowych graczy jest to najważniejszy gracz. Warty zaznaczenia jest także Javal McGee, który zwłaszcza w ofensywie prezentuje się b. ciekawie, ale drużyna mocno traci defensywnie podcas jego nieobecnośći w zespole. Niestety Alex Len, który miał mocną końcówkę poprzedniego sezonu i niezły początek tego = złapał kontujzę która eliminuje go na 6-8 tygodni. Kingsi już dokonali jednej wymiany pozyskując 52 nr draftu 2021 - Filipa Petruseva PF/C z LAC. Póki co z debiutem na poziomie 15 sekund w meczu zLAL, Choć mam wrażenie, że pod nieobecność Lena gdzieś tam znajdzie swoje miejsce. Zachód jest szalenie mocny, odbudowali się Dallas i Houston. Z Lakers nigdy niewiadomo, zaś w GSW jak to w Warriors dużo będzie zalezało od Curryego. Uważam, że ten sezon nie będzie tak udany jak poprzedni i skończy się na miejscu, który gwarantuje miejsce w InTournament - ja sam obstawiam miejsce 8-9. Widać, że drużyna progresuje, dużo lepiej jest w obronie niż w zeszłym roku, a obecność Foxa sprawia, że drużyna potrafi b. szybko przechodzić z ataku do obrony, co wielu drużynom starszym ( np. LAL czy GSW) sprawia dużo problemów. Sacto b. dużo traci wlaśnie z tej szybkości podczas nieobecności De'arona. Poza tym chłopak skupia na sobie obronę, co właśnie daje dużo więcej przestrzeni w ataku Huerterowi czy Murrayowi. W zeszłym roku trzeba też zauważyć, że Kings przeszli suchą stopą bez kontuzji - na 2-3 mecze wypadł Domas, (ale rękę miał zoperowaną w lato) i Fox z powodu narodzin dziecka. Kings w tym sezonie nie moga jeszcze skorzystać z ważnego wysokiego Lylesa ( który podpisał dwuletni kontrakt), Foxa no i teraz ALexa Lena, także sezon już zaczął się trudniej. Optymistyczne obecnie wyniki, moim zdaniem będą się utrzymywać,ale na miejsce w top 4 nie ma szans. Chyba, że uda się zrobić wymianę z pozyskaniem ciekawego gracza na pozycje 3-4, choć trzeba pamiętać, że Kings pozbyli się swojego picku tegorocznego na rzecz Atlanty który jest top14 protected, więc w sytuacji gdy trzon - Domas - Murray - Fox są nietykalni - zawodników do ew. ruchu czy też handlowania pickami nie ma za wiele To tylko tyle #SacramentoProud Edytowane 18 Listopada 2023 przez Robaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Mniejsze zainteresowanie nad Wisła wynikało jedynie z braku sukcesów przez ponad dekade. Wielu z nas wychowało się na białej czekoladzie stojaku czy Divacu doceniając finezje Webera i jej brak u Chriestiego. Przyszły pierwsze sukcesy to i kibice wrócą. Świetny wstępniak w temat. Jako miłośnik Sabonisa trzymam kciuki aby postawili po katach clippers i inne wydmuszki. Fajnie ze Fox wziął mocniej pod skrzydła Murraya bo tam widać współpracę na treningach. Wiesz może z czego wynika akurat połączenie tych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 jak komuś w pierwszej paczce uperdeck wyskoczył Bob Hurkey to byłeś skazany na kibicowanie Sacramento Kings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 20 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 I kolejne zwycięstwo 6 pod rząd , tym razem z silniejszymi Dallas i to na ich parkiecie. Fox w formie wybitnej, Domas tak samo. Mecz w zasadzie z przewagą od początku, mozolne budowanie różnicy puntkowej, z sytuacją gdzie w połowie IV kwarty Kidd wprowadził głęboką rezerwę. Problemem jest tylko to, że w każdy meczu jakieś drobne kontuzje. Zaczeły się od Foxa, potem Len, który wróci w nowym roku, z kontzują ręki zszedł HUerter w meczu ze Spurs, a dzisiaj rezerwowy rozgrywajacy Ellis. Co prawda Kvein i Ellis zapewne powinni być dostępni jutro - mecz z Pels. ALe na pewno to cięższa sytuacja, gdzie poprzedni sezon przeszli praktycznie suchą stopą. Wygląda to obiecująco zwłaszcza po powrocie Foxa. Co do tego "przelotu" Foxa i Murraya, to nie mam pojęcia skąd to wynika, ale chłopak sie tam jakoś wpasował w ekipe Dearona bo w czasie offseason wiele można bylo spotkać na social mediach filmików, zdjeć, w których Murray zajmuje sie nawet dzieckiem Foxa i wrzucała to m.in. jego żona. Także chemia tam jest mocna, może wynika z tego, że ta cała jego postawa Keegena jako takiego shy chłopca, który wszystko robi z pokorą, praktycznie się nie uśmiechając, przyjmując stoicko każdą okoliczność nie tylko urzekła publicznosć w Sacramento ale i drużynę. Co zabawne jak się oglada Kingsów z komentarzem CBS Sports California, to nawet komentatorzy wybaczaja każdy niecelny rzut - wskazując, że wow super, że probował zagrać - floaterka, dunk czy rzut za 3. Wszystko według nich jest potrzebne Murrayowi do rozwoju i wszystkie błędy wybaczone. Na pewno Murray gdzieś tam zatracił swoją celność rzutów za 3, ale defensywnie myślę, że obecnie jest najlepszym koszykarzem w drużynie, który zazwyczaj ma indywidualne zadania wyłączyć, utrudnic granie gwieździe rywala. Jutro mecz z Pels przy back to back nie spodziewam się , w sytuacji gdy niewiadomo z dwoma gaurdami Kingsów. Dzisiaj po 3 meczach nieobecnośći wróćił MItchell, który zanotowal kilka strat i niecelnych rzutów. No mam wrażenie, że chłopak jest na wylocie i gdzies tam też jakos z jego mobilizacją jest problem. Gdyby nie kontuzja Ellisa to zapewne były 4 mecz pod rząd z DNP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 W dniu 20.11.2023 o 04:05, Robaq napisał(a): Dzisiaj po 3 meczach nieobecnośći wróćił MItchell, który zanotowal kilka strat i niecelnych rzutów. No mam wrażenie, że chłopak jest na wylocie i gdzies tam też jakos z jego mobilizacją jest problem Mitchell jest niestety fatalny w ataku. A co gorsza pod nieobecność Foxa to próbowano wrzucić go w rolę do której się nie nadaje. On jest w 3 sezonie. Nie zrobił żadnych postępów. JEgo obrona jest też gorszą niż w debiutanckim sezonie. Jego właściwie można sobie odpuścić obecnie nie tylko za łukiem ale nawet pod koszem. Mam wrażenie ,ze on jak tylko widzi cień zbliżającego się rywala to rzuca w panice . Praktycznie przestał atakować kosz. To co ratuje Kings to rozwój Foxa. Pamiętam jeszcze jak wielu userów śmiało się z Sacto ,że brali Foxa zamiast takiego Smitha Jr. JAk pierwszy sezon a zwłaszcza drugi był taki se. Ale choć 4 lata temu wyglądało to nierealne to Fox w tej chwili jest pewnie drugim najlepszym graczem tamtego draftu choć tak po prawdzie to dużo zależy czy on utrzyma tak dobrą trójkę. Bo to był mój zarzut do niego ,że brak solidnej trójki nie pozwalał wejść Sacto wyżej... Teraz mam wrażenie rzuca dużo więcej niż kiedyś i rzuca skutecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Fani kings @Koelner @Robaq co z Wami. Kings robi jakieś dziwaczne lineupy. Granie niskim składem. I odrabia 24 punkty straty a co wazniejsze byli -5 na minute do końca gdzie to Golden miało piłkę.. Dwie dziwaczne straty Golden. Najpierw Stephen musi podawać przez cały parkiet bo nikt się nie kwapł by się jakoś uwolnić spod presji Kings. więc Monk przechwytuje na środku . Potem seria podań gdzie Golden biegają aż Monk dostaje piłkę i trafia za 3. Potem Draymond robi kolejną dziwną stratę i Monk w totalnie akrobatyczny sposób pod presją bardzo dobrej obrony trafia rzut gdzie chyba nawet nie widział kosza. Wpada. Jest +1. Tam było jeszcze 7 sekund ale Kings świetnie bronili a Curry musiał oddawać rzut który pewnie tylko on mógłby trafić ale nie tym razem Tyle ,że bohaterem meczu niekoniecznie byłby Monk a przede wszystkim Vezenkow. TO jak on na początku 4 kwarty zaczął grać po obu stronach parkietu. To ,że został do końca meczu na parkiecie. Brawo dla trenera. Skasowała Barnesa ,który nic nie wnosił. Wywalił Duarte czy Daviona. Postawił na Lylesa. Monka i Vezenkowa i to oni mu dowieźli najpierw minimalne prowadzenie. A jak Golden w ostatnich 5 minutach wyszli znowu na te 5-6 pkt przewagi to wyrwali zwycięstwo w ostatniej minucie PS. Draymond albo jest wypalony albo juz mu wszystko jedno .To co on odwalił po swoim flopie to cud ,że nie wypadł. Najpierw aktorska agonia. Potem długie kłótnie z sędziami co skończyło się technikiem tylko po to by w następnej akcji dość brzydko faulował Monka bodajże. Facet niczego się nie nauczył po tych 5 meczach pauzy i prosi się o kolejną przerw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 29 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 (edytowane) Jestem na Florydzie, zasnąłem po pierwszej kwarcie, bo akurat dzisiaj /wczoraj przylecialem. Widze, że tam ładna sinusoida była, bo już w pierwszej kwarcie zaczeło się bodajże od 12 pkt trafienia, nastepnie pod koniec I kw. dojechali praktycznie pod remis, żeby skończyć stratą 24 pkt. Cieszy to, że praktycznie każdy jest już dostępny. Wrócił Lyles, Ellis, tylko brakuje Murraya i Lena, ale akurat Keegen wróci na LAC bo już trenuje z drużyną. W ogóle w pierwszej kwarcie praktycznie mimo sporej ilości strat GSW wchodziło bardzo dużo. Kto tam nie rzucał Curry, Klay, Green, Saric czy Paul, to trafiali trójeczki. Cieszy clinchowanie InTournamentu i mam nadzieje, że ten ćwiercfinał z Nolą już przy pełnym składzie będzie ladnym odbiciem się po tych dwóch przegranych, byłoby fajnie mimo wszystko spotkać się z LAL w półfinale,. Co do Mitchella i Barnesa, no jak dla mnie to są w pierwszej kolejności zawodnicy do odstrzału. Nie wiem jak Monte to rozegra, ale jeśli jeszcze na młodego Daviona zapewne ktoś się znajdzie, albo jakiś late 1st round pick. Ale z Barnesem z nadal 3 letnim kontraktem opiewającym na prawie 55 baniek to będzie w tym sezonie problem. A do tego Fox ze srędnią powyżej 29 pkt na mecz Edytowane 29 Listopada 2023 przez Robaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Ten mecz Warriors polozyl Kerr Serio, posadzic na lawke Moodiego po tym jak gral, bo bal sie skrzywdzic ego Klaya, w dodatku katuje bezsensownie te lineupy z 3 guardami ktore data-40 od obrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Fox niby fajny ale wolę Halliburtona i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Wiesz co @Koelner nie wiem, ogólnie płakałem za Halibutem tak samo jak on płakał za Sacramento, ale wczoraj =widząc Halibuta odnoszę nieodzwone wrażenie, że on uważa już ,gdzies tam mentalnie, że może więcej, że jest większy niż organizacja i, że wszyscy mają się dostosować do jego gry. Jasne jest all starem w takim wieku, z takimi statystykami, ale wydaje mi się, że u Foxa własnie ten etap minął, kiedy np. w tym sezonie gdy Tyrese byl rookie, Dearon uważał, że wszystko powinno być ustawione pod niego, teraz już wie, ze jest gwiazdą, ale też jest trybem w calym systemie. Do dzisiaj się zastanawiam czy dałoby radę żeby grali razem - powiedzmy Tyrese na PG / Fox na SG i ciekawe jakby to wyglądało. Ale wiadomo,ze Fox nie ma takiego hypu jak ma Tyrese, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 W dniu 1.12.2023 o 16:51, Robaq napisał(a): Ale wiadomo,ze Fox nie ma takiego hypu jak ma Tyrese To prawda ale z Foxem w tym sezonie stało się coś dziwnego.. Jego trójka wygląda bardzo dobrze i dziwne dla mnie jest to czy rzeczywiście nagle nauczył się rzucac. Widać ,że ciut rozsądniej wybiera moment rzutu ale Fox w tym sezonie wskoczył na poziom 30 /5/6 z TS 57%... Można lubić Haliburtona bo jest świetny ale Fox w tym sezonie jest ciut lepszy.. Jak na razie a na pewno na podobnym poziomie. Oczywiście zaraz się okazę ,że jednak trójka wróci mu do poziomu 32% i skończy się ta piękna opowieśc ale jak na ten początek sezonu to Fox jest all nba graczem . Dziś pojedynek z Shaiem świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Keegan Curry ładnie poszalał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 17 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Wczoraj info ze Lauri jest dostępny na rynku-> potem info, że Raptors za Siakana i OG będą chcieli Murraya -> wieczorem info w Sacbee, że Murray jest untradeable -> Keegen biję rekord punktowy zostawiając w tyle i Foxa i Monka. A poza tym to urocze, ta chemia między Nim a Foxem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Ostatnie 10 meczów Foxa to jakieś 31/4/7.5 gdzie za 3 ma 41%... Do tego Jazz postanowiło po prostu nie bronić Murraya. Jazz jest wybitnym kreatorem strzelców rywali. A to jakiś Eric Gordon a to jakiś Barnes czy tak jak dziś raz za razem szli z pomocą do Sabonisa i to własnie od Murraya. Chyba z 6 takich akcji było. Nie zostawia się kolesia na szczycie łuku bez opieki jak ten ci już trafił 8 trójek I to jeszcze do Litwina który po Joku jest drugim najlepiej podającym wysokim w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 18 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Powiem tak @ely3 ogólnie tam kilka pozycji rzutowych Murraya było dość trudnych jak na niego. Czasem mu ciężko wchodzi i pudłuje mocno. Tutaj wchodziło praktycznie wszystko i nawet z takich pozycji jak na niego niepewnych. Nie wiem z czego to wynikało, tym bardziej, ze brakowało Foxa. A tutaj coś się dzieje https://x.com/esidery/status/1736801697497067786?s=20 Zach Lavine już drugi raz podchodzi pod to mało interesujace miasto. Ktos jednak wrzucił, że jest to zawodnik na 70 procent bo w ostatnich 10 sezonach grał srednio 57 spotkań. Z drugiej strony Bulls chcą zejsc z kontakrtu nie wydaje mi sie, żeby cena była wysoka. Tym bardziej nie liczę na jakieś mocne picki ze strony Sacto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 15 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 Mike Brown ma jaja i słuszność. Zrobił sesję filmową. Ze spokojem pokazał co sędziowie uznawali za faul i co faulem nie było wg nich. Ogólnie ich chwalił ale też pokazał jak Kings zostali przekręceni. Ciekawe czy liga ukarze go za to Oczywiście to nie Lakers więc tu nikt krucjaty nie zrobi ,ze Bucks mają sędziowskie preferencje ale fakt jest faktem ,że ten mecz powinni wygrać Kalifornijczycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 15 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 (edytowane) Ogólnie Kingsi przegrali na włąsne zyczenia przez ostagtnie wolne. 73 % trafionyych wolnych ostatni w lidze. To po pierwsze. Raz się Kingsom upieklo bodajze w OT czy ostrym clutch timie, gdy pudłowali ale dojechali zwyciestwem bodajze z LAC. Pudłowali z FT. Ale tutaj to był totalny kryminał bo spudłowali 3 z 4 wolnych gdy najpierw przewaga była 3 pkt, a potem bylo bodajże 1 pkt. To po drugie. Po trzecie - każde dotknięcie Giannisa kończy sie faulem, jak nie każde to 9 na 10. Podobnie z Lillardem, który bodajże miał 6 lub 9 FT za same "faule" za linią 3 punktów Po czwarte żeby sfaulować Foxa, Monka lub Saba ( i Jokicia) to to przewinienie musi być grube. Rajkovic się zbuntował. Brown się zbuntował. Czy to przyniesie jakiś efekt - wątpie. W końcu odpalił Hureter. Ale powiedzmy sobie szczerze bez mocnych wzmocnień w szczególnosci za Barnes i włąsnei Huertera Kings nie dojadą do PO. PI to jest realny cel. Ale... ale zaczął się gorący okres, a zawodnicy, którzy są najcześciej wymieniani w kontekscie Sacto - właśnie mogą byc tradeowani od dzisiaj - tj. Kuzma i Grant. A dzisiejszego meczu w POR w ogóle Grant i Thybulle, jak i Brogdon - nie rozpoczęli Edytowane 15 Stycznia 2024 przez Robaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 16 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 https://x.com/James_HamNBA/status/1747358699688165467?s=20 Pula podbitą, po 25 tys. dla trenera Raptors. 50 k dla Browna, kto nie wytrzyma następny i da 100 k? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 17 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 Kings to jednak wciąż stare dobre Kings. Kolejny mecz gdzie mieli rywali na widelcu ( Bucks a teraz Suns) i co oni zrobili w tej 4kwarcie? Ile tam było w samej końcówce 20-4? Oni tam po trójce Foxa mieli chyba 109-87 , I oni to przegrali... Nie widziałem pierwszych 3 kwart więc odnosze się tylko do tej 4 kwarty ale takiej paniki to już dawno nie widziałem. W tych ostatnich dwóch minutach to już w ogóle dramat... Oba mecze powinni wygrać. W obu mogą gdzies tam narzekać na sędziów i to nawet może być prawda . Ale w obu jakby grali swoje do końca to by mieli dwa wina a nie dwie porażki. Na własne życzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 17 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 Przez 40 minut ich gnietli, gnietli Suns, ale powiedzmy sobie szczerze Kings mają 3 zawodników S5, i pół HUertera, pól Lyles i czasem Vezenkova, tam się bez tradeow dojedzie. ALe faktem jest, ze karma, karma, karma rok temu zrobili Kingsowie to Cavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi