Roger Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 No to super, proszę w takim razie o przenosiny mojego całego składu do Dallas Myślę że powinienem mieć pierwszeństwo, a nowy GM zadowoli się graniem w stolicy na oczach barku od rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 mamy nowego GMa. jest nim mariuszek2m, ktory przejmuje ekipe z Dallas. zycze powdzenia i prosba do starych wyjadaczy, aby nie starac sie okradac nowego GMa ze wszystkiego co posiada najlepsze znaczy sie ze mlodzi wyjadacze moga ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 btw: jesli mariuszek2m woli przeniesc sie do atlanty a nie stolicy to ja sie zgadzam na relokacje Hawks do Waszyngtonu. tylko zmiencie nazwe na bullets ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Btw: Komisze, dalibyście aktualną listę GMów wraz z namiarami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 a ja maminną dygresję zapraszamy nowych zawodników. A dział download nie działa.!! I tu prośba dla naszych moderatorów, adminów o dopilnowanie owej listy obecności bo mocno nieaktualna też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 mamy kolejnego nowego chetnego do gry. a jest to matio909. tak wiec, przejmuje on ekipe Memphis. zycze powodzenia. co do listy GM i namiarow, postaram sie to jutro wieczorem zrobic. jesli chodzi o zamiany klubami, to na chwile obecna nie bedziemy dokonywac zadnych zamin. powod? mamy problem, jak to dobrze przeprowadzic w programie. tak wiec, niestety musicie sie jeszcze pomeczyc na starych smieciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyziu Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 niestety okazuje sie, iz niektorzy sa niepowazni. osoba ktora wczesniej otrzymala od nas memphis do prowadzenia, juz zrezygnowala. aby bylo smieszniej, to nie raczyla nas nawet o tym poinformowac. informacje ta uzykalem od trzeciej osoby. tak wiec, aby jakos ta ekipa wygladala w kolejnym sezonie i nie stracila wszystkich zawodnikow na poczatkowych etapach FA, sam zabieram sie za prowadzenie tej ekipy do czasu az nie znajdzie sie osoba bardziej odpowiedzialna od kolegi matio909. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Buu jestes, grasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Mój pm do niego wisi bez odpowiedzi od 2.01. Wcześniej cisza na gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Geddo niczym Stern w Hornets:) A tak szczerze to w tym sezonie wielu gm'ów nie zainteresowąło się drużyna w FA. I nalezałoby to wyprostować. Może dawni gracze zatęsknili i ktoś by wrócił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 wg moich obserwacji brakuje nam Gm-a w ... 1.Heat 2.Hawks [s:3o5xkmyx]3.Bucks[/s:3o5xkmyx] 4.Hornets 5.Lakers 6.Clippers 7.Grizzles 8.Mavericks więc sporo,może ktoś da rade namówić znajomego:)lub liczymy na jakiś spektakularny powrót... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 od Hawks proszę sie uprzejmie odp... przynajmniej ja mam podwójna zabawę (o ile mozna nazwać zabawa to co sie dzieje w PTB) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Przepraszam za moją długą nieobecność... Wciąż chciałbym grać z wami... Tylko czy to jest jeszcze możliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 jasne że tak,nikt Cie przecież nie przekreślał.Ustawiaj skład i gramy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 a mógłbym link do strony i login z hasłem? wiem że prosze o to po raz któryś... ale zawsze przesiewam te dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 http://simbasket.client1.kl-software.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ktoś mówił o spektakularnym powrocie ... ... jeszcze znajdzie się miejsce dla mnie .. ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ktoś mówił o spektakularnym powrocie ... ... jeszcze znajdzie się miejsce dla mnie .. ?? A to Ty nie grasz :?: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Nie wkurzaj mnie Stro .. jak bym grł LAC miało by taki dupny winik .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi