Krzemo Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 4 godziny temu, eMeS napisał(a): Nie smiej sie ze szrotu, bo nawet szrot Ci nie zostal Trochę już skompletowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 3 godziny temu, Cichy napisał(a): Podpisujac Delonte, nie masz juz kasy na zadnego zawodnika, zostaje Ci ok 215k pod Lux (przynajmniej wg salary na stronie) Wiec niech bedzie tylko Tata brona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 w philly ciekawy offseason, zaczelo sie od farta i wylosowania nr. 1 (chociaz nie wiem czy nie wollabym nr.2 zeby z czystym sumieniem wybrac sga) wybor padl na doncica, mimo jego niedostatkow, glownie dlatego, ze sga to jeszcze gorszy fit do mccolluma&foxa wiec musialbym dealowac. doncic tez nie jest idealnym fitem, ale lepszym od sga na pewno, a jjj to jednak gorszy prospect (ale i tak pewniejszy niz luka). w miedzyczasie udalo sie od lal za darmo pozyskac bardzo ciekawy backup na pg/sg, stosunkowo mlodego payne. na fa tak sie zlozylo, ze bylo duzo podkoszowych na rynku wiec idealnie pod potrzeby 76ers, tak wiec spodziewalem sie, ze kogos fajnego uda sie zlapac. ostatecznie podpisal ze mna na ten moment najlepszy podkoszowy z dostepnych (howard) ktory jednak jest juz pastprime, stad pewnie nikle zainteresowanie jego osoba i mozliwosc podpisania go za rozsadne pieniadze. dodatkowo przedluzony zostal solidny daj wiec oni + duet willie&willie z lawki powinni zabezpiecxyc philly pod koszem. niestety w ostatnim etapie nie bylo za bardzo sensownych opcji na sf za mle, skonczylo sie przyzwoitymi w obronie tuckerem i andersonem. jesli chodzi o campy to nie wiem czy dobrze zrobilem, ale chcialem zeby luka poprawil trojke wiec wrzucilem go na sg i przynioslo to skutek bo rzeczywscie ten rzut poprawil. poza tym campy pod wzgledem rozwoju mial takie sobie, ale potencjal zostal na '100' wiec moze teraz udalo mu się wdrapac na poziom prospecta jakim byl tatum przed swoimi pierwszymi campami (to jest skandal, ze tatum jest lepszy od doncica na starcie) oprocz tego bez fajerwerkow, ale harmonijny rozwoj zalicza fox, dalej moze cos fajnego z niego byc. mccollum niestety zostal w miejscu, a potencjal spadl wiec w tym sezonie to pewnie bedzie 'peak mccollum', a szkoda bo mial na tyle potencjalu, ze mogl wskoczyc poleczke wyzej. howard polecial dosc mocno, na szczescie mial z czego, daj troche spadek, ale potencjal w gore wiec to dobrze wrozy pod katem kolejnych sezonow. payne delikatny rozwoj i jest jeszcze potencjal, szkoda ze czesciej nie rozdajecie takich graczy za darmo reszta bez większych zmian, albo i tak sa na wylocie z ligi. co do oczekiwan to doswiadczona trojka mccollum-howard-daj wsparta mlodzieza powinna dac po. zobaczymy jak na sf poradzi sobie luka, na szczescie ma za plecami chlopow od latania jego luk w obronie. dalszy rozwoj ekipy i jej sufit oczywiscie zalezny jest od rozwoju duetu doncic/fox. ogolnie wyglada na to, ze ten rebuilding poszedl dosc gladko i uda sie wrocic w miare szybko do sensownej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Czekamy na ustawienia taktyk: @eMeS @Krzemo@Reikai @geniuz @Pablo81 @Qcin_69 @gimmie @Szulim @Sylvinho. @profesora @Principe @Ice23 @kahR @kolader @Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 5 minut temu, kuba2419 napisał(a): Czekamy na ustawienia taktyk: @eMeS @Krzemo@Reikai @geniuz @Pablo81 @Qcin_69 @gimmie @Szulim @Sylvinho. @profesora @Principe @Ice23 @kahR @kolader @Braveheart22 W Kings trwaja na razie jeszcze rozne rozmowy. Poki co, nie bardzo jest co ustawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 braki w składach: @Pablo81 - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 20 minut temu, julekstep napisał(a): braki w składach: @Pablo81 - 1 Do kiedy mam czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Negocjacje na wszystkich fontach pełną parą widzę. Dostaje masę PW, by wstrzymać się z rankingiem ogórów, bo mogę zepsuć rynek! Nasz klient, nasz Pan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Do kiedy mam czas? gdzieś do piątku wieczór potem ja ci kogoś dodam według uznania, więc SAM WIESZ CZEGO MOŻESZ SIĘ SPODZIEWAĆ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 3 minuty temu, julekstep napisał(a): gdzieś do piątku wieczór potem ja ci kogoś dodam według uznania, więc SAM WIESZ CZEGO MOŻESZ SIĘ SPODZIEWAĆ! Złości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Ja done. Tylko tego Diallo do taksy proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 3 godziny temu, kuba2419 napisał(a): Czekamy na ustawienia taktyk: @eMeS @Krzemo@Reikai @geniuz @Pablo81 @Qcin_69 @gimmie @Szulim @Sylvinho. @profesora @Principe @Ice23 @kahR @kolader @Braveheart22 Done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 brak taktyk: @eMeS @Qcin_69 @Sylvinho. @Ice23 @Braveheart22 @Principe - już od day1 chcesz benchować Beala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 14 minut temu, julekstep napisał(a): brak taktyk: @eMeS @Qcin_69 @Sylvinho. @Ice23 @Braveheart22 @Principe - już od day1 chcesz benchować Beala? Dziś po południu ustawie. Mam tyle zajebistych opcji do wyboru, że ciężko się zdecydować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 8 minut temu, Koelner napisał(a): rozumiem dobry PR od @Cichy ale Aminu nie jest na sprzedaż. Mogę oddać Leverta, Duhona, Kamana serio w obecnej sytuacji Knicks odrzucasz oferty za Aminu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): serio w obecnej sytuacji Knicks odrzucasz oferty za Aminu? to już w ogóle zostałem w tym momencie przekonany do swojej decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Jak dzis do wieczora beda wszystkie taksy to w sumie moznaby wystartowac chwile wczesniej (chyba ze macie jakies zaawansowane gadki transferowe to dajcie znac to sie ruszy zgodnie z planem w pt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Wklepcie moja ostatnia wymianę i wrzucę po 17 taktykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi