Skocz do zawartości

[2042] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

31 minut temu, julekstep napisał(a):

jak duża będzie drama (w skali od 1 do 10) jak Gay dostanie na japę -20 albo i więcej (co patrząc na case'y CP3 i Roya jest bardzo prawdopodobne)?

MPJ jako backup też da radę defensywnie z tego co widzę!

@MarcusCamby a Ty myślałeś że PTB będą najgorsi w D....phi

No Gay jak Gay.

Ale moje dynamic Duo Elfrid + Collin ma się rozwinąć! Poniżej +30 dla każdego = drama!

Post Gay będę miał takie duo i 34 banki na FA.

10 minut temu, julekstep napisał(a):

tak bo pamiętam komu dajesz swoje picki...jprdl

W dniu 30.09.2023 o 21:41, Pablo81 napisał(a):

Spurs - Bucks

Spurs in: -

Spurs out: 1st SAS 47

Bucks out: -

Bucks in: 1st SAS 47

@Ashigaru

***Deal wejdzie w życie, jak będę mógł już oddać 1st 47***

Dopełnienie wymiany Spurs - Nets.

Spurs in: -

Spurs out: 1st Tor 43 (top 7 protected) -> niezrealizowany przechodzi w 1st SAS 46

Nets out: -

Nets in: 1st Tor 43 (top 7 protected) -> niezrealizowany przechodzi w 1st SAS 46

@matiwrona

24 minuty temu, SlaKB napisał(a):

@julekstep @Pablo81 usunąłem Wasze posty ostatnie, serio dajcie sobie na wstrzymanie już z tymi przepychankami, jest to całkowicie bez sensu i psuje atmosferę wokół gry, gdzie przy obecnym zaangażowaniu GMow SimBasket przeżywa swój prime już od czasu pandemii w zasadzie, nie ma co tego psuć :)

Spoko

Tylko nie moze byc sytuacji w ktorej jako komisz zadaje normalne pytanie formalne i w odpowiedzi dostaje histerie i jakies wrzutki o skomleniu i frajerach bo sie ciutke odechciewa

Edytowane przez julekstep

Haha, wytrzymali 3 godzinki, jeden wpis odnoszący się do ich popisów i ruszyli na nowo. U tych miłych Panów, krótki lont to bardzo mało powiedziane. Tylko Julek gra trochę luzaka w tym sporze, lubi sprytnie sprowokować, wrzucić pół żartem, pół serio jakąś docinkę, a Pablo ciężko kryć emocje w tym wszystkim i się grzeje niepotrzebnie, atakując przeciwnika bardziej bezpośrednio. Tu rzeczywiście chyba potrzebny jakiś "beef'owy" temat, bo na wstrzymanie to raczej sobie Panowie nie dadzą. Aha, tylko z wyraźną adnotacją dla reszty, że wchodzimy na własną odpowiedzialność :)

@julekstep @Pablo81 jeszcze moja taka propozycja, ze sprawami organizacyjnymi tzw. 'komiszowskimi' Pablo może niech pisze privy do @Krzemo lub @kuba2419 w ostateczności może do mnie, ale czas odzewu będzie dłuższy. Co prawda w taki sposób Pablo będzie trochę dłużej czekał na odpowiedź (tutaj Julek odwala kozacka robotę pod względem zaangażowania w ogarnianie gry, jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że to chyba ja go rekomendowałem na komisza gdy bardzo dawno temu szukaliśmy kogoś mimo , że go nie lubię :P ) , a z kolei Julek skończy może z przytykami w stronę Pablo. Wasz beef był zabawny na początku, ale teraz to poszło w złą stronę, jakbyście się spotkali to pewnie skończyłoby się mordobiciem, a to chyba nie o to chodzi. :)

1 minutę temu, SlaKB napisał(a):

@julekstep @Pablo81 jeszcze moja taka propozycja, ze sprawami organizacyjnymi tzw. 'komiszowskimi' Pablo może niech pisze privy do @Krzemo lub @kuba2419 w ostateczności może do mnie, ale czas odzewu będzie dłuższy. Co prawda w taki sposób Pablo będzie trochę dłużej czekał na odpowiedź (tutaj Julek odwala kozacka robotę pod względem zaangażowania w ogarnianie gry, jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że to chyba ja go rekomendowałem na komisza gdy bardzo dawno temu szukaliśmy kogoś mimo , że go nie lubię :P ) , a z kolei Julek skończy może z przytykami w stronę Pablo. Wasz beef był zabawny na początku, ale teraz to poszło w złą stronę, jakbyście się spotkali to pewnie skończyłoby się mordobiciem, a to chyba nie o to chodzi. :)

Ja też szanuję Julka jako komisza i doceniam jego prace. I też go nie lubię :) A konflikt pewnie nie skończy się mordobiciem, a ...kolejnymi wymianami.

tak sobie mysle na c*** Wizards Capela? Ja wiem ze jest posucha na tym FA i nie ma za wielu mlodych na innych pozycjach.... Maja wysokich z dwoch ostatnich draftow....i nie pisze tego bo jestem zly czy cos, ja sobie go odpuszczam i powodzenia mu zycze w Wizards czy gdzie kolwiek indziej, jak go ktos przebije. Ja nigdy nie dam kilkanascie baniek za zawodnika, ktory nie bedzie przynajmniej jedna z 3 opcji w ataku i do tego te mniej niz 40% z gry....Wole jakiegos kołka z dobra obrona i zbiorka nawet 30paroletniego za ok. polowe tej ceny.

48 minut temu, SlaKB napisał(a):

@julekstep @Pablo81 usunąłem Wasze posty ostatnie, serio dajcie sobie na wstrzymanie już z tymi przepychankami, jest to całkowicie bez sensu i psuje atmosferę wokół gry, gdzie przy obecnym zaangażowaniu GMow SimBasket przeżywa swój prime już od czasu pandemii w zasadzie, nie ma co tego psuć :)

przestan psuć zabawę 😋

8 minut temu, SlaKB napisał(a):

z kolei Julek skończy może z przytykami w stronę Pablo. 

Sęk w tym że 'przytykiem' będzie jak umieszczę w rankingu Spurs na jakimś 20tym miejscu (teraz na oko tam się plasują) albo napiszę że Gay to kasztan (gdzie faktycznie tu jest case szybkiego zdziadzienia w stylu Roya czy Paula) 🤷‍♂️

2 minuty temu, Ice23 napisał(a):

tak sobie mysle na c*** Wizards Capela? Ja wiem ze jest posucha na tym FA i nie ma za wielu mlodych na innych pozycjach.... Maja wysokich z dwoch ostatnich draftow....i nie pisze tego bo jestem zly czy cos, ja sobie go odpuszczam i powodzenia mu zycze w Wizards czy gdzie kolwiek indziej, jak go ktos przebije. Ja nigdy nie dam kilkanascie baniek za zawodnika, ktory nie bedzie przynajmniej jedna z 3 opcji w ataku i do tego te mniej niz 40% z gry....Wole jakiegos kołka z dobra obrona i zbiorka nawet 30paroletniego za ok. polowe tej ceny.

Taki kołek Hawes był licytowany na poziomie 10mln per year przy kilkuletniej umowie w 1 turze FA. Nikt nie chce zostać z niczym i tak to wygląda. Rozumiem Cię z Capelą oczywiście, ale raczej ciężko będzie podpisać dobrego centra za pół jego ceny przy sporej ilości kasy na rynku. 

3 minuty temu, julekstep napisał(a):

Sęk w tym że 'przytykiem' będzie jak umieszczę w rankingu Spurs na jakimś 20tym miejscu (teraz na oko tam się plasują) albo napiszę że Gay to kasztan (gdzie faktycznie tu jest case szybkiego zdziadzienia w stylu Roya czy Paula) 🤷‍♂️

pomysl ze spurs to magic i wtedy nie bedziesz mial zadnych obiekcji z bezpodstawnym chwaleniem😋