Pablo81 Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): oj to będzie dłuuuuugi RS dla Spursiaczków Paziu, cały czas piszesz, co będzie Fakty, fakty! A te są takie, że grasz 2x dluzej a masz 2x mniej tytułów Jak wskoczysz na mój level to się zgłoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Paziu, cały czas piszesz, co będzie Fakty, fakty! A te są takie, że grasz 2x dluzej a masz 2x mniej tytułów Jak wskoczysz na mój level to się zgłoś. ja znam np. takie fakty że mi spamowałeś PMy błagając o rady w swoich mistrzowskich sezonach spam się skończył (a co za tym pomoc) skończyły się wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 I znowu "fart" @kahR Umowa Vonleha, gdy ludzie o profilu dla takiego gracza będą się zabijać za MLE, on bierze go na 5 lat za połowę tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 3 minuty temu, julekstep napisał(a): ja znam np. takie fakty że mi spamowałeś PMy błagając o rady w swoich mistrzowskich sezonach spam się skończył (a co za tym pomoc) skończyły się wyniki Twój największy highlight - bycie paziem u Pabla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Twój największy highlight - bycie paziem u Pabla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): Dobra paziu, masz wolne - idź do rodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Dobra paziu, masz wolne - idź do rodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 oby tylko Sexton nie eksplodował w 46’! Do tej pory Pezyjaciele z Atlanty życzą wielu sukcesów Spurs, ale w 46 będą kibicować kontuzjom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Wiggins przepłacony, ale jak nikt więcej nie podpisze sensowny to będzie tank będzie tank commander! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 6 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): I znowu "fart" @kahR Umowa Vonleha, gdy ludzie o profilu dla takiego gracza będą się zabijać za MLE, on bierze go na 5 lat za połowę tego Wystarczyło usiąść z graczami przed FA i porozmawiać o ich oczekiwaniach. Miałem nadzieję podpisać Vonleha taniej ale do 2,8 w pierwszym dniu nie chciał zejść a wzrastało ryzyko, że dostanie MLE. Jest młody, drewniany i brakuje mu tylko przyzwoitych campów. Sam miałem dwóch kandydatów, którzy byli chętni przyjść za MLE pierwszego dnia jednak dostali grube wypłaty w dotychczasowych klubach. Wes za 11 baniek to też dobry deal a na jednorocznej umowie, bo chce mieć dużą swobodę finansową w przyszłym roku. Dobre FA jak na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Gordon/Barnes to będzie deadly combo na obwodzie zarówno w ataku , jak i w obronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 2 godziny temu, ignazz napisał(a): @profesora lubi dużych chłopów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 (edytowane) Największy zawód to Nigeryjczyk Już witał się w szatni z Dennisem a tu nagle wjeżdża @Cichy w zastępstwie za @Koelner cały na biało i dupa zbita Cóż, szkoda trochę bo idealnie by pasował do mojej układanki. Edytowane 10 Listopada 2023 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Ale Horford za 5.4mln....graty @SzuLcU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 25 minut temu, kuba2419 napisał(a): Ale Horford za 5.4mln....graty @SzuLcU Dobra wiadomość, prawie tak samo dobra jak powrót Tadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 3 minuty temu, SzuLcU napisał(a): Dobra wiadomość, prawie tak samo dobra jak powrót Tadzia Ciekawe czy Hassana obronisz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 2 minuty temu, Krzemo napisał(a): Ciekawe czy Hassana obronisz ... Może braknąć $$$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 7 minut temu, Krzemo napisał(a): Ciekawe czy Hassana obronisz ... Tam są birdy Hassana wbite na 15mln, więc Clippers mają ponad 30 baniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 6 minut temu, kuba2419 napisał(a): Może braknąć $$$ jak niby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi