Cichy Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): o którą ofertę konkretnie chodzi? Chodzi o to że była oferta dla.gordona od Spurs. Przebicie mavs Dostosowanie do tego oferty spurs bez zmniejszsnia I na koniec poprawa oferty mavs bez przebicia. Zgodnie z zasadami możesz poprawiać oferty jak Cię przebijaja (za pierwszym rok) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Jaki błąd GMa??? no SlaKB przekraczający swoje salary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Chyba błąd GMa Mavs, że nie zauważył , kiedy było ostatnie przebicie prawidłowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, Cichy napisał(a): Chodzi o to że była oferta dla.gordona od Spurs. Przebicie mavs Dostosowanie do tego oferty spurs bez zmniejszsnia I na koniec poprawa oferty mavs bez przebicia. Zgodnie z zasadami możesz poprawiać oferty jak Cię przebijaja (za pierwszym rok) Minimalne przebicie nie obowiązuje jeśli drużyna ofertuje cały swój dostępny budżet lub oferta osiąga maksymalny możliwy kontrakt. Mavs dobili do maksymalnego budżetu Teraz, Pablo81 napisał(a): Chyba błąd GMa Mavs, że nie zauważył , kiedy było ostatnie przebicie prawidłowe. aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): no SlaKB przekraczający swoje salary To błąd GMa Mavs też, że nie wiedział kiedy ostatnie prawidłowe przebicie. Gmina Pistons dostał karę w postaci braku oferty dla CP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): To błąd GMa Mavs też, że nie wiedział kiedy ostatnie prawidłowe przebicie. Gmina Pistons dostał karę w postaci braku oferty dla CP. tak GM Pistons dostał karę zgodną z regulaminem regulamin nie opisuje kary dla GMa Mavs w takim przypadku w związku z tym kwestia podlega interpretacji komiszów, którzy są tu jak widać zgodni end of story Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Minimalne przebicie nie obowiązuje jeśli drużyna ofertuje cały swój dostępny budżet lub oferta osiąga maksymalny możliwy kontrakt. Mavs dobili do maksymalnego budżetu aha Dura lex sed lex!!! Oferta jest po czasie, tak jak korygowane wcześniej oferty które były po czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Oferta jest po czasie, tak jak korygowane wcześniej oferty które były po czasie. nigdy (jak komiszuję) nie było takiego przypadku jak dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): tak GM Pistons dostał karę zgodną z regulaminem regulamin nie opisuje kary dla GMa Mavs w takim przypadku w związku z tym kwestia podlega interpretacji komiszów, którzy są tu jak widać zgodni end of story Nie pierdol. Prawie w każdym poprzednim etapie pisałeś które są ważne a które nie po napisaniu "koniec", a teraz nie możesz bo gm nie był świadomy końca w momencie składania oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Nie pierdol. Prawie w każdym poprzednim etapie pisałeś które są ważne a które nie po napisaniu "koniec", a teraz nie możesz bo gm nie był świadomy końca w momencie składania oferty. dokładnie tak, cieszę się że w końcu załapałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): dokładnie tak, cieszę się że w końcu załapałeś Co zrozumiałem? Wtedy mogły być anulowane po czasie teraz nie mogą bo gm nie wiedział że koniec jak składał. A wtedy wiedział? no też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 19 minut temu, Reikai napisał(a): I po to tu dolaczylem wlasnie. 18 minut temu, Qcin_69 napisał(a): stare dobre beGM, łezka w oku najweselsze że Gordon pewnie i tak nie podpisze z nikim w tym etapie wtedy okaże się że te pół godziny pi****lenia to była sztuka dla sztuki PIĘKNA SPRAWA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Jak coś wycofuje się że swoich wątpliwości do ważności zmiany Rogera. Faktycznie byli to legalne z zasadami. Co do ważności samej oferty mam dalej wątpliwości czy rzut moneta nie byłby sprawiedliwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): najweselsze że Gordon pewnie i tak nie podpisze z nikim w tym etapie klikaj, może simka rozsądzi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): najweselsze że Gordon pewnie i tak nie podpisze z nikim w tym etapie wtedy okaże się że te pół godziny pi****lenia to była sztuka dla sztuki PIĘKNA SPRAWA! W c***u mam czy podpisze. Chodzi mi o to co odpierdalasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): najweselsze że Gordon pewnie i tak nie podpisze z nikim w tym etapie Najweselsze to by było jak by podpisał za minimum w LAL jeśli nie wycofali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Co zrozumiałem? Wtedy mogły być anulowane po czasie teraz nie mogą bo gm nie wiedział że koniec jak składał. A wtedy wiedział? no też nie. tak powinni byli wiedzieć bo GMowie są zobowiązani do kontrolowania CZASU GMowie nie są zobowiązani do kontrolowania STANU SALARY pozostałych 29 ekip różnice widać chociażby po tym że wtedy na bieżąco pisałem które oferty są nieważne (chociaż ofc jest też szansa że dziś też to wiedziałem na bieżąco, ale na złość Tobie nie napisałem! kto wie kto wie!) 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Chodzi mi o to co odpierdalasz. ja? ależ Cię zaślepiła ta nienawiść xD 2 minuty temu, Cichy napisał(a): Jak coś wycofuje się że swoich wątpliwości do ważności zmiany Rogera. Faktycznie byli to legalne z zasadami. ale swoją drogą ten zapis że nie można poprawiać swoich ofert w % i latach bez podbicia $ to imho jest do wywalenia i bez sensu Edytowane 9 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 (edytowane) 2 minuty temu, julekstep napisał(a): tak powinni byli wiedzieć bo GMowie są zobowiązani do kontrolowania CZASU GMowie nie są zobowiązani do kontrolowania STANU SALARY pozostałych 29 ekip różnice widać chociażby po tym że wtedy na bieżąco pisałem które oferty są nieważne (chociaż ofc jest też szansa że dziś też to wiedziałem na bieżąco, ale na złość Tobie nie napisałem! kto wie kto wie!) Powinien to wiedzieć komisz czyli ty. Ale czasem jest to.trudne i korekty następują po napisaniu "koniec". Ale teraz nie mogą bo gm nie wiedział kiedy składał. Wcześniej też przecież nie wiedział Edytowane 9 Listopada 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Powtórnie to wiedzieć komisz czyli ty. Ale czasem jest to.trudne i korekty następują po napisaniu "koniec". Ale teraz nie mogą bo gm nie wiedział kiedy składał. Wcześniej też przecież nie wiedział ? dobra szlug i kontynuuję wklepywanie lol (jestem na Jazz jbc, więc z 30% zostało) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): ? 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Powinien to wiedzieć komisz czyli ty. Ale czasem jest to.trudne i korekty następują po napisaniu "koniec". Ale teraz nie mogą bo gm nie wiedział kiedy składał. Wcześniej też przecież nie wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi