julekstep Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 tia do 21:00 czas na dopinanie wszystkich pre-FA spraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 @Principe To tak nie działa Po ASG poprzedniego sezonu jego kontrakt na ten sezon stał się gwarantowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Godzinę temu, Qcin_69 napisał(a): dokładnie… zwłaszcza ze jeszcze trwają ostatnie negocjacje na linii Hawks-reszta świata Coś chyba jednak nie poszły te negocjacje przed początkiem FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 9 minut temu, MarcusCamby napisał(a): @Principe To tak nie działa Po ASG poprzedniego sezonu jego kontrakt na ten sezon stał się gwarantowany. potwierdzam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 6 minut temu, kuba2419 napisał(a): Coś chyba jednak nie poszły te negocjacje przed początkiem FA najwazniejsze to sie nie poddawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 24 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Coś chyba jednak nie poszły te negocjacje przed początkiem FA tak to bywa w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 @julekstep wklep mi Birdy Farieda bo jeszcze ktoś będzie miał problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Plik na stronce: 2042_FA_1.xlsx @julekstep nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 @Qcin_69 nie jeszcze masz zwykłego MLE MLE - Mid Level Exception. Przysługuje tylko klubom, które mają mniej niż 4 500 000$ wolnego salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Teraz, Krzemo napisał(a): @Qcin_69 nie jeszcze masz zwykłego MLE MLE - Mid Level Exception. Przysługuje tylko klubom, które mają mniej niż 4 500 000$ wolnego salary. jak już Favorsik ze mną podpisze to będę miał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 10 minut temu, kuba2419 napisał(a): @julekstep wklep mi Birdy Farieda bo jeszcze ktoś będzie miał problem tam gdzie ekipy są na minusie to nie wklepuję birdów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 14 minut temu, Qcin_69 napisał(a): jak już Favorsik ze mną podpisze to będę miał! No jak podpisze to będziesz miał, od następnej rundy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 18 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Plik na stronce: 2042_FA_1.xlsx @julekstep nie działa mój błąd teraz jest ok? (dziwna akcja bo teraz powinno być a u mnie nie działa jbc dałem link ogólny i stamtąd brać ) 25 minut temu, Qcin_69 napisał(a): Hawks 1.Derrick Favors 11 169 740, 4 lata, 0% 2. Roy Hibbert MLE+ 3.Kendrick Perkins - MLE 2 - jak dajesz samo MLE* (nie + lol) to idzie roczna umowa na 5,4 z defaultu jbc 3 - nie masz MLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): teraz jest ok? (dziwna akcja bo teraz powinno być a u mnie nie działa jbc dałem link ogólny i stamtąd brać ) działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Faworek taki kozak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 6 minut temu, ignazz napisał(a): Faworek taki kozak? a rankingu FAsów nie czytałeś? i tak oferta Hawks to bieda jak dla niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 10 minut temu, julekstep napisał(a): mój błąd teraz jest ok? (dziwna akcja bo teraz powinno być a u mnie nie działa jbc dałem link ogólny i stamtąd brać ) 2 - jak dajesz samo MLE* (nie + lol) to idzie roczna umowa na 5,4 z defaultu jbc 3 - nie masz MLE dziwne te zasady, a Arizie tez przysługuje to MLE*? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): dziwne te zasady, a Arizie tez przysługuje to MLE*? przecież on nie miał MLE rok temu, więc nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): przecież on nie miał MLE rok temu, więc nie mi się wydaje ze miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): mi się wydaje ze miał a mi się wydaje że Josh Smith ma kontrakt w Magic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi