Skocz do zawartości

[2042] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, julekstep napisał(a):

śmierdzi Gayem w klubie kokosa

gayem to co najwyzej w twoim zadzie smierdzi😋

Godzinę temu, julekstep napisał(a):

Godzinę temu, julekstep napisał(a):

aż boję się myśleć co jeszcze wariat na PMach pisze!

btw @ignazz chciałeś merytoryki? To masz! xD

tutaj nie wiem skad Pablo czerpie info, w naszej wymianie poglądów obrazam cie w kulturalny i dyskretny sposób 😉

Godzinę temu, Pablo81 napisał(a):

Toż napisałem paziu :)

Godzinę temu, kuba2419 napisał(a):

@julekstep jaki jest ten Twój rekord PO z rzędu?

@MarcusCamby nawet z #40 pickiem spoko Diallo zrobiłeś :)

Troszkę więcej inside mogło by być ale defensywnie będzie fajny na ławkę :)

uderz w stół, kolegi dlugo wywoływać nie trzeba 😄😛

Rubio praktycznie kompletny grajek na swoją pozycję i jak nie będzie przeżywał campów w stylu CP3 to jeszcze dość długo powinien się trzymać. Zatem prognoza, że zakręci się przy maxie nie jest jakaś kontrowersyjna imho. 

Drugi grajek, który wzbudził jeszcze większe emocje, czyli Gordon. Jakby nie było, świetne połączenie scoringu i handlingu, przy tym całkiem niezły fizycznie. Potencjał nie najgorszy. Może julek przeszarżował trochę z wyceną, ale też Pablo pewnie się przeliczy z promocją. Prawdopodobnie spotkają się gdzieś po środku z tą kwotą i te ~10mln per year spokojnie może dostać. Kwestia, kto jest zainteresowany, bo może i być troszkę więcej, wiadomo jak działa FA. Ale czy mniej? Może ciut, ale na pewno nie te 5-6mln, które gdzieś w dyskusji się pojawiły. 

9 minut temu, Braveheart22 napisał(a):

Rubio praktycznie kompletny grajek na swoją pozycję i jak nie będzie przeżywał campów w stylu CP3 to jeszcze dość długo powinien się trzymać. Zatem prognoza, że zakręci się przy maxie nie jest jakaś kontrowersyjna imho. 

Drugi grajek, który wzbudził jeszcze większe emocje, czyli Gordon. Jakby nie było, świetne połączenie scoringu i handlingu, przy tym całkiem niezły fizycznie. Potencjał nie najgorszy. Może julek przeszarżował trochę z wyceną, ale też Pablo pewnie się przeliczy z promocją. Prawdopodobnie spotkają się gdzieś po środku z tą kwotą i te ~10mln per year spokojnie może dostać. Kwestia, kto jest zainteresowany, bo może i być troszkę więcej, wiadomo jak działa FA. Ale czy mniej? Może ciut, ale na pewno nie te 5-6mln, które gdzieś w dyskusji się pojawiły. 

Rozumiem do czego zmierzasz :)

3 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Rozumiem do czego zmierzasz :)

Nie, kompletnie nie chodzi mi o to, by zrzucić uwagę innych z Monroe. Zresztą jest jeszcze wielu dobrych grajków, których pominąłem, ot skupiłem się pokrótce na tych, których nazwiska wywołały jakąś tam, większą dyskusję i podzieliłem opinią na ich temat. 

No chyba, że jeszcze co innego masz na myśli to słucham :)