Cichy Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 1 minutę temu, Szulim napisał(a): Kurrr myślałem ze do jutra xD Dużo nie straciłeś, Twoje oferty są takiego typu że i tak przed day5 nie wchodzą;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Teraz, Cichy napisał(a): Dużo nie straciłeś, Twoje oferty są takiego typu że i tak przed day5 nie wchodzą;) MLE mogło dobre pójść - a w takich ekipach jak C's to może być kluczowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 3 minuty temu, julekstep napisał(a): MLE mogło dobre pójść - a w takich ekipach jak C's to może być kluczowe Teoretycznie tak, ale też wydaje się że wymarzony Chandler (wpisywany od day1) tak jak nie chciał podpisać tak by nie podpisał;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Trudno, dorobimy jakiś ziutkow i licze na kolejny sezon mvp Westa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): San Antonio Spurs 1. Ben Gordon - min 2. Patty Mills - min 3. Jordan Clarkson - min. nie ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 27 minut temu, julekstep napisał(a): nie ten temat o znowu sie przypierdala Pablo chcial zmylic konkurencję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 4 minuty temu, elwariato napisał(a): o znowu sie przypierdala Pablo chcial zmylic konkurencję wolę teraz histerię o przypierdalanie niż potem o brak ofert dla biednych Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Zyebales. W naszych grach było dużo dram i kontrowersji co do sekund ofert, braku potwierdzeń, nielegalnych które torpedowały inne ruchy ale złe wstawienie w złe miejsce poprawnej oferty jeszcze nie grali. Szkoda ze nie przetestowaliśmy tej ścieżki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 4 minuty temu, ignazz napisał(a): Zyebales. W naszych grach było dużo dram i kontrowersji co do sekund ofert, braku potwierdzeń, nielegalnych które torpedowały inne ruchy ale złe wstawienie w złe miejsce poprawnej oferty jeszcze nie grali. Szkoda ze nie przetestowaliśmy tej ścieżki. przepraszam 1 godzinę temu, Roger napisał(a): 2. Dirk Nowitzki - MLE ten moment kiedy uświadamiasz sobie że przegrałeś FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 25 minut temu, LAF napisał(a): Mam nadzieję , że taka forma zapowiedzi sezonu Wam się spodobała btw nie myślałeś żeby olać obronę i zrobić coś w stylu Schroder - Bojan - Middleton - Willy - KAT i rezerwa oparta o trio Ramon - CoVo - Zubac ? olać obronę, ale firepower były straszliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 5 minut temu, julekstep napisał(a): Schroder - Bojan - Middleton Middleton na SG, Bojan na SF powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Middleton na SG, Bojan na SF powinno być true, teraz zerknąłem ich defy i faktycznie tak lepiej pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 4 minuty temu, LAF napisał(a): Interesująca propozycja godna rozważenia. Z jednej strony każdy gra tyle ile powinien , ale nie wiem czy KĄT na centrze to dobry pomysł. Najlepsze mecze miewał jak był na PF. na RS taka strzelanka powinna dać radę -> a w PO możesz już rzeźbić (np. wpuszczać Covo do s5 żeby krył jakichś superstarów i uciekać KATem od mocnych ofensywnie wysokich) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 52 minuty temu, julekstep napisał(a): ZMIANY POZYCJI DZIŚ DO 21:00! Czyli nie będzie możliwości zmiany pozycji graczy wybranych w Day5? Dla rywala pytam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 2 minuty temu, Cichy napisał(a): Czyli nie będzie możliwości zmiany pozycji graczy wybranych w Day5? Dla rywala pytam;) oczywiście że nie gracze podpisani w ostatniej turze FA nie zasługują na przywileje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 @julekstep to co dziś po wynikach V tury robimy campy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 16 minut temu, kuba2419 napisał(a): @julekstep to co dziś po wynikach V tury robimy campy? To oczywiste, jak to że po nocy jest dzień Campy prawem, nie towarem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 @julekstep czy mogę zapytać, czy wprowadzisz wymianę Spurs-Cavs przed ostatnią rundą FA? Zwolni mi to jeden slot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): @julekstep czy mogę zapytać, czy wprowadzisz wymianę Spurs-Cavs przed ostatnią rundą FA? Zwolni mi to jeden slot. W grze jest wprowadzona wiec przy ofertach mozesz ja liczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): W grze jest wprowadzona wiec przy ofertach mozesz ja liczyc Dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi