SzuLcU Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 1 minutę temu, Cichy napisał(a): Bo jak nie to nie rozumiem, czekania 4:50 sek by przebic i przedluzyc etap o 5 min:D Bo to dobra zabawa i przy okazji można powkurzać przeciwnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 3 minuty temu, Cichy napisał(a): Bo jak nie to nie rozumiem, czekania 4:50 sek by przebic i przedluzyc etap o 5 min:D Przecież to nie Brave przedłuża, tylko SlaKB celowo daje ofertę po 4 minutach bez przebijania, by Brave miał jak najmniej czasu na przebicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 coś czuję że będziemy mieli @Alonzo + T-Mac = WNM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Przecież to nie Brave przedłuża, tylko SlaKB celowo daje ofertę po 4 minutach bez przebijania, by Brave miał jak najmniej czasu na przebicie Pierwszy raz tak zrobilem Teraz, julekstep napisał(a): coś czuję że będziemy mieli @Alonzo + T-Mac = WNM Brave nie po czasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 (edytowane) Edytowane 11 Listopada 2023 przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 1 minutę temu, SlaKB napisał(a): Brave nie po czasie? niestety tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 Tak myślałem, to ja już nie skladam, bo miałem gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 1 minutę temu, SlaKB napisał(a): Pierwszy raz tak zrobilem Brave nie po czasie? No to wydymałeś Brave podwójnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 to ja idę wklepywać... za pół godziny zapraszam na disco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 8 minut temu, Cichy napisał(a): Bo jak nie to nie rozumiem, czekania 4:50 sek by przebic i przedluzyc etap o 5 min:D W sumie za takie wyrownywanie @SlaKB rozumiem, te przebitki @Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 Z telefonu to jest c*** nie organizacja z tym licytowaniem. Mimo wszystko cieszę się, że dostarczyłem trochę rozrywki, choć pierwotny plan trochę się wykruszył w trakcie Big Al spada do 3 tury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 Teraz, Braveheart22 napisał(a): Z telefonu to jest c*** nie organizacja z tym licytowaniem. Mimo wszystko cieszę się, że dostarczyłem trochę rozrywki, choć pierwotny plan trochę się wykruszył w trakcie Big Al spada do 3 tury? Ja też z tele więc luz Big Al pewnie spadnie , będzie rewanż 1 minutę temu, Cichy napisał(a): W sumie za takie wyrownywanie @SlaKB rozumiem, te przebitki @Braveheart22 Przecież Brave pierwszy przebił o śmieszne 200 tys, po co miałem przebijać żeby wydłużać zegar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 (edytowane) 6 minut temu, SlaKB napisał(a): Przecież Brave pierwszy przebił o śmieszne 200 tys, po co miałem przebijać żeby wydłużać zegar? Pierwsze przebicie było o pół bańki. Niestety, ani razu nie przebiłeś kwoty, czym zabiłeś trochę show dzisiejszego, późnego wieczoru, bo niekoniecznie musiałem na Jeffersonie przecież skończyć Edytowane 11 Listopada 2023 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 brak ofert w etapie (Hornets z oczywistych względów nie liczę): @matiwrona @Qcin_69 @piotreksuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 5 minut temu, julekstep napisał(a): brak ofert w etapie (Hornets z oczywistych względów nie liczę): @matiwrona @Qcin_69 @piotreksuper nie no kurde , te FA jest zupełnie mi nie po terminach byłem afk 2 dni teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 Derrick Favors -> Bucks Clint Capela -> Wizards Dwight Howard -> 76ers Al Jefferson -> Pistons Monta Ellis -> Pistons Komfy się powoli wyrównują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): WYNIKI: Derrick Favors -> Bucks Clint Capela -> Wizards Dwight Howard -> 76ers Al Jefferson -> Pistons Monta Ellis -> Pistons Jeff Teague -> Kings TJ Ford -> Heat Kyle Lowry -> Raptors Dwyane Wade -> Cavaliers Nikola Pekovic -> Knicks Pat Connaughton -> Blazers Aron Baynes -> Spurs James Ennis -> Heat Patrick Patterson -> Jazz Chris Duhon -> Knicks Tracy McGrady -> Raptors AJ Hammons -> Nuggets lol, favors. Kolejna odsłona logiki simki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 Jak potrzebujesz przedłużyć grajka to przegrywasz każdy bid. Jak korzystasz z cash'u, dla zabawy... to wygrywasz. SimBasket w całej okazałości. @geniuz przykro mi, że padlo na Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 1 minutę temu, Ashigaru napisał(a): Jak potrzebujesz przedłużyć grajka to przegrywasz każdy bid. Jak korzystasz z cash'u, dla zabawy... to wygrywasz. SimBasket w całej okazałości. @geniuz przykro mi, że padlo na Ciebie. dla zabawy tak załatwić kolegę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Derrick Favors -> Bucks Clint Capela -> Wizards Dwight Howard -> 76ers Al Jefferson -> Pistons Monta Ellis -> Pistons Lodzio miodzio ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi