julekstep Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): A jaki streak już mają Utah Jazz? PO - 8 plusowych RSów....18 ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): PO - 8 Tylko 8? Przecież odkąd gram, chyba nie opuścili Playoffs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Tylko 8? Przecież odkąd gram, chyba nie opuścili Playoffs 2033 bilans 42-40 i 10te (razem z 2 innymi ekipami) miejsce w konfie w 2034 doszedł do nich Bogut i Carter eksplodował (pierwszy z 3 sezonów z 30+ ppg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): śmierdzi Gayem w klubie kokosa gayem to co najwyzej w twoim zadzie smierdzi Godzinę temu, julekstep napisał(a): Godzinę temu, julekstep napisał(a): aż boję się myśleć co jeszcze wariat na PMach pisze! btw @ignazz chciałeś merytoryki? To masz! xD tutaj nie wiem skad Pablo czerpie info, w naszej wymianie poglądów obrazam cie w kulturalny i dyskretny sposób Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Toż napisałem paziu Godzinę temu, kuba2419 napisał(a): @julekstep jaki jest ten Twój rekord PO z rzędu? @MarcusCamby nawet z #40 pickiem spoko Diallo zrobiłeś Troszkę więcej inside mogło by być ale defensywnie będzie fajny na ławkę uderz w stół, kolegi dlugo wywoływać nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 @MarcusCamby @julekstep fajny draft. Głęboki. O to chodzi, żeby w II rundzie draftu można było jeszcze znaleźć sporo ciekawych graczy, którzy będą mieli szansę utrzymać się w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Ale za co Julek zbiera brawa to pojęcia nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Ale za co Julek zbiera brawa to pojęcia nie mam. To samo chciałem pisać! Pana Areczka z Ciebie robią Napracowałeś się, prezes coś tam maznął 2 minuty i zasługi 50/50... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 37 minut temu, Pablo81 napisał(a): To samo chciałem pisać! Pana Areczka z Ciebie robią Napracowałeś się, prezes coś tam maznął 2 minuty i zasługi 50/50... Ja mam 49/51 w stronę Julasa. Wypraszam sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 43 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Ale za co Julek zbiera brawa to pojęcia nie mam. Za całokształt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 2 godziny temu, Pablo81 napisał(a): To samo chciałem pisać! Pana Areczka z Ciebie robią Napracowałeś się, prezes coś tam maznął 2 minuty i zasługi 50/50... Jakie 50/50? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 3 minuty temu, julekstep napisał(a): Jakie 50/50? Dostałeś tyle gratulacji za draft, ile dostał MC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Dostałeś tyle gratulacji za draft, ile dostał MC. dokładnie, również uważam to za skandal i nieporozumienie chyba trzeba będzie przeprowadzić z @MarcusCamby rozmowę dyscyplinarną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Potrąci się mu z winów w RS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 35 minut temu, Krzemo napisał(a): Potrąci się mu z winów w RS. Albo zrobi się jakaś kontuzje career ending extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Godzinę temu, Krzemo napisał(a): Potrąci się mu z winów w RS. 41 minut temu, kuba2419 napisał(a): Albo zrobi się jakaś kontuzje career ending extra oba rozwiązani mi się podobają, chociaż można byłoby się z nimi wstrzymać do 44’ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Widzisz @MarcusCamby warto bylo propsowac tego pseudo miszcza, widzisz jaka spirale nienawiści wobec ciebie rozkrecił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Rubio praktycznie kompletny grajek na swoją pozycję i jak nie będzie przeżywał campów w stylu CP3 to jeszcze dość długo powinien się trzymać. Zatem prognoza, że zakręci się przy maxie nie jest jakaś kontrowersyjna imho. Drugi grajek, który wzbudził jeszcze większe emocje, czyli Gordon. Jakby nie było, świetne połączenie scoringu i handlingu, przy tym całkiem niezły fizycznie. Potencjał nie najgorszy. Może julek przeszarżował trochę z wyceną, ale też Pablo pewnie się przeliczy z promocją. Prawdopodobnie spotkają się gdzieś po środku z tą kwotą i te ~10mln per year spokojnie może dostać. Kwestia, kto jest zainteresowany, bo może i być troszkę więcej, wiadomo jak działa FA. Ale czy mniej? Może ciut, ale na pewno nie te 5-6mln, które gdzieś w dyskusji się pojawiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 9 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Rubio praktycznie kompletny grajek na swoją pozycję i jak nie będzie przeżywał campów w stylu CP3 to jeszcze dość długo powinien się trzymać. Zatem prognoza, że zakręci się przy maxie nie jest jakaś kontrowersyjna imho. Drugi grajek, który wzbudził jeszcze większe emocje, czyli Gordon. Jakby nie było, świetne połączenie scoringu i handlingu, przy tym całkiem niezły fizycznie. Potencjał nie najgorszy. Może julek przeszarżował trochę z wyceną, ale też Pablo pewnie się przeliczy z promocją. Prawdopodobnie spotkają się gdzieś po środku z tą kwotą i te ~10mln per year spokojnie może dostać. Kwestia, kto jest zainteresowany, bo może i być troszkę więcej, wiadomo jak działa FA. Ale czy mniej? Może ciut, ale na pewno nie te 5-6mln, które gdzieś w dyskusji się pojawiły. Rozumiem do czego zmierzasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Rozumiem do czego zmierzasz Nie, kompletnie nie chodzi mi o to, by zrzucić uwagę innych z Monroe. Zresztą jest jeszcze wielu dobrych grajków, których pominąłem, ot skupiłem się pokrótce na tych, których nazwiska wywołały jakąś tam, większą dyskusję i podzieliłem opinią na ich temat. No chyba, że jeszcze co innego masz na myśli to słucham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 (edytowane) WAŻNA INFORMACJA!!! jutro do 21:00 czas na wszystkie birdy, QO i cuty! Edytowane 6 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi