the_secret Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 fajnie się to ogląda mimo niskiego wyniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 brunson udzia przy 38 czy 39 pkt na 47. ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 @Tecu nie obraź się ale trzeba być strasznym zwyrolem aby kibicować 76ers dziś. Wieloletnich kibiców klubu niestety ale rozgrzeszę. Ale po wygranej knicks. Jest to niesmaczne co tam się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Teraz, ignazz napisał(a): @Tecu nie obraź się ale trzeba być strasznym zwyrolem aby kibicować 76ers dziś. Wieloletnich kibiców klubu niestety ale rozgrzeszę. Ale po wygranej knicks. Jest to niesmaczne co tam się dzieje. Lol Chyba za duzo piwka w niedziele na kaca Ignas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 (edytowane) Jako fan spurs majac Bruce Bowena który brzydko podchodził pod nogi muszę posypać głowę popiołem. 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Lol Chyba za duzo piwka w niedziele na kaca Ignas. Czemu? Brzydko to tam sie kreci. Ps. Ja nie mam kaca. Utrzymuje stały dopływ paliwa. Edytowane 28 Kwietnia 2024 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Jako fan spurs majac Bruce Bowena który brzydko podchodził pod nogi muszę posypać głowę popiołem. No to tak po pierwsze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Teraz, Reikai napisał(a): No to tak po pierwsze xD Ale różnice w zysku widzisz przy rolsie a SS na poziomie MVp ? Czy nie bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Teraz, ignazz napisał(a): Ale różnice w zysku widzisz przy rolsie a SS na poziomie MVp ? Czy nie bardzo. W sensie, czy widze roznice czy chamem boiskowym I ryzykiem kontuzji dla rywali jest superstar, roles, czy wozny? Nie widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Chodzi o wpływ na boisku jak sędziowie przymykają oko lub wręcz chronią SS lub rolesa wpływ na boisku jest totalnie różny. Ale nieważne. Porozmawiamy w serii lakers na poważnie. Joel sobie chodzi. Myślę że ledwo dycha. No i cwaniak KLowry Mi ten zespół z całej 16 przyjemności oglądania nie daje. I o to mi chodzi. A lubię Maxeya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Nie wiem czemu ale Maxey przypomina mi Otisa z Asterix i Obelix misja Kleopatra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 @ignazz nie ma co się podpruwać, tylko oglądać, bo wreszcie jakiś sensowny meczyk po tym wczorajszym gównie Ja tam lubię jednych i drugich, bo w obu teamach sporo charakternych grajków, więc wszystko jedno kto wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 To są kluby klasyki NBA. I oba mają swoją historię ale tak mnie ostatnio wnerwia Joel i jak patrzę dziś na jego postawę roszczeniową to mnie telepie. Ale oglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 5 minut temu, MA23 napisał(a): Nie wiem czemu ale Maxey przypomina mi Otisa z Asterix i Obelix misja Kleopatra. Na Teutatesa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 (edytowane) Z jakiej kamery oglądacie? Bo na cyfrze mają fajne ujęcia i mimo polskiego komentarza zawsze jak coś leci to wyłączam LP. Mam sentyment Edytowane 28 Kwietnia 2024 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 bez gwizdka xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 c*** ci na imieniny embid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 28 minut temu, ignazz napisał(a): Chodzi o wpływ na boisku jak sędziowie przymykają oko lub wręcz chronią SS lub rolesa wpływ na boisku jest totalnie różny. Ale nieważne. Porozmawiamy w serii lakers na poważnie. Joel sobie chodzi. Myślę że ledwo dycha. No i cwaniak KLowry Mi ten zespół z całej 16 przyjemności oglądania nie daje. I o to mi chodzi. A lubię Maxeya. A Bowen pies byl jakos specjalnie Karany za rozpierdalanie kostek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Og na centrze lol Brunson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Niesamowity jest Brunson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Jalen GOAT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi