Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Ci Pels bez Ziona naprawdę ciężcy do oglądania, tam k**** nie ma pół gracza zdolnego zrobić coś ekstra. Liczyłem, że kimś takim może być Ingram, ale chyba się przeliczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Średnio to mało powiedziane 1 minutę temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Ci Pels bez Ziona naprawdę ciężcy do oglądania, tam k**** nie ma pół gracza zdolnego zrobić coś ekstra. Liczyłem, że kimś takim może być Ingram, ale chyba się przeliczyłem Mccolllum miał być takim side-kickiem i nawet końcówkę RS miał całkiem zacną, ale teraz jest totalnie wyłączony przez agresywny D oklahomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 (edytowane) Niech on idzie podcast nagrać. Zresztą wszystkie te podcast boye c***a grają w PO. LeBron, PG, Bev, CJ... Ktoś jeszcze tam nagrywa? Bo teraz nie mogę sobie przypomnieć Edytowane 27 Kwietnia 2024 przez Denis Bad Boy Załęcki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Pels maja body language goscia, ktory jest zamykany w D tak bardzo, ze chce juz isc do domu. Niesamowicie OKC gra w D. Teraz, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Niech on idzie podcast nagrać. Zresztą wszystkie te podcast boye c***a grają w PO. LeBron, PG, Bev, CJ... Ktoś jeszcze tam nagrywa? Bo teraz nie mogę sobie przypomnieć Dlo :] Draymond. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 podcasty to tylko Zach Lowe @Reikai a jak ci się podoba Giddey w tej serii? Może statystyki nie oddają, ale hustle i przegląd pola ma zajebisty jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 A Giddey to czasem majciarz nie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 2 minuty temu, Szulim napisał(a): podcasty to tylko Zach Lowe @Reikai a jak ci się podoba Giddey w tej serii? Może statystyki nie oddają, ale hustle i przegląd pola ma zajebisty jak dla mnie Elegancko gra, o wiele lepiej niz w RS swego czasu. Swoja droga, jak ktos mowi ze trener nie robi roznicy to niech obejrzy ten mecz i zobaczy te backdoor cuty i inne sposoby na zdobywanie punktów przez OKC, a w opozycji do tego jak Willie "pomaga" Ingramowi i CJ dojsc do jakiejkolwiek pozycji. Przez pomaga, rozumiem masz pilke I kombinuj na topie jak masz przejsc przez Dorta/Wallace'a kiedy oni maja wyjebane na zaslony :] Strasznie swoich liderow zawodzi Green, jesli chodzi o jakas pomoc w walce z tymi buldozerami. Teraz, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): A Giddey to czasem majciarz nie jest? Nic nie przybito. Czysty jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Ok, w takim razie nie ma tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Dobry trener to podstawa - dzisiaj było to widać w Orlando przecież po przerwie Jak Mosley ustawił pięknie defensywę to Bicker nie ogarniał co się dzieje - żadnej dobrej zagrywki na przełamanie ani nic Ale dobrze dobrze - niech Cavs do Cancun bilety kupują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 2 minuty temu, Szulim napisał(a): Dobry trener to podstawa - dzisiaj było to widać w Orlando przecież po przerwie Jak Mosley ustawił pięknie defensywę to Bicker nie ogarniał co się dzieje - żadnej dobrej zagrywki na przełamanie ani nic Ale dobrze dobrze - niech Cavs do Cancun bilety kupują On nawet czasu nie wzial przy 36-10 runie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Teraz, Reikai napisał(a): On nawet czasu nie wzial przy 36-10 runie. Masz rację, nawet nie zwróciłem uwagi bo jarałem się jak Isaac rzucał kolejne trójki XD także można powiedzieć że na równi mecz przegrał trener z Mitchellem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 5 minut temu, Reikai napisał(a): On nawet czasu nie wzial przy 36-10 runie. To jest naprawde all timerski sztos z tym brakiem TO hah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Chet będzie DPOTy kiedyś - razem z Wenbym będą rządzić ligą pod koszem za niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 co ten green, ostatnie 2-3 min 3 kwarty, nic sie nie klei ewidentnie, ale i tak niech graja, bez timeoutu, bez pomyslu, a moze wejdzie, moze obronia. wlaczylem na chwile i playoffow to tu nie czuc w ogole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 1 minutę temu, karl napisał(a): co ten green, ostatnie 2-3 min 3 kwarty, nic sie nie klei ewidentnie, ale i tak niech graja, bez timeoutu, bez pomyslu, a moze wejdzie, moze obronia. wlaczylem na chwile i playoffow to tu nie czuc w ogole. Nom, cala seria tak wyglada. Jak moj nauczyciel wf w liceum Lapcie pilke, grajcie, ja ide na setke. Nic im nie pomaga w tej serii. Ingram dobrze zaczal, 3 na 3 w tej kwarcie to tez w pizdu go posadzil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 poczatek 4 kw to tez widze piekny pokaz koszykowki z obu stron. dawac juz te 2 runde. Playin > 1 runda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Giddey rzuca trójki - można się rozejść Czekam na 2 runde OKC vs Mavs - to będzie ciekawy matchup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Za to co Dort teraz zrobił to wiadomo co jest w kryminale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Teraz, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Za to co Dort teraz zrobił to wiadomo co jest w kryminale Co zrobil? Wylaczylem juz. Ogolnie to jest niezly c***ek I wielokrotnie robil krzywe akcje juz. Sedziowe tez mu na duzo pozwalaja w obronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Podstawił nogę rzucającemu Niech jeszcze Boston przyjmie na dziurę to naprawdę będę żałował, że nie spędziłem w fajniejszy sposób tej soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi