julekstep Opublikowano 25 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 simka za 3min Dzień 153 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Warriors (#2) Bilans serii: 4 - 2 awans Nuggets! Nuggets 126 - Warriors 106 play-by-play (#3) Bulls vs Cavaliers (#8) Bilans serii: 2 - 4 awans Cavaliers! Bulls 105 - Cavaliers 112 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Wychodzi na to, że na Zachodzie najbardziej Mutantom z Colorado postawili się Dumni SuperSonics z Ersanem kryjącym Davisa. Graty @eMeS i powodzenia! W Walecznych Cavs jedyna nadzieja w tym sezonie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 gratulacje @eMeS zyebałes i tak juz zyebana grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 ale szkodnik z tego Bledsoe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 14 minut temu, Qcin_69 napisał(a): ale szkodnik z tego Bledsoe! czy jak @eMeS dorzuci jakieś assety to go odciążysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Teraz, julekstep napisał(a): czy jak @eMeS dorzuci jakieś assety to go odciążysz? picki i swapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Dzięki @eMeS za serię. Czy Ty wygrałeś czy ja przegrałem - tego nie wiem, ale oczywiście gratulacje GM Bulls, po porażce w finale konferencji wschodniej, rezygnuje ze stanowiska. Do czasu znalezienia następcy, pozostanie na stanowisku. Zdecydowały między innymi słabe wyniki i wypalenie zawodowe 2041 finał konferencji 2040 finał konferencji 2039 wicemistrzostwo 2038 półfinały konferencji 2037 wicemistrzostwo Dzięki wszystkim za grę, czasami było miło, czasami trochę mniej. Dzięki @Krzemo, @kuba2419, @SlaKB a przede wszystkim @julekstep za ciągnięcie wózka tej gry - szacunek Jak tylko znajdziecie jakiegoś chętnego to zwalniam stołek, nie chcę zostawiać drużyny bez Gama, jeszcze by @julekstep wziął ją jako drugą i zdobył mistrza Drużynę zostawiam w dobrym składzie, z pickami, talentem i niezłymi finansami. Życzę wszystkim dobrej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 @Reikai i James Harden to coś czego potrzebujemy Może właśnie prawdziwy fan Jamesa przełamie niemoc Bulls Szkoda, żeby i tutaj napisał się smutny scenariusz, gdzie TOP3 grajek gry nie sięgnąłby po triumf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 6 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): @Reikai i James Harden to coś czego potrzebujemy Może właśnie prawdziwy fan Jamesa przełamie niemoc Bulls Szkoda, żeby i tutaj napisał się smutny scenariusz, gdzie TOP3 grajek gry nie sięgnąłby po triumf wziąłbym Draya zamiast Lillarda i miałby mistrzostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 5 minut temu, Koelner napisał(a): wziąłbym Draya zamiast Lillarda Przecież wziąłeś 6 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): niemoc Bulls To jak można określić Twoje wyniki w takim razie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 8 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): @Reikai i James Harden to coś czego potrzebujemy Może właśnie prawdziwy fan Jamesa przełamie niemoc Bulls Szkoda, żeby i tutaj napisał się smutny scenariusz, gdzie TOP3 grajek gry nie sięgnąłby po triumf @Reikai zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Godzinę temu, Tecu napisał(a): Przecież wziąłeś To jak można określić Twoje wyniki w takim razie? Zdobądź Mistrza i odejdź! Poczekaj jeszcze sezon. Jedne dobre campy Kuzmy i będzie szansa. Jesteś jednym z lepszy GMów. Co prawda nie lubię drużyn z zbudowanych na tanku, ale sprawnie operujesz na salary, uzupełniasz braki w przypadku niepowodzeń na FA i jest z Tobą dobry kontakt, bo zawsze odpiszesz na PM. Ja bym jeszcze rok spróbował na Twoim miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 9 godzin temu, Tecu napisał(a): Dzięki @eMeS za serię. Czy Ty wygrałeś czy ja przegrałem - tego nie wiem, ale oczywiście gratulacje Dzięki, chyba jedno i drugie Myślę, że ten kuzma na sf przez dwa pierwsze mecze to był błąd - z mkg już to dużo lepiej wyglądało. A i taktyke dobra pod to dobrałem - była testowana, to nie był przypadek. Bardzo mocna druzyne stworzyles, przez ostatnie lata nie udalo sie wygrać mistrzostwa, ale nadal był to postrach na wschodzie. Zastanów się jeszcze co do tego odejścia, a jak jesteś pewny to trzymaj się, było miło jak zawsze : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 (edytowane) 10 minut temu, Cichy napisał(a): W związku z tym, że nie zawsze wizja prowadzenia zespołu jest zgodna z wizją @profesora, chciałbym podjąc się budowy własnej ekipy;) jeśli pojawiłaby się wolna pozycja, albo potrzeba poprowadzenia jakiś ekipy czasow, chętnie się tego podejmę;) Bedziesz 3ci w kolejce jbc (po Reikaiu i ernim jak dalej beda chetni ofc) Btw - ktos pamieta kto byl pierwdzy - ernie czy Reikai? Edytowane 26 Października 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 spoko, pamietalem ze bylo pare osob w kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 OHO Spółdzielnia już się tworzy! Jeszcze w tej samej konferencji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 11 minut temu, Qcin_69 napisał(a): OHO Spółdzielnia już się tworzy! Jeszcze w tej samej konferencji! A myslisz ze inaczej da rade powstrzymac nadejscie Hawks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 15 minut temu, julekstep napisał(a): A myslisz ze inaczej da rade powstrzymac nadejscie Hawks? watpie by cokolwiek mogło powstrzymać tego walca z Georgii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): watpie by cokolwiek mogło powstrzymać tego walca z Georgii strach się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 1 minutę temu, Koelner napisał(a): strach się bać japa tam Tankerze. GMom czekający na loterie mogę powiedzieć tylko jedno. Wstyd! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi