Tecu Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 24 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Z księgi Świętego Mateusza "...I brat wyda brata na śmierć, i ojciec syna. I tanker wystąpi przeciw tankerowi..." A ja Paweł, raczej nie Święty, miło mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Lakers - Raptors finał w tym roku. Ale Lakers to spokojnie biorą. Taki typ ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Teraz, Braveheart22 napisał(a): Lakers - Raptors finał w tym roku. Ale Lakers to spokojnie biorą. Taki typ ode mnie. Lakers muszą najpierw przejść GSW w 2rd. Ta seria też zapowiada się mega ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 3 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Lakers muszą najpierw przejść GSW w 2rd. Ta seria też zapowiada się mega ciekawie Jakoś bardziej ufam Lakers, nawet mimo tego pałującego Rose'a w składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 35 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Lakers - Raptors finał w tym roku. Ale Lakers to spokojnie biorą. Taki typ ode mnie. Dziwnie piszesz Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 (edytowane) 34 minuty temu, julekstep napisał(a): Dziwnie piszesz Magic Nie przejdą Bulls, choć mocno powalczą @julekstep nie wyłączył ktoś przypadkiem kontuzji na playoffy? Edytowane 12 Października 2023 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 @julekstep kiedy można się spodziewać live? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Godzinę temu, kuba2419 napisał(a): @julekstep kiedy można się spodziewać live? Pewnie o 21 najwczesniej Widze Was wszystkich dzis na zielono! BIJ NUGGETA! 4 godziny temu, Braveheart22 napisał(a): Nie przejdą Bulls, choć mocno powalczą @julekstep nie wyłączył ktoś przypadkiem kontuzji na playoffy? Faktycznie az sprawdze jak bede w domu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Czekamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 (edytowane) 6 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Czekamy! Ty to sie nie pucuj bo zanim zaczales kibicowac to sie upewniales czy jak Alonzo wygra to ci sie pick nie popsuje Farbowany lisie! TYLKO PRAWDZIWI FANI SONICS! #MuremZaAlonzemSzurem #SkompromitowacKrzemaTankera #KulturaOrganizacji #GoranJakWygraszJestesTop15 Edytowane 12 Października 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 4 minuty temu, julekstep napisał(a): Ty to sie nie pucuj bo zanim zaczales kibicowac to sie upewniales czy jak Alonzo wygra to ci sie pick nie popsuje Farbowany lisie! Ja i Alonzo to sztama na zawsze. Dwie wielkie postacie simki i BeGM ze wspólną filozofią gry. Nie jątrz, tankerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 In Alonzo We Trust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Dumni SuperSonics! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Zazdrość rywali - wspaniałe uczucie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 murem za Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 7 godzin temu, Braveheart22 napisał(a): @julekstep nie wyłączył ktoś przypadkiem kontuzji na playoffy? sprawdziłem - normalnie włączone więc po prostu fart/pech (zależy od punktu widzenia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 13 minut temu, julekstep napisał(a): sprawdziłem - normalnie włączone więc po prostu fart/pech (zależy od punktu widzenia ) To dziś możesz kogoś z monster3 Denver kontuzjować!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Jedziemy @julekstep? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Go Dumni SuperSonics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi