julekstep Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Zapraszam do komentowania i kibicowania Magic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 A co robisz już za chwilę simke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Teraz, kuba2419 napisał(a): A co robisz już za chwilę simke? nie xD playoffs ruszają w pt (jak Krzemo będzie mógł) albo w ndz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Teraz, LAF napisał(a): Czy ta długa przerwa przyśpieszy powrót Ramona ? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 gdzie wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 12 godzin temu, julekstep napisał(a): FACHOWE PREDYKCJE ODNOŚNIE PIERWSZEJ RUNDY: Zachód: Nuggets (1) - Sonics (2 4-1 Jakie szanse ma ekipa, której lider to ofensywny big man w starciu z mutantami z Kolorado? Imho żadnych -> Alonzo pozostaje modlitwa o kontuzje (jakby w G1 Rubi i Giannis wypadli to mielibyśmy całkiem równą serię). W jednym z meczy u siebie pewnie Brook i Goran odpalą i uda im się przepchnąć 1 wina...ale na nic więcej nie będzie ich stać. Niby freudowska pomyłka, ale dobrze wiedzieć, że komisz ma tak zakodowane, że Dumni SuperSonics to zawsze czołówka Zachodu. #kulturaorganizacji Naturalnie z wynikiem się nie zgadzam - oczywiście skopiemy te coloradzkie dupska Mutantom, żeby tanker wiedział gdzie jego miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 @Krzemo Playoffs zaczynamy dzisiaj, czy dopiero jak Julek wytrzeźwieje w niedzielę po powrocie od teścia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 4 minuty temu, Alonzo napisał(a): @Krzemo Playoffs zaczynamy dzisiaj, czy dopiero jak Julek wytrzeźwieje w niedzielę po powrocie od teścia? Jeśli mi WiFi pociągnie Discorda tu gdzie jestem, to dziś późnym wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 1 minutę temu, Krzemo napisał(a): Jeśli mi WiFi pociągnie Discorda tu gdzie jestem, to dziś późnym wieczorem To daj znać, to w ostatniej chwili bym korektę w taktyce zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 2 godziny temu, Alonzo napisał(a): To daj znać, to w ostatniej chwili bym korektę w taktyce zrobił Bez jaj. Z 2 końca świata będzie simowal, jak będę miał czas to siadam i robię. Nie będę wklepywal iluś tam taktyk na ostatnią chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 6 minut temu, Krzemo napisał(a): Bez jaj. Z 2 końca świata będzie simowal, jak będę miał czas to siadam i robię. Nie będę wklepywal iluś tam taktyk na ostatnią chwilę. To kiedy mam taktykę zmienić? Teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 8 minut temu, Alonzo napisał(a): To kiedy mam taktykę zmienić? Teraz? Przecież jak @Krzemo będzie chciał to nawet zaraz po Twoich zmiana mógłby zrobić korekty do swojej taksy....i nic byś się nie dowiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 1 minutę temu, kuba2419 napisał(a): Przecież jak @Krzemo będzie chciał to nawet zaraz po Twoich zmiana mógłby zrobić korekty do swojej taksy....i nic byś się nie dowiedział Przecież jakby zmienił rotację to bym widział. Sorki, ale nie jestem owieczką, która się posłusznie podkłada pod nóż Nuggets. Dlatego też planowałem czekać do ostatniej chwili ze zmianami - a parę rzeczy planuję. Jak nie mogę zmienić, to równie dobrze możemy czekać na Julka do niedzieli - bo wolę to niż oczywisty wpierd#l od Nuggets na wyjeździe i 0-2. No bez jaj! - że sparafrazuję Krzema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Grajmy dzisiaj. Już i tak za długo przedłuża się rozpoczęcie PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 @julekstep zmienisz mi teraz jak naniosę korekty? 1 minutę temu, Sylvinho. napisał(a): Grajmy dzisiaj. Już i tak za długo przedłuża się rozpoczęcie PO. jestem ZA, jak tylko komisze mi zmienia taktykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 36 minut temu, Alonzo napisał(a): To kiedy mam taktykę zmienić? Teraz? No ja zmieniłem dawno i widzisz te zmiany, czyli to tylko ja mam się Tobie podkładać? Może mam jeszcze zagrać bez Big 3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 10 minut temu, Alonzo napisał(a): @julekstep zmienisz mi teraz jak naniosę korekty? Nowe Do niedzieli bez kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 4 minuty temu, Krzemo napisał(a): No ja zmieniłem dawno i widzisz te zmiany, czyli to tylko ja mam się Tobie podkładać? Może mam jeszcze zagrać bez Big 3? Jakbym wiedział, że będa problemy ze zmianą na ostatnią chwilę, to też bym zmienił wcześniej. Be jaj Krzemo. Bez zbędnego pitolenia Panowie - zmienicie mi, czy czekamy do niedzieli? Jak zmienicie - to dajcie znać, to zaraz skoryguję. Teraz, julekstep napisał(a): Nowe Do niedzieli bez kompa Czyli decyzja Krzema czy gramy dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 (edytowane) 12 minut temu, Alonzo napisał(a): Jakbym wiedział, że będa problemy ze zmianą na ostatnią chwilę, to też bym zmienił wcześniej. Be jaj Krzemo. Bez zbędnego pitolenia Panowie - zmienicie mi, czy czekamy do niedzieli? Jak zmienicie - to dajcie znać, to zaraz skoryguję. Czyli decyzja Krzema czy gramy dziś Stary, ale od 2 czy 3 dni masz taką możliwość, jak to sobie wyobrażasz, że napiszę że za 5 min simka i 15 osób zmienia nagle taktykę, ja wklepie, ale zaraz potem jeszcze 10 osób znowu zmienia bo podejrzeli co tam rywal poustawiał. Może zrobimy godzinę graniczna i tyle. Np. do 21.00, wszystko co zgłoszone choćby min po wchodzi od meczu. Edytowane 6 Października 2023 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 4 minuty temu, Krzemo napisał(a): Stary, ale od 2 czy 3 dni masz taką możliwość, jak to sobie wyobrażasz, że napiszę że za 5 min simka i 15 osób zmienia nagle taktykę, ja wklepie, ale zaraz potem jeszcze 10 osób znowu zmienia bo podejrzeli co tam rywal poustawiał. Możemy zrobimy godzinę graniczna i tyle. Np. do 21.00, wszystko co zgłoszone choćby min po wchodzi od meczu. Nie było info czy dziś gramy - dlatego rano Ciebie dopytywałem. To ja zaraz zmieniam i już nie będę nic korygował. @Krzemo już:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi