blackmagic Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Deadwood ma genialny klimat. Ogladaj a nie badz cocksucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 To połączenie prostactwa, wulgaryzmów z wykiwntnymi, teatralnymi deklamacjami jest genialne. Szkoda, że HBO skasowało serial (podobnie jak nieodżałowany Carnivale). Niektórym się nudziło i nawet policzyli te wszystkie fucki i cocksuckery: http://www.thewvsr.com/deadwood.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Oz solidna produkcja. Oglądaj wczuty, pozory mylą. Połowa obsada grała potem w The Wire. Deadwood to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Oz solidna produkcja. Oglądaj wczuty, pozory mylą. Połowa obsada grała potem w The Wire. Deadwood to podstawa. amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Lorak no o gustach się nie dyskutuje. ach, uwielbiam to przysłowie, mój numer dwa na liście all time najbardziej nieprawdziwych powiedzeń ;] Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie za to Black Mirror. Nie wiem czy ktoś polecał ale naprawdę byłem pod wrażeniem po obejrzeniu całości. ja chyba polecałem, ale odcinki są dość nierówne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) ja chyba polecałem, ale odcinki są dość nierówne. To właściwie są jakby osobne filmy, więc normalne, że jest spora różnica w poziomie. Ale ja również polecam. Edytowane 12 Grudnia 2014 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Btw, było? http://tvline.com/2014/10/06/twin-peaks-showtime-season-3-air-date-2016/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejo22 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Także polecam Twin Peaks, jeden z najlepszych seriali jakie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Także polecam Twin Peaks, jeden z najlepszych seriali jakie widziałem Ja Tobie polecam czytanie wątków zanim zdecydujesz się w nich udzielać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 gdzie ogladacie online the wire? na zalukaj tego wcale nie ma, na iitv brakuje kilku odcinkow, jest gdzies do wyczajenia za darmo online? pewnie moglbym sciagnac ale jestem leniwy i wole ogladac seriale online.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 gdzie ogladacie online the wire? na zalukaj tego wcale nie ma, na iitv brakuje kilku odcinkow, jest gdzies do wyczajenia za darmo online? pewnie moglbym sciagnac ale jestem leniwy i wole ogladac seriale online.. miałem ten sam problem, ale poświęciłem czas i sobie ściągnąłem, lepsza jakość i wygoda oglądania, bo na necie jest dużo wygasłych linków szczególnie tych wcześniejszych sezonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) gdzie ogladacie online the wire? na zalukaj tego wcale nie ma, na iitv brakuje kilku odcinkow, jest gdzies do wyczajenia za darmo online? pewnie moglbym sciagnac ale jestem leniwy i wole ogladac seriale online.. https://kickass.so/the-wire-seasons-1-5-complete-collection-dvd-box-set-extras-t9477963.html Edytowane 14 Grudnia 2014 przez double. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 zdaje się w tym miesiącu The Wire mają mieć premierę w jakości HD także bym się jeszcze wstrzymał z zasysaniem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 od 26 grudnia do 31 maraton 5 sezonów w hd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 niezły mindfuck dzisiaj w Homeland, co? ogólnie ten sezon poza pierwszym jest najlepszy (o ile nie w ogóle najlepszy bo nie ma upierdliwej rodzinki), ale takiej akcji to się nie spodziewałem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=u9x8W2KvAos LLLLLLOOOOYDDD!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Jaram sie entourage Zaczalem ogladac homeland niby dopiero 3 odc ale klimatu the wire to ja tam nie widze poki co. Dam znac jak skoncze pierwszy sezon ale na razie brakuje jakis wyrazistych postaci. Blondyna mnie wkurza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Utopia oficjalnie wypala mózg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Niedawno zacząłem Entourage. Zajebioza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Niedawno zacząłem Entourage. Zajebioza. Zazdroszcze. Tez chcialbym miec do obejrzenia. BTW: Jakie są nabardziej c***owe, obciachowe seriale jakie oglądacie z przyzwyczajenia?? Moim grzechem jest Arrow - skrwiały, nudnawy, potwornie złe aktorsko. aaa. no i Vampire Diaries - serial, który ogladalem kiedys przypadkiem, bo moja dupencja oglądała i tak mi sie został. Nina Dobrev ratuje jednakze temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi