SkoczekS1 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Homeland byłoby całkiem gdyby nie ona... długo walczyłem z sobą ale regularne oglądanie jej jest ponad moje siły Chyba w każdym serialu jest postać, której nie można strawić, ale ta jest wyjątkowo irytująca. Też przestałem oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 racja, ale do tej pani jej daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Flash & Arrow A ja polecam trochę luźniejszy klimat Arrow rozkręcał się powoli 1 sezon był bardzo siermierżny ale już 2 był bardzo ciekawy zwłaszcza po dołączeniu jednej z moich ulubionych aktorek serialowych - Summer Glue. Teraz zaczął się sezon 3 i ciekawą rzecz zaproponowali twórcy serialu budując ten wątek już od połowy 2 sezonu Arrowa. Stworzyli jedno Uniwersum dla 2 seriali. W jednym jak i drugim serialu bohaterzy spotykają się od czasu do czasu. Na razie przyjemnie się ogląda zwłaszcza dla fanów komiksów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) A co do SoA to dobrze, że to ostatni sezon, bo obecnie mozna to już oglądać tylko dla beki. chyba zawsze tak było. tzn. opieram swoje zdanie tylko na pierwszym sezonie, ale więcej po prostu nie dałem rady obejrzeć, bo to największy gniot spośród tych z dobrymi opiniami. a nie, jeszcze był LOST, to jest nr 1. Edytowane 4 Listopada 2014 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 chyba zawsze tak było. tzn. opieram swoje zdanie tylko na pierwszym sezonie, ale więcej po prostu nie dałem rady obejrzeć, bo to największy gniot spośród tych z dobrymi opiniami. a nie, jeszcze był LOST, to jest nr 1. Please. Dextera nie widziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 chyba zawsze tak było. tzn. opieram swoje zdanie tylko na pierwszym sezonie, ale więcej po prostu nie dałem rady obejrzeć, bo to największy gniot spośród tych z dobrymi opiniami. a nie, jeszcze był LOST, to jest nr 1. Bardzo podobał mi się klimat na początku i byłem bardziej wytrwały ale po 4 sezonie miałem taką awersję że już nie dałem rady kontynuować. Akurat w tym przypadku szkoda że nie skończył się wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 racja, ale do tej pani jej daleko Walter Junior też "dawał radę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 No to lecim dalej - Fargo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ty masz strasznie nerwowe życie chyba, SkoczekS1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) chyba zawsze tak było. tzn. opieram swoje zdanie tylko na pierwszym sezonie, ale więcej po prostu nie dałem rady obejrzeć, bo to największy gniot spośród tych z dobrymi opiniami. a nie, jeszcze był LOST, to jest nr 1. Akuart bardzo sceptycznie podchodziłem do tego serialu, ale za namową drugiej połowki zmusilem sie - jak masz do wyboru na wspolne ogladanie porzadnych bialych OG na motorach a jakies pseudo wampiry z True Blood, to wiadomo co wybierzesz ;] Po pierwszym sezonie tez juz chcialem odpuscic, ale sie potem troche rozkrecilo(sezon irlandzki etc.). Zaluj, ze nie widziales jak z kartelami wojują, to juz bylo sci-fi z wyzszej polki (moze nie takiej jak Żołnierze kosmosu, but still ;] Justified sobie zobacz; malo jest seriali ktore utrzymuja wysoki poziom przez kilka sezonow, a ten sie na pewno lapie. Underrated ;] Edytowane 4 Listopada 2014 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Ty masz strasznie nerwowe życie chyba, SkoczekS1. Trafiłeś w dziesiątkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Po pierwszym sezonie tez juz chcialem odpuscic, ale sie potem troche rozkrecilo(sezon irlandzki etc.). Damn, sezon irlandzki to byl low point w historii telewizji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Homeland calkiem spoko. Pierwsze 2 sezony trzymaly megawysoki poziom, slaby 3-ci sezon, ale 4-ty jakos leci. Wataha trzeci odcinek wymiotl, ale czwarty nie wytrzymal tempa Od siebie polecam Most nad Sundem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Please. Dextera nie widziałeś? Dexter był fajny, miał słabsze momenty, ale overall naprawdę dobre dzieło, tym bardziej, że zaczął się przed początkiem złotego wieku seriali. Jak już to HYMIM prawdziwa tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Dałem szansę Frankowi Underwoodowi i dzięki Wam obejrzałem 2 kolejne odcinki, ktore okazały się już sporo lepsze, a od 6 odcinka już dużo wyższy poziom. Intrygi się zawiązały, bohaterowie wreszcie z krwi i kości, więcej "fucków" i seksu dzisiaj skończę sezon pierwszy, a w przyszłym tygodniu oglądam drugi. Warto było przejść przez te pierwsze zamulajace odcinki. Mnie najbardziej wkurzała żona Jacka Bauera w "24" więc byłem bardzo zadowlony z finału pierwszego sezonu Edytowane 5 Listopada 2014 przez Monty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Robiłem porządki w zakładkach i trafiłem na White Collar - dzisiaj jest premiera 6 sezonu. Tym razem tylko 6 odcinków. Niby nic ciekawego, a przyjemnie się ogląda. btw. O czym będzie drugi sezon Fargo? Edytowane 6 Listopada 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Whie Collar przyjemne serialiwo, ale do Suitsów się nie umywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Co wszyscy widzą w tych suits to ja nie rozumiem. Przecież można by ten serial nazwać brodzikiem intelektualnym bo głębi tam nie ma za grosz. Zwykły, badziewny procedural. Już pomijam, że to w zasadzie ciut zmieniony Dr. House, tylko w innym otoczeniu i z delikatnymi zmianami. Nawet k**** postacie podobne Cody-Jessica Wilson- Mike Jedynie Louis jest czymś innym ale to mizeria ogólnie. Wielki, genialny prawnik, który wygrywa w 99% sprawach, ma swojego oddanego pachołka, wymagającą ale mającą do niego słabość szefową i problemy z życiem w związku. Dajcie spokój, dobre dla ludzi, którzy żyją z minimalnej pensji i lubią sobie popatrzeć na dostatnie życie i fajne dupy (wyjątkowo nie na redtubie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Nie wiem Wowo, ja do tego podchodzę trochę jak do komedyjki do obiadu i wjeżdża solidnie. Louis mnie bawi.Zaraz ruszam z finałem 2 sezonu Peaky Blinders. Zacieram ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ktoś z was panowie oglądał może Supernatural? Bo ja się bardzo zajarałem tym serialem, szczególnie do 7 sezonu bo dalej już takie wypełnianie na siłę Jakie są teraz topowe seriale? Poleci ktoś coś na nudę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi