RappaR Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Akurat Dextera uważam za jeden z najlepszych seriali jakie oglądałem, owszem ma słabsze sezony, to jednak overall mi się bardzo podobał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Nie wiem czy ktoś był już poruszany tu House of cards ,ale po 1 odcinku stwierdzam że będzie ciekawie Nie będę spojlerowal ,ale jest o polityce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) swoja droga obejrzał ktos Herosów albo 4400 do konca? oplaca sie ogladac jak jestem w polowie? Ja obejrzałem obydwa do końca i 4400 ogólnie wydaje się ciut lepszy. Jednak tak na prawdę to oba te seriale są słabe, ja oglądałem je do końca tylko dlatego, że jak już coś zaczynam, to raczej staram się skończyć. Jeśli jednak uważasz, że Twój czas jest zbyt cenny, to podaruj sobie oglądanie tych szmir, bo jest masa milion razy lepszych seriali. Oglądał ktoś tutaj Oz? Stary serial od HBO. Bardzo polecam, przewija się dużo aktorów z przeróżnych seriali, od The wire po Dexa. A sam serial jest o więzieniu o zaostrzonym rygorze gdzie siedzą na prawdę bardzo popieer... ludzie. Oz jest brutalny i momentami tak dobijający jak Six feet under. Edytowane 4 Maja 2013 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Oglądał. Na zachętę: http://filmowelowy.blox.pl/2009/09/Oz.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 wyobraź sobie, że dwie pierwsze serie są znacznie lepsze niż następne ;/W tej opinii to raczej jesteś odosobniony, bo czwarty sezon ma jeden z najlepszych cliffhangerów wśród seriali + świetna postać Trinity (być może najlepszy bad guy serialowy ever). No, ale potem równia pochyła niestety... Ciekawe, że np. Pitbull czy Glina skończyły się jak trzymały dość wysoki poziom, bez zbędnego przedłużania, a Amerykańce kręcą te swoje seriale na siłę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Oz jest zajebsity okejka leci. Obecnie ogladam Southland- o glinach z Los Andżeles Trupy, pościgi, narkusy, strzelaniny dla kazdego cos milego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 jesli serial policyjny to tylko The Shield.Black Mirror ktoś widział ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 jesli serial policyjny to tylko The Shield.Black Mirror ktoś widział ?Nie widziałem jeszcze The shield(niedługo nadrobię, bo z tego co czytam, to powinien być świetny), ale według mnie, jeśli serial policyjny to tylko The wire . Chociaż Wire, to w sumie bardziej serial po prostu o Baltimore(miejsce akcji). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 jesli serial policyjny to tylko The Shield. Ogarnałem niedawno pierwszy sezon i w sumie średnio mi to podchodzi fabuła trochę naciągana aktorzy tez jacyś tacy zjebani... główny bohater to ogólnie porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 A ja mogę z czystym sumieniem polecić House of cards miażdży jaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Złoczałem ostatnio polecane tutaj angielskie produkcje: "Luther" i "The Take". Powiem krótko: nie zawiodłem się... Dodatkowo widziałem "Mildred Pierce" - obyczaj, ale ciekawy. Dodatkowe plusy to niezła obsada i tylko 5 części. Z polskich, to zaryzykowałem z tym Vegą sprzed dwóch lat z Danutą, co Stenka. "Instynkt" się to zwało i opinie kiepskie miało, ale fajnie mi się oglądało. Aż żałuję, że drugiego sezonu nie nakręcono, bo po pierwsze ten sezon finale pewnie nie byłby taki skompresowany, a po drugie pole do popisu dla scenarzystów całkiem spore zostało... Jeśli chodzi o ojczyste seriale, to łocza ktoś "Głęboką Wodę". Intryguje mnie to. Dajcie znać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Da, ogladałem pierwszy sezon Głębokiej Wody. Realistyczny serial(choć czasami jest przejaskrawiony) jeden z nielicznych polskich które można polecić na pewno 1 sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Jack Bauer wraca! jest już potwierdzony 12-odcinkowy sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Jack Bauer wraca! jest już potwierdzony 12-odcinkowy sezon Jak nie oglądałem w ogóle, to rozumiem że warto nadrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Jak nie oglądałem w ogóle, to rozumiem że warto nadrobić?nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Jak nie oglądałem w ogóle, to rozumiem że warto nadrobić? To zależy jakie seriale lubisz. Jesli dużo akcji, szybkie tempo itd, to coś co lubisz, to 24 powinno Ci się spodobać. Mi się bardzo serial podobał poza 6 sezonem, który jest najgorszy ze wszystkich, reszta trzyma poziom(mniej więcej). Zdecydowanie polecam. Widziałem, że ktoś tu coś wspomniał o Lutherze. 3 seria zbliża się wielkimi krokami: http://hatak.pl/artykuly/luther-powraca-promocyjne-zdjecia-z-3-sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 24 wiadomo jak każdy serial ciągnięty popularnością tracił na wartości ale pierwsze sezony to było coś, szczególnie że to raczej początki "serialomanii", ogólnie dobra akcja, tempo, zawsze jakieś twisty i niespodzianki (ale w ostatnich sezonach już do przewidzenia, no może poza nukiem w LA ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 obejrzałem sobie parę odcinków nowego Hannibala, kupa straszna dawno nie widziałem nic tak drętwego i nudnego Mads Mikkelsen jako Lecter nie zawiódł ale całe reszta to porażka na całej linii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Apropo Madsa Mikkelsena, warto obejrzeć film Polowanie z jego udziałem w roli głównej - skandynawska produkcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi