Skocz do zawartości

Seriale

n_i_m_h

Rekomendowane odpowiedzi

Może troche spamuje ale z każdym tygodniem ten Belfer jest lepszy. Kurde po pierwszych dwóch odcinkach nie spodziewałem się, że będzie aż tak dobrze. Po dotychczasowych odcinkach konia z rzędem kto wie jakie będzie rozwiązanie.

obstawiam to:

według mnie zabójcą Asi jest córka Molendy, bo nie bez powodu tych dwóch przydupasów chciało gadać tylko z Kusiem (pewnie powiedzieli mu, że to córka Molendy brała czynny udział w morderstwie) - ten się mocno wkurwił + nie chciał żeby to wydało sie przed belfrem (kochał dziewczynę) i ich w afekcie zabił. Ta druga koleżanka, która w ost. odcinku brała narkotyki do nauki i ewidentnie miała jakieś problemy z wyrzutami sumienia pewnie widziała wszystko albo zdradziła córce Molendy tajemnice o romansie Asi z jej ojcem. Sama Asia nie poszłaby na ognisko z dwoma podejrzanymi typami, więc jedynym łącznikiem, który łączy te postacie jest rodzina Molendów. Młody Molenda raczej odpada, bo ten cały Kitana i Szrek traktowali go jak najgorszego przydupasa i leszcza, więc nie sądzę, żeby razem przeżyli wcześniej tak istotne wydarzenie.

Pamiętam też jak córka Molendów powiedziała, że Kuś tego nie zrobił i że "ona wie jak było", a tekst że cała trójka była w Kaliningradzie to była próba zamaskowania rzekomego ogniska, bo jak się później okazało - w Kaliningradzie był sam Kuś, a dziewczyna sama na ognisku z nieżywą już dwójką.

Co mi polecita ludzie bo filmwebowi ufać nie można.

http://www.filmweb.pl/user/Shameless98/serials

Bez urazy, ale jak ktoś ocenia True Detective i Fargo na 5, Breaking Bad na 4 i kilka innych dobrych produkcji nisko to raczej nie w filmwebie leży problem ;) Edytowane przez Maciek9020

Bez urazy, ale jak ktoś ocenia True Detective i Fargo na 5, Breaking Bad na 4 i kilka innych dobrych produkcji nisko to raczej nie w filmwebie leży problem ;)

Fargo to pomyłka daje mu 8, True Detectiva drugi sezon tak mnie znudził ze musiałem mu dać pione, a BB to najbardziej przehypowany serial według mnie :)

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Fargo pierwszy sezon to 8/9, drugi sezon to 10 i chyba do tej pory mój ulubiony, pojedynczy sezon czegokolwiek, łykam nawet ufo. The Wire wolę jako całość, Deadwood lubię na tym samym poziomie ale gdybym miał wybrać ulubiony sezon jakiegokolwiek serialu to biorę Fargo 2 z minimalną przewagą nad 4 sezonem The Wire.

True Detective pierwszy sezon to 9, drugi to maks 6.

BB gdyby był krótszy miałby szansę na wyższą ocenę ode mnie, a tak to daję 8 maks.

Westworld dobrze oceniany.,Nie jest to może serial dla każdego ,ale zrealizowany z rozmachem bez dziadowskich oszczędności.,Mnie ten serial nie "wziął" ,ale to nie znaczy ,że jest słaby .,Nie wiem czy ktoś ogląda Rectify? Jeżeli tak to w środy na Sundance TV jest pokazywany finalny sezon.,