P_M Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 8 minut temu, blackmagic napisał: Godzinę temu, lorak napisał: dokładnie. poza tym "discovery" to nawet nie star trek ; ) Takie nie wiadomo co to Well, dla mnie to było pierwsze poważniejsze posiedzenie ze Star Trekiem, jakichś pojedynczych spotkań w dzieciństwie z tym universum nie liczę. Anyway mnie kupiło - może właśnie dlatego, że nie mam porównania, równie dobrze to mogłoby być generic sci-fi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 15 minut temu, P_M napisał: Well, dla mnie to było pierwsze poważniejsze posiedzenie ze Star Trekiem, jakichś pojedynczych spotkań w dzieciństwie z tym universum nie liczę. Anyway mnie kupiło - może właśnie dlatego, że nie mam porównania, równie dobrze to mogłoby być generic sci-fi. Mnie kupił Picard bo jest dużo postaci w serii co u nas leciala w latach 90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 2 minuty temu, blackmagic napisał: Mnie kupił Picard bo jest dużo postaci w serii co u nas leciala w latach 90 No ja właśnie z dzieciństwa kojarzę te postać i Spocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 20 minut temu, P_M napisał: Well, dla mnie to było pierwsze poważniejsze posiedzenie ze Star Trekiem, jakichś pojedynczych spotkań w dzieciństwie z tym universum nie liczę. Anyway mnie kupiło - może właśnie dlatego, że nie mam porównania, równie dobrze to mogłoby być generic sci-fi. mnie się "discovery" nawet podobało, ale jako coś oddzielnego od universum star treka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 na netflixie jest prawdziwa perełka: "messiah" - czyli jakby to mogło wyglądać, gdyby mesjasz pojawił się w dzisiejszych czasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 A od 19 kwietnia będzie co oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 "Last Dance" od 20 Kwietnia na Netflixie co poniedziałek po dwa odcinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 22 godziny temu, lorak napisał: na netflixie jest prawdziwa perełka: "messiah" - czyli jakby to mogło wyglądać, gdyby mesjasz pojawił się w dzisiejszych czasach. Podobno tylko 1 sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 20 godzin temu, blackmagic napisał: Podobno tylko 1 sezon niestety. w końcu coś dobrego, to kasują. pewnie za bardzo uderzał w uczucia religijne od lewa do prawa. PS obejrzałeś? był czy nie był? ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 4 minuty temu, lorak napisał: niestety. w końcu coś dobrego, to kasują. pewnie za bardzo uderzał w uczucia religijne od lewa do prawa. PS obejrzałeś? był czy nie był? ; ) Dopiero zaczalem dam znac jak skoncze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 7 minut temu, lorak napisał: niestety. w końcu coś dobrego, to kasują. pewnie za bardzo uderzał w uczucia religijne od lewa do prawa. PS obejrzałeś? był czy nie był? ; ) Od kolegi antyklerykała słyszałem - że bardzo średni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 3 minuty temu, DeltaCenter napisał: Od kolegi antyklerykała słyszałem - że bardzo średni. "Jokera" też krytykowałeś przed obejrzeniem poprzez przywoływanie zdania innych. co ciekawe obydwa te filmy mają punkty wspólne i nie dziwi mnie, że osoby światopoglądowo konserwatywne tak zajadle z nimi walczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Teraz, lorak napisał: "Jokera" też krytykowałeś przed obejrzeniem poprzez przywoływanie zdania innych. co ciekawe obydwa te filmy mają punkty wspólne i nie dziwi mnie, że osoby światopoglądowo konserwatywne tak zajadle z nimi walczą. ALe ja z nim nie walczę. Po prostu zacytowałem zdanie kolegi -dla niego był średniawy. Tylko tyle. Wyluzuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 nie zacytowałeś bez powodu. nie przypadkiem też zarówno tu jak i przy "Jokerze" są to opinie krytyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 3 minuty temu, lorak napisał: "Jokera" też krytykowałeś przed obejrzeniem poprzez przywoływanie zdania innych. co ciekawe obydwa te filmy mają punkty wspólne i nie dziwi mnie, że osoby światopoglądowo konserwatywne tak zajadle z nimi walczą. Stwierdził bardzo średni = zajadle z nimi walczą. Lorak, to jak wściekle atakujesz każdego o innym punkcie widzenia jest zabawne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 1 minutę temu, lorak napisał: nie zacytowałeś bez powodu. Moi młodsi koledzy w pracy w tym momencie zareagowaliby: "LOL". ej @RappaR przepraszam, że cię zaatakowałem bez powodu pisząc, że pierwsza część Mad Max jest według mnie słaba i nudna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 W połowie pierwszego sezonu Broadchurch - dobre to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 26 minut temu, P_M napisał: W połowie pierwszego sezonu Broadchurch - dobre to! Most nad Sundem, Broadchurch, Bosch i Luther to mój top jeśli chodzi o seriale kryminalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Może nie pierwszej świeżości już ale jestem na 4 sezonie Peaky Blinders i jest świetny.Może niektóre wątki mi nie do końca grały ale nawet wtedy klimat i gra aktorska robi robotę, Cillian Murphy i Tom Hardy to gwarancja jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 2 godziny temu, jack napisał: Most nad Sundem, Broadchurch, Bosch i Luther to mój top jeśli chodzi o seriale kryminalne dodlabym the killing! ale brytyjski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi