Julius Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 trzeba miec k**** czas na te wszystkie seriale, a jak to w zyciu.. im lepsze gówno tym bardziej wciąga... ale jak tak reklamujesz, o moze sobie zarzuce jakos po weekendzie na torrenta, poki co dostalem nowy obiektyw i jade w góry zdjęcia cykać :mrgreen: jebać prace, jebac studia, chill i tymi optymistycznymi słowami zegnam was i życzę udanego ASW ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Masz jakieś dobre źródło 'promocji' tego serialu? Ale nie z sieci sklepów na 't'. A Dexter to był dobry tylko na początku, nie wiem jak was ale mnie to on zaczął nudzić, nie robił takiego wrażania, ogólnie. Za to dla mnie absolutnym mistrzem jest House i to jest serial, którego chyba nie da się pobić. Znaczy da się, ale lecąc właśnie na komercję jest to niemozliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 house to jest mistrzem schematu, wlasciwie kazdy odcinek taki sam - male wprowadzenie na pacjenta (choroba wylazi na wierzch )- jakis watek poboczny - diagnoza - burza mozgow a potem i tak house najczesciej dochodzi do jakiejs konkluzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Tak, tylko, że wielkość House'a to nie choroby i ten schemat, ale postać House'a, dialogi i mnóstwo różnorakich smaczków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Tak, tylko, że wielkość House'a to nie choroby i ten schemat, ale postać House'a, dialogi i mnóstwo różnorakich smaczków. to akurat racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczuś Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Dokładnie, w przypadku House MD przypadki medyczne to tylko pretekst do pokazania relacji i zachowań między bohaterami. Co z tego, że serial jest schematyczny, skoro leci właśnie 6-ty sezon, a ja bawię się równie dobrze jak przy pierwszym? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 6 serii potrzebowali, żeby poznac istotę serialu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 W zasadzie nie oglądam seriali, ale dwa jakoś mnie wzięły. House jest naprawdę dobry , ale megafenomenalny jest The Sopranos. Nie chce mi się opisywać, ale wątków i rewelacyjnych aspektów życiowych i relacji ludzkich oraz porównań jest multum. Zgrane w psychologiczną całość. Upadki ludzi i ich słabości. A co kurde najważniejsze że ostaci nie są schematyczne i się zmieniają co nie jest czesto widywane w serialach. Prawie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 6 serii potrzebowali, żeby poznac istotę serialu. Co tam w mensie slychac ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 6 serii potrzebowali, żeby poznac istotę serialu. Co tam w mensie slychac ? :] Uśmiechnąłeś się sam do siebie jak to pisałeś ? Mam taką nadzieję, gdyż dowcip jest wyszukany i cięty, nie może przejść bez echa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 6 serii potrzebowali, żeby poznac istotę serialu. Co tam w mensie slychac ? :] Uśmiechnąłeś się sam do siebie jak to pisałeś ? Mam taką nadzieję, gdyż dowcip jest wyszukany i cięty, nie może przejść bez echa. To bylo pytanie, nie mialbym serca zasmiac sie z twojej wszechobecnej powagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 6 serii potrzebowali, żeby poznac istotę serialu. Co tam w mensie slychac ? :] Uśmiechnąłeś się sam do siebie jak to pisałeś ? Mam taką nadzieję, gdyż dowcip jest wyszukany i cięty, nie może przejść bez echa. To bylo pytanie, nie mialbym serca zasmiac sie z twojej wszechobecnej powagi.Daleko mi do powagi, dopóki nie pojawia sie żenada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 widze findek ze koniecznie chcesz wygrac nagrode douchebag roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 A mnie nadal niszczy Two and a Half Men - jest prostu jak konstrukcja cepa, ale niesamowicie LAJTOWY po prostu siadasz i pełen relax, nakręcili 7 sezonow, a wg mnie nie ma wielkiej róznycy między 1 a 7 miszcz. Zastanawaim się, czy po sesji nie jebnac sobie jakegos tasiemca w stylu stargate... dobre to jest ? word word word word word http://www.youtube.com/user/Kubbas2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 bida Kubuś to kopie banie: knockout :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 :mrgreen: Wrzuciłem cały ten odcinek to chyba z sezonu 2, jakiś czas temu dodawałem http://www.youtube.com/watch?v=tN3eXcvADRE Serial jest genialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 jak ktoś ma ochotę na bezmyślne odprężenie po ciężkim dniu to polecam Spartacus: Blood and Sand. Fabuła prosta jak drut, niech nikt się nie łudzi że to Rzym 3. Po pierwszym odcinku bylem zniesmaczony hektolitrami sikającej krwi i seksem w co drugiej scenie, ale z odcinka na odcinek serial się rozkręca i wszystko nabiera lepszych proporcji. No i ta rzeźnia która odbywa się co odcinek... :shock: trailer: PS. serial zdecydowanie nie jest familijny do oglądania z dziewczyną/rodziną 8) PS2. dla fanów Rzymu polecam 4-tomową sagę o Juliuszu Cezarze autorstwa Conna Igguldena "Imperator" - życie Cezara w wersji fabularnej + epickie opisy bitew (no i całkiem spory kawałek o powstaniu Spartakusa jest - jak się ganiali po całej Italii) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Fajna szósta sera LOSTa. Ma jedną ogromną zaletę - Terry O'Quinn gra aktorska tego pana w tym sezonie godna jest na najwyższych pochwał i najcenniejszych aktorskich nagród Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Wujek Samo Zło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 zastanawia mnie jak ludzie mogą mieć czas na seriale? oprócz zainteresowań powiązanych z forum czyli oglądanie nba ,czytanie stronek ,pisanie postów są jeszcze inne jak mecze z innych dyscyplin ,spędzanie czasu z kobitom ,szkoła ,praca ,najebka z kolegami ,zakupy ,czytanie książek i gazet,granie czasami w jakąś gierkę i połowę czasu czyli spanie. gdzie tu jeszcze miejsce na house'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi