fluber Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 20 minut temu, RappaR napisał: Ja mniej więcej od czasu powstania netflixa przestałem bingewatchingować Najwięcej tego robiłem okolicach 2006-2010 No ale Netflix powstał w 1997:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 11 minut temu, fluber napisał: No ale Netflix powstał w 1997:) Nie dla Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 5 minut temu, RappaR napisał: Nie dla Polaka Wiem, ale jako że netflix powstał nawet przed google, to prawdą jest, że na świecie bing watching zaczął się z Netfliksem ( choć akurat masz rację, że w Polsce raczej niekoniecznie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 (edytowane) 7 hours ago, fluber said: No nic dziwnego, skoro wcześniej nie miał technicznej możliwości zaistnieć:) To weź mi wytłumacz jakim cudem takie " Na wspólnej" w wakacje ma taką samą oglądalność, jak w pozostałych miesiącach roku?:) Albo dlaczego "Zniewolona" robiła w wakacje po 3 miliony per odcinek?:) No bo skoro telenowele, które są emitowane również w wakacje nie notują spadku oglądalności, to albo zmyślasz, albo znasz jakąś dziwną grupę ludzi:) Tzn. oczywiście, że babcie i ciocie rodosują, ale po południu z radością wracają do domu oglądać telewizor do późnego wieczora:) Przecież w zimie też nie siedzą w tv od rana, nawet jeżeli nie rodosują:) Matko jedyna. Co ten uparty, wałęsowaty fluber każe mi sprawdzać - oglądalność "Na wspólnej". Nie jest taka sama. Bo róznica sięga ponad 400 tysięcy widzów. Przeszacowałeś tylko o jakieś 18%. Rekordowy odcinek "Na wspólnej" miał oglądalność na poziomie 5 mln widzów (2007 rok) Z serialem "Zniewolona" to nieźle wypaliłeś. Nie ma jak porównać bo całe dwa sezony były nadawane tylko w okresie wakacyjnym, ostatni odcinek 30 sierpnia bodajże. Nie było tak, że w pierwszym tygodniu lipca serial miał 3 mln widzów, bo miał 1,2 mln. Z tygodnia na tydzień widzów przybywało. 3 mln osiągnął dopiero pod koniec sierpnia. (Kiepska pogoda w te wakacje była :D) W Polsce pod koniec 2018 roku Netflix miał prawie 800 tys subskrypcji (choć wiadomo, że z jednej subskrypcji korzysta kilka osób - ponoć jakieś pakiety rodzinne są) Edytowane 22 Stycznia 2020 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Netflix? 2 odbiorniki mogą działać równocześnie ale w praktyce jest to krąg x4. A ze ogląda się raczej w parach to nie zdziwiłby mnie mnożnik x6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 28 minut temu, DeltaCenter napisał: W Polsce pod koniec 2019 roku Netflix miał prawie 800 tys subskrypcji (choć wiadomo, że z jednej subskrypcji korzysta kilka osób - ponoć jakieś pakiety rodzinne są) Nie dość, że są pakiety to nawet niekoniecznie rodzinne. Obcej osobie, na drugim końcu Polski możesz swój pakiet udostępnić. I Netflix tego nie ściga a wręcz się tym szczyci. Przypadek? Nie sądzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 19 godzin temu, fluber napisał: Biorac pod uwage jaki postep sie dokonuje, trudno nie stwierdzic ze kazde kolejne pokolenie jest coraz lepsze. No. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 22 minuty temu, StaryFan napisał: No. Jak widać starsze pokolenie ma problem z takimi banałami jak filtrowanie treści w internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: Jak widać starsze pokolenie ma problem z takimi banałami jak filtrowanie treści w internecie No. Jak były stopki, było łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 24 minuty temu, StaryFan napisał: No. Jak były stopki, było łatwiej. Co ma poziom matury do tego co napisalem?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Btw, s02e04 Succession to chyba jedna z najlepszych rzeczy w historii swiata. Cala sprawa nazisty Rozmowa nazisty z Tomem, k**** masterpiece "Attack child" Greg przymierzajacy sie do szantazu "Open business relationship" Mo i "it was a different time" Mowa na pogrzebie Phone sex x2 Skislem za kazdym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 OZARK Netflix Całkiem spoko - trochę przypomina Braking Bad, początek jest taki se, ale z czasem się rozkręca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Ostatnio wpadłem moim zdaniem na dobrze zapowiadający się serial See fajny naprawdę fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 WATAHA S3 uwielbiam. Na swoj sposob jestem dumny, że w PL da sie zrobic tak wygladający serial, tak trzymający w napięciu. Oczywiście nie jestem bezkrytyczny, ale mankamenty mogę spokojnie okreslić jako dobne w skali całego serialu. Zajebiście, że nie popsuli S3. Że utrzymali klimat, ze potrafili z tego co było sklecić fajną fabułę. Łuczak - kapitalna postać, niby szóstoplanowa, niby przeklinająca co drugie słowo, ale gdzieś w tym wszystkim tak zajebiscie sympatyczna i prawdziwa... Wkurwiło mnie tylko, że wpierdolili Szyca, za któym nie przepadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 21 godzin temu, Julius napisał: WATAHA S3 uwielbiam. Na swoj sposob jestem dumny, że w PL da sie zrobic tak wygladający serial, tak trzymający w napięciu. Oczywiście nie jestem bezkrytyczny, ale mankamenty mogę spokojnie okreslić jako dobne w skali całego serialu. Zajebiście, że nie popsuli S3. Że utrzymali klimat, ze potrafili z tego co było sklecić fajną fabułę. Łuczak - kapitalna postać, niby szóstoplanowa, niby przeklinająca co drugie słowo, ale gdzieś w tym wszystkim tak zajebiscie sympatyczna i prawdziwa... Wkurwiło mnie tylko, że wpierdolili Szyca, za któym nie przepadam. przecież to ludzie od "gry o tron" zrobili, więc raczej potrafią. utknąłem na 4 odcinku i nie mam weny zeby oglądać dalej, bo nie mam ochoty zrobić to na raz. serial jest tak dobry, że należy poświęcić mu trochę czasu a nie jak teledysk albo mangę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 4 godziny temu, ptak napisał: przecież to ludzie od "gry o tron" zrobili, więc raczej potrafią. konkretnie którzy ludzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: konkretnie którzy ludzie? Konkretnie to ludzie z HBO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 17 godzin temu, ptak napisał: przecież to ludzie od "gry o tron" zrobili, więc raczej potrafią Może, powtarzam - może, kilku ludzi z ekipy produkującej Grę o Tron wie o tym, ze taki serial w ogóle powstał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Niech ktoś mu powie, że w KFC na kuchni nie stoi pułkownik Sanders Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Outsider ...jak narazie 6 odcinków ale dawno żaden serial mnie tak nie wciągnął. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi