100lare Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Czy warto zacząć serial Wataha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enba1 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 W dniu 1.12.2019 o 13:27, 100lare napisał(a): Czy warto zacząć serial Wataha? Rozwiń Mi się podobał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 W dniu 25.11.2019 o 22:37, Julius napisał(a): Slepnąc od swiateł hmm mieszane odczucia. Frycz zagrał tam totalnego majstersztyka, fajny jak zwykle Więckiewicz, ale jakoś całośc tak nie do końca mnie przekonała. Nieco przestylizowany i przeostrzony mam wrażenie. Rozwiń Ja mam z tym podobny problem co z ,,Pewnego razu w Hollywood". W obu tych dziełach są ciekawe postacie, jest klimacik, jest parę zapadających w pamięć scen, wszystko ładnie nakręcone, widać dbałość o szczegóły itp ale w obu przypadkach po prostu brakuje ciekawej i wciągającej historii. Gdybym był złośliwy to bym powiedział, że film Tarantino jest o jeżdżeniu samochodem po Los Angeles w 1969 roku a ,,Ślepnąć od świateł" to serial o jeżdżeniu samochodem po nocnej Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Marco Polo fajnie nakręcony, świetne kostiumy, bardzo ładny obraz z ogromną dbałością o detal. Ponoć zamkneli po drugim sezonu ze względu na bardzo wysokie koszty i nie jakis super odbiór. Wg mnie dobry casting, choc tytułowy bohater nieco mnie irytuje czasami, natomiast całość ogląda się cholernie fajnie i na swój sposób jest to nieco odświeżająca tematyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Trzeci sezon Watahy zaczął się mocno, zapowiada się dobrze Czyj głos było słychać w słuchawce, jak Markowski zadzwonił z telefonu tego gnojka? Łuczaka? Akurat córa musiała coś chcieć, ale może obejrzę za pół godziny powtórkę dla tej jednej sceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 W dniu 6.12.2019 o 20:27, matek napisał(a): Trzeci sezon Watahy zaczął się mocno, zapowiada się dobrze Czyj głos było słychać w słuchawce, jak Markowski zadzwonił z telefonu tego gnojka? Łuczaka? Akurat córa musiała coś chcieć, ale może obejrzę za pół godziny powtórkę dla tej jednej sceny. Rozwiń Nie jestem pewien czyj właśnie. Ale 3 sezon zaczął się lepiej niż jedynka. Po prostu rewelacyjnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Tak? Nie wiem jak to robić. Poza tym po pierwszych kilku słowach mogłeś przestać czytać dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 W dniu 6.12.2019 o 20:46, january napisał(a): @matek , do wuja, jest takie coś jak oznaczanie spoilerem w tym temacie... Rozwiń Chłopie jak nie wiesz o jaki telefon chodzi to co to niby za spoiler?/ Czepiasz się na siłę bo tylko ktoś kto obejrzy odcinek ma pojęcie o czym mowa Jak na razie wszyscy są świetni aktorsko. Lubię dużą cżęść tych aktorów ale tu nawet w jednej scenie dają radę. To jest ogromny plus oraz to ,że fabularnie początek sezonu się klei a nie jak w drugim sezonie ,że nie wiadomo po co zaczęli od trzęsienia ziemi Update: Jeśli jedyne co potrafisz to dać minus zamiast podejść do poważnego dyskusji to znaczy ,że mocno zjechałeś jakościowo jako rozmówca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 The Confession Killer. Bardzo dobry dokument, az trudno uwierzyc ze to wszystko sie naprawde wydarzylo. Mocno wciaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Tom Clancy Jack Ryan na Amazonie. Bardzo polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) "Rick i Morty" 4 sezon. Każdy kolejny jest lepszy, a tempo w czwartym sezonie jest takie ze ciezko nadążyć. Pierwszy odcinek pierwszego sezonu jest chyba najsłabszy więc jak ktoś od niego zacznie jest ryzyko ze na nim skończy. Wrzucam 6 odcinek pierwszego sezonu jako próbkę: https://vider.info/vid/+fnv5enn p.s. Obecnie piąte miejsce na filmwebie w rankingu wszechczasów Edytowane 9 Grudnia 2019 przez darkonza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Coś więcej możecie napisać o serialach z DC na HBo? swamp thing, doom patrol, Watchmens itd. Warto czy tak samo jak te nie najnowsze filmy można odpuścić? Gdzie mogę zobaczyć Shazzama? Na HBO nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 W dniu 9.12.2019 o 14:54, Dnc napisał(a): swamp thing, doom patrol, Watchmens itd Rozwiń "doom patrol" jest świetny, "swamp thing" nie dałem rady przebrnąć nawet przez jeden odcinek. z innej beczki "the expanse" to coś nietuzinkowego, nie sądziłem, że po "battlestar galactica" powstanie jeszcze tak dobry serial SF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 W dniu 9.12.2019 o 15:46, lorak napisał(a): "doom patrol" jest świetny, "swamp thing" nie dałem rady przebrnąć nawet przez jeden odcinek. z innej beczki "the expanse" to coś nietuzinkowego, nie sądziłem, że po "battlestar galactica" powstanie jeszcze tak dobry serial SF. Rozwiń to jest to o tym detektywie, jakiejś córce bogacza? mnie dupska nie urwał. mam ochotę obejrzeć watahę ale jakoś nie mogę się zebrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 @matek Jak dla mnie to był głos Szyca. @Dnc Watchman są ciekawi. O ile nigdy jakoś nie udało mi się obejrzeć filmu i nie specjalnie jestem w komiksach o Watchmanach to serial jest ciekawy. Jak poczekasz do 15-tego to będziesz mógł zrobić binge-watching. O ten Shazam chodzi? https://3filmy.com/film/shazam-xr0kr3oi.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 W dniu 10.12.2019 o 06:55, Mirwir napisał(a): Jak dla mnie to był głos Szyca. Rozwiń No to trochę słabo by było, gdyby poszli znowu w kierunku oficera zamieszanego w układy na wschodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Nie mogli Zakoscielnego na tego pułkownika dać? Bo jak tego osioła zobaczyłem to gorszy byłby tylko Karolak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 W dniu 10.12.2019 o 06:55, Mirwir napisał(a): @matek Jak dla mnie to był głos Szyca Rozwiń Na 95% to nie był Szyc.. Aktorsko ten serial jest po prostu czołówka światowa. Tam nie ma sztuczności no może trochę poza Szycem właśnie. No i znowu finałowa scena rozjeżdża mózg. Świetnie zrobiony scenariusz. Serial który trzeba oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Oglądam 2 sezon Brytanii i jakoś dużo gorszy dla mnie niż pierwszy. Poprzedni miał dużo klimat trochę akcji było, a w tym jak na razie nic ciekawego. Za to decydowanie mogę polecić serial Medyceusze -Władcy Florencji obecnie jest 3 sezon i nadal jest bardzo ciekawy. W sumie to chyba 1 sezon nawet był nieco słabszy od 2 i 3. Tylko dodam, że 1 sezon dzieje się sporo wcześniej i 2 nie jest bezpośrednią kontynuacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Panowie przez co wykupić najlepiej, najtaniej i najłatwiej dostęp do Watachy 3. Dodam, że nie mam żadnego canal+, czy cyfrowego polsatu a tylko netflixa. https://hbogo.pl/ Przez to np? Obejrzę tam 1 część normalnie z odtworzenia? I BŁAGAM BEZ SPOILERÓW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi