Koelner Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Ja po "The Shield" wjechałem od razu w "The Wire" i miałem mały szok :] "SoA" siądzie Ci elegancko po "The Shield" :] patrzę na te Shield a tam 7 sezonów z 89 odcinkami , to nie dziw się że koleś jest wtopiony w ten serial ;] ogólnie z takich seriali z wieloma sezonami na plecach to tylko byłem w stanie pojechać z Rodziną Soprano i Dwóch i Pół ;] tak to jakoś szybko mnie te ilości przetłaczają ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 zapowiada się kolejny być może więcej niż solidny polski serial produkowany przez Showmax https://www.filmweb.pl/serial/Rojst-2018-808109 no i jakby ktoś nie wiedział zaczął się nowy sezon BCSaul, robi się mocno breakingbadowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Ja po "The Shield" wjechałem od razu w "The Wire" i miałem mały szok :] "SoA" siądzie Ci elegancko po "The Shield" :] No niby się ogląda przyjemnie, ale czegoś brakuje w tym SoA. Po dwóch sezonach nie jest to serial do którego przekonywałbym innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 zapowiada się kolejny być może więcej niż solidny polski serial produkowany przez Showmax https://www.filmweb.pl/serial/Rojst-2018-808109 no i jakby ktoś nie wiedział zaczął się nowy sezon BCSaul, robi się mocno breakingbadowo https://www.youtube.com/watch?v=fxKk1LSndMc Kierowniku no , ale sezon na sliwki to sie juz chyba skonczyl 1 odcinek trzyma poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Snowfall - dla mnie bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 No niby się ogląda przyjemnie, ale czegoś brakuje w tym SoA. Po dwóch sezonach nie jest to serial do którego przekonywałbym innych. Ja aktualnie jestem po 4 sezonach i szczerze polecam. Z chaty nie mogę wyjść bo jak mam kończyć to zawsze dzieje się coś szokującego i muszę oglądać dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 "Most nad Sundem" bardzo dobry serial, coś jeszcze byś doradził ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Snowfall - dla mnie bomba. aczkolwiek pierwsza seria miała fajniejszy klimat. Ale muza, ciuchy, auta, coś pięknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 aczkolwiek pierwsza seria miała fajniejszy klimat. Ale muza, ciuchy, auta, coś pięknego Ja o pierwszym sezonie pisałem właśnie. A ten klimat jest naprawdę fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 bardzo dobry serial, coś jeszcze byś doradził ? Holenderski Dzień (fantastyczny klimat) Choc jak nie widziałeś Mostu nad Sundem wcześniej to w sumie trudno powiedzieć co widziałeś a co nie to może i Gomorre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Holenderski Dzień (fantastyczny klimat) Choc jak nie widziałeś Mostu nad Sundem wcześniej to w sumie trudno powiedzieć co widziałeś a co nie to może i Gomorre nie ma tego na netflixie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Dajcie wasz top 20-30 seriali na netflx Jeszcze mam zaległe nawet serie gry o tron Przyznaje ze nie oglądałem seriali wiec wszystko praktycznie z topu przede mną. Tylko pare pozycji zaliczone: Orange w trakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Z tego co pamiętam, że jest na Netflixie i mogę polecić:1 liga: Breaking Bad, Dark2 liga: Peaky Blinders, Stranger Things3 liga: Dexter, American Crime Story, Suits, House of Cards, Luther, Californication, Rick and Morty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Ja aktualnie jestem po 4 sezonach i szczerze polecam. Z chaty nie mogę wyjść bo jak mam kończyć to zawsze dzieje się coś szokującego i muszę oglądać dalej.No właśnie nie wiem czy nie za dużo tych twistów, serial przez to robi się trochę za bardzo odrealniony, ale kontynuuje, lecę z trzecim. Dzisiaj chce obejrzeć finał 3 sezonu Animal Kingdom, mam nadzieję że da radę, bo tutaj wszystko nazbierało rozpędu i nagle, chyba w odcinku 11 cała intryga runeła, nie wiem czego się dzisiaj spodziewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Tak mnie dziwi - serio jestem jedyną osobą, która obejrzała Cobra Kai? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Ludzie, Wy macie rodziny i jakieś zycie prywatne? Rozumiem, odcinek co tydzien, ale żeby sezon za sezonem, po 6-7 serii. Ja ostatni sezon House of Cards chyba miesiąc oglądałem. A tyle beki było z babć, co Mode Na Sukces, Klan, Esmeralde i Zlotopolskich trzepały, a tu młodzi tylko HBO i Netflix w głowach. Ja polowe z tych seriali to w ogóle nie kojarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) Ludzie, Wy macie rodziny i jakieś zycie prywatne? Rozumiem, odcinek co tydzien, ale żeby sezon za sezonem, po 6-7 serii. Ja ostatni sezon House of Cards chyba miesiąc oglądałem. A tyle beki było z babć, co Mode Na Sukces, Klan, Esmeralde i Zlotopolskich trzepały, a tu młodzi tylko HBO i Netflix w głowach. Ja polowe z tych seriali to w ogóle nie kojarze. a tam beka z babć... jeden prominentny userów jest wielkim fanem "Klanu" i wcale się tego nie wstydzi po prostu dla wielu jednym z składowych życia prywatnego jest oglądanie seriali, można skończyć gorzej Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Ludzie, Wy macie rodziny i jakieś zycie prywatne? Rozumiem, odcinek co tydzien, ale żeby sezon za sezonem, po 6-7 serii. Ja ostatni sezon House of Cards chyba miesiąc oglądałem. A tyle beki było z babć, co Mode Na Sukces, Klan, Esmeralde i Zlotopolskich trzepały, a tu młodzi tylko HBO i Netflix w głowach. Ja polowe z tych seriali to w ogóle nie kojarze. Przy założeniu oglądania średnio przez 80 minut dziennie, oglądasz 2 odcinki dziennie. 1 sezon średnio co 5-13 dni, niech będzie 8. To są 4 sezony miesięcznie. To jest 48 sezonów rocznie. To jest przez 8 lat około 480 sezonów. Niech będzie średnio 4 sezony na serial. To jest 120 serialów obejrzanych przy oglądaniu przez 80 minut dziennie, a generalnie mniej więcej od 10 lat oglądam seriale. Nie wiem jak Ty, ale te 80 minut dziennie to jak dla mnie nie jest straszny czas, tym bardziej, że to nie jest z zegarkiem w ręku, tylko czasami w weekend siedzisz po 7-8 godzin, bo Ciebie coś wciągnęło, a czasami nie tykasz seriali przez miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Ludzie, Wy macie rodziny i jakieś zycie prywatne? Rozumiem, odcinek co tydzien, ale żeby sezon za sezonem, po 6-7 serii. Ja ostatni sezon House of Cards chyba miesiąc oglądałem. A tyle beki było z babć, co Mode Na Sukces, Klan, Esmeralde i Zlotopolskich trzepały, a tu młodzi tylko HBO i Netflix w głowach. Ja polowe z tych seriali to w ogóle nie kojarze. ile można pić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Oglądanie po nocach meczy zespołów których nigdy nie zobaczysz na żywo nie jest nic bardziej normalne. A na dodatek jesteś niewyspany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi