Tomek9248 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Tabu ktoś oglądał ktoś coś powie? +1 Fajny pomysł, potencjał duży, ale realizacja od początku do końca leży. Wątki z dupy się pojawiają, multum jakiś nieścisłości, fabuła niezawiązana wręcz do samego końca. I może to brzmi jak jeden z tych seriali ala właśnie Casa de Papel, że oglądasz i nie zwracasz uwagę na fizykę i logikę, ale nie, to nie jest to. Omijać z daleka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 potwierdzam zdanie Tomka, fajnie zagrana głowna postać i to tyle był spory potencjał ale to zjebali, ogólnie jest wiele lepszych seriali i ja nie polecam go no chyba że widziałeś już wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 potwierdzam zdanie Tomka, fajnie zagrana głowna postać i to tyle był spory potencjał ale to zjebali, ogólnie jest wiele lepszych seriali i ja nie polecam go no chyba że widziałeś już wszystko co polecisz? ja widzialem sporo, te klasyki wszystkie to ogladalem, a ostatnio wyszlo cos dobrego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Dla fanów The Big Bang Theory polecam Młodego Sheldona. O ile w TBBT formuła się wyczerpuje o ile już się nie wyczerpała, to w tym spin-offie jest powiew świeżości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 co polecisz? ja widzialem sporo, te klasyki wszystkie to ogladalem, a ostatnio wyszlo cos dobrego? nie wiem co rozumiesz ostatnio i jak jestes w plecy ale na penow warto zobaczyć: Dom z papieru, Kingdom Animal Stranger Things, How to get away from the murder Dark, Peaky Blinders this is us the crown westworld młody papiez Sherlock to tak na szybko no i jeszcze polskie krew z krwi, pakt, wataha, belfer -1sezon, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Jeszcze Cobra Kai, najlepsze co widziałem ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 dzieki, cos na pewno wybiore :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 ja musze skroić Atlante 2gi sezon i zabieram się za hmm... moze the Wire? tak tak nie widziałem tej perełki jeszcze, życie przede mną;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 moze the Wire? tak tak nie widziałem tej perełki jeszcze, życie przede mną;D No ja też się długo przed tym broniłem, ale nie warto tego odkładać. Tylko jak się już zabierasz to w odnowionej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 ja musze skroić Atlante 2gi sezon i zabieram się za hmm... moze the Wire? tak tak nie widziałem tej perełki jeszcze, życie przede mną;D Polecam bankową grę- niemiecki serial o bankach inwestycyjnych..To jest dobry thriller - kryminał nawet tylko tam się bawią za miliardy a nie miliony No i Dark też niemiecki Amerykanie niestety robią coraz rzadziej dobre seriale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 a tak przy okazji, na jakich stronkach ogladacie online? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 a tak przy okazji, na jakich stronkach ogladacie online? ja w większości ściągam z torrentów, bo są ripy z bluraya, a online często średnia jakość (TV Rip), a jak już muszę to na alltube.tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaqjordan Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 (edytowane) Netflix, HBO GO odkąd go uwolnili od operatorów kablowych. Edytowane 20 Lipca 2018 przez jaqjordan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Westworld 2. Dalej wielkie nazwiska, ambitne założenia i nuda do potęgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) Westworld 2. Dalej wielkie nazwiska, ambitne założenia i nuda do potęgi? 2 nie widziałem ale z tego co kojarze to jedynka oprócz watku z tą prostytutką była całkiem dobra i wymagała tęgiej kminy co się dalej stanie Edytowane 26 Lipca 2018 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 (edytowane) Westworld 2. Dalej wielkie nazwiska, ambitne założenia i nuda do potęgi? Niestety. Spróbuj Peaky Blinders jeśli nie oglądałeś - 3 lub 4 sezony ( nie pamiętam ) i przyjemnie się ogląda. Pewnie już nie raz się przewijało ale jeśli ktoś nie oglądał to polecam jeszcze "Black Mirror" Edytowane 28 Lipca 2018 przez MA23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 ostatni sezon Peaky Blinders to już przerost formy na treścią, szkoda, ale chyba zabrakło pomysłu jak pociągnąć historię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 (edytowane) Pomysł może i był i był całkiem fajny, ale wykonanie padło na całej linii. Najsłabszy punkt całego sezonu, który sprawia, że ze świetnego serialu stał się ot takim zapychaczem bez logiki, jest walka z Changrettą. Najpierw nie są w stanie nic Włochom zrobić, chowają się po kątach, Luka wpada do Shelby Inc. jak gdyby nigdy nic. Po czym jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki w jednym odcinku wszystko odwraca się o 180 stopni (bez żadnego powodu) i Thomas Shelby znów górą. Wkurzający zjazd scenariusza. Edytowane 29 Lipca 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 https://www.filmweb.pl/serial/Romanzo+criminale+-+La+serie-2008-496802 oglądał to ktos? napisy co prawda tylko eng, ale to da się przeżyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi