Gość (Przemek...) Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Wataha wróci z drugim sezonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Pakt też, za 2 tygodnie są ale stawiam że zaczną nowe historie i tam tych nie zakończą, przynajmniej w Pakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 westworld kicha straszna. a tak achwalanyWestworld bardzo spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Obejrzałem Wymęczyłem w końcu Luka Cage'a. Nie polecam nawet fanom Marvela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Pierwszy epizod Luke nawet niezły.,Ciekawa sekwencja w Barber Shop niezła gadka o baskecie, fajne ujęcia Harlemu .,Ale kolejne epizody to straszny gniot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Sama postac luke fajna ale cala otoczka meh Btw. Tak mnie obrzydzili akcja z okiem z walking dead ze przestalem ogladac po 1 odcinku nowego sezonu. Warto wrocic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Muszę przyznać, że lux odcinek Belfra dziś dostaliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Może troche spamuje ale z każdym tygodniem ten Belfer jest lepszy. Kurde po pierwszych dwóch odcinkach nie spodziewałem się, że będzie aż tak dobrze. Po dotychczasowych odcinkach konia z rzędem kto wie jakie będzie rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 canal+ klepnal juz zgode na 2 sezon belfra oby tylko po 1 bardzo dobrym sezonie nie zrobili jakiego kitu nie wiem co wymysla zwlaszcza ze Stuhr ma wystapic w 2 sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Co mi polecita ludzie bo filmwebowi ufać nie można. http://www.filmweb.pl/user/Shameless98/serials Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Co mi polecita ludzie bo filmwebowi ufać nie można. http://www.filmweb.pl/user/Shameless98/serials Constantine, pierwszy i niestety jedyny sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Constantine, pierwszy i niestety jedyny sezon jeden sezon to nie serial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Entourage Sopranos i The Wire widzę dobrze oceniasz, to dodam Oz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Tak jak patrze to z komediowych the office (US) a poza tym to moze justified no a na pewno deadwood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Może troche spamuje ale z każdym tygodniem ten Belfer jest lepszy. Kurde po pierwszych dwóch odcinkach nie spodziewałem się, że będzie aż tak dobrze. Po dotychczasowych odcinkach konia z rzędem kto wie jakie będzie rozwiązanie. obstawiam to: według mnie zabójcą Asi jest córka Molendy, bo nie bez powodu tych dwóch przydupasów chciało gadać tylko z Kusiem (pewnie powiedzieli mu, że to córka Molendy brała czynny udział w morderstwie) - ten się mocno wkurwił + nie chciał żeby to wydało sie przed belfrem (kochał dziewczynę) i ich w afekcie zabił. Ta druga koleżanka, która w ost. odcinku brała narkotyki do nauki i ewidentnie miała jakieś problemy z wyrzutami sumienia pewnie widziała wszystko albo zdradziła córce Molendy tajemnice o romansie Asi z jej ojcem. Sama Asia nie poszłaby na ognisko z dwoma podejrzanymi typami, więc jedynym łącznikiem, który łączy te postacie jest rodzina Molendów. Młody Molenda raczej odpada, bo ten cały Kitana i Szrek traktowali go jak najgorszego przydupasa i leszcza, więc nie sądzę, żeby razem przeżyli wcześniej tak istotne wydarzenie. Pamiętam też jak córka Molendów powiedziała, że Kuś tego nie zrobił i że "ona wie jak było", a tekst że cała trójka była w Kaliningradzie to była próba zamaskowania rzekomego ogniska, bo jak się później okazało - w Kaliningradzie był sam Kuś, a dziewczyna sama na ognisku z nieżywą już dwójką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Co mi polecita ludzie bo filmwebowi ufać nie można. http://www.filmweb.pl/user/Shameless98/serials Bez urazy, ale jak ktoś ocenia True Detective i Fargo na 5, Breaking Bad na 4 i kilka innych dobrych produkcji nisko to raczej nie w filmwebie leży problem Edytowane 15 Listopada 2016 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Bez urazy, ale jak ktoś ocenia True Detective i Fargo na 5, Breaking Bad na 4 i kilka innych dobrych produkcji nisko to raczej nie w filmwebie leży problem Fargo to pomyłka daje mu 8, True Detectiva drugi sezon tak mnie znudził ze musiałem mu dać pione, a BB to najbardziej przehypowany serial według mnie Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 West world? Słyszałem że dobry, fururystyka to jest jaks przegieta? Coś z stylu horroru? Bez spolierow proszę, tak samo jak z Belfrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Fargo pierwszy sezon to 8/9, drugi sezon to 10 i chyba do tej pory mój ulubiony, pojedynczy sezon czegokolwiek, łykam nawet ufo. The Wire wolę jako całość, Deadwood lubię na tym samym poziomie ale gdybym miał wybrać ulubiony sezon jakiegokolwiek serialu to biorę Fargo 2 z minimalną przewagą nad 4 sezonem The Wire. True Detective pierwszy sezon to 9, drugi to maks 6. BB gdyby był krótszy miałby szansę na wyższą ocenę ode mnie, a tak to daję 8 maks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Westworld dobrze oceniany.,Nie jest to może serial dla każdego ,ale zrealizowany z rozmachem bez dziadowskich oszczędności.,Mnie ten serial nie "wziął" ,ale to nie znaczy ,że jest słaby .,Nie wiem czy ktoś ogląda Rectify? Jeżeli tak to w środy na Sundance TV jest pokazywany finalny sezon., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi