Luki Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 stranger things spoko, ale tu spusty jak zwykle przesadzone, a może to moja przypadłość że na potworki wychodzące ze ścian i takie tam nie umiem reagować inaczej niż uniesieniem kącików warg ku górze fargo 2 sezon sobie odpuściłem jak zobaczyłem że nie ma na netfliksie, poza tym inna ekipa, inna historia, więc załóżyłem że kicha. trzeba będzie nadrobic. a czemu jeszcze nikt nic o last chance u nie napisał? takie słabe czy nikt nie oglądał? 2 sezon Fargo cześciowo ma tę samą ekipę. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Stranger Things świetne ale nie wybitne. Im bliżej końca tym mocniej się utwierdzam w takiej opinii.<br /><br />Last chance? Pokaż, nie mogę znaleźć na filmwebie i imdb<br />https://en.m.wikipedia.org/wiki/Last_Chance_U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) <br />https://en.m.wikipedia.org/wiki/Last_Chance_U Ile to ma odcinków? Bo na torrentach tylko 4 widzę. Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ile to ma odcinków? Bo na torrentach tylko 4 widzę. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 2 sezon mr robot to jakieś nieporozumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 2 sezon mr robot to jakieś nieporozumienieWidziałeś wszystkie odcinki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 ja widziałem i zgadzam się z kolegą, jestem rozczarowany. ciężko się ogląda i nie umiem nie zasnąć. jedyne co mi cały czas pasuje to forma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Widziałeś wszystkie odcinki? 5 pierwszych. I może teraz już będzie lepiej bo w 5 już była jakakolwiek akcja. Dla zwykłego widza to jest zwyczajnie nie ogladalne. Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez House Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) A to wszystko jasne, jebana akcja. Polecam Arrow.Mr. Robot zachował wszystko to, co wyróżniało go w sezonie pierwszym więc osoby, które nie oglądały go dla akcji (bo jest od tego 500.000 innych seriali) nie rozczarują się. Obejrzałem do końca Stranger Things, faktycznie przehajpowany ale i tak świetny więc z przyjemnością obejrzę 2 sezon.Obejrzałem pierwszy odcinek The Following. Pomyślałem - Kevin Bacon, k****, musi być kozak. Potem zobaczyłem, że w każdym sezonie jest 15 odcinków i troszkę się zaniepokoiłem, a potem obejrzałem pierwszych 40 minut i już dalej oglądał nie będę. Tragedia. Poza tym, Marek Antoniusz z Rzymu miażdży Bacona aktorsko, jeżeli Kevin sam sobie tę rolę napisał to chyba chciał wreszcie zagrać coś niewymagającego aktorem dramatycznym jest świetnym. Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 skończyłem The Wire. coś pięknego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zabieram się dzisiaj za The Wire. Mam nadzieję, że będzie to tak dobry serial jak go tutaj opisujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 zaczynać The Wire z jednej strony - gdzieś Ty się uchował? z drugiej - zazdro w c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Obejrzałem pierwszy odcinek The Following. To się nazywa "The Fall". Pomyliłeś się jak chciałeś dobry serial i nie dziękuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 zaczynać The Wire z jednej strony - gdzieś Ty się uchował? z drugiej - zazdro w c*** Hehe, tak jakoś wyszło Mam obecnie sporo czasu, więc jest to najlepszy okres na obejrzenie tego serialu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ja to się uchowałem z Breaking Bad, a w sumie to zrezygnowałem po 2 sezonach bo przestoje w ujęciach scen jak u Tarkowskiego w Stalkerze i nie mogłem tego znieść, a niby od 3 sezonu to tam sie magia dzieje, może wróce:) Dziś widziałem zwiastón Luke Cage i kuuuurde jaki klimat, tak jak nie jaraja mnie klimaty avengersów w piżamach ratujących świat tak klimat harlemu, soul i rap w tle plus bohater nygga center hero do wynajęcia i rosario dawson biore to w ciemno;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ja to się uchowałem z Breaking Bad, a w sumie to zrezygnowałem po 2 sezonach bo przestoje w ujęciach scen jak u Tarkowskiego w Stalkerze i nie mogłem tego znieść, a niby od 3 sezonu to tam sie magia dzieje, może wróce:) Dziś widziałem zwiastón Luke Cage i kuuuurde jaki klimat, tak jak nie jaraja mnie klimaty avengersów w piżamach ratujących świat tak klimat harlemu, soul i rap w tle plus bohater nygga center hero do wynajęcia i rosario dawson biore to w ciemno;) https://www.youtube.com/watch?v=ytkjQvSk2VA dobry trailer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Po trzech odcinkach 2 sezonu fargo stwierdzam, ze do 1 podjazdu miec nie bedzie, a z tego co widze to jeszcze zamieszaja w to ufoludki, takze tego... wielki props bierze tod z breaking bad, ale z taka twarza granie przyglupa chyba nie jest wielkim wyyzwaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 HBO zrezygnowało z 2 sezonu "Vinyl" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 HBO zrezygnowało z 2 sezonu "Vinyl" Ja zrezygnowałem po 3 odcinkach. HBO cierpliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Oooo to grubo! Ale ja podobnie, pierwszy odcinek spoko, ale potem jak mozna taki klimat z takim potencjałem zmarnować no ale nic tam ciekawego sie nie działo, dzięki temu teraz nawet nie podbije do serialu Nas'a o rapie. Szkoda ale rozczarowywał jak piersi Olivi Wilde;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi