Findek Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 A pierwsze cztery były dobre? Najpierw chciałem napisać badum tss, a potem spojrzałem raz jeszcze i zaśmiałem się. Xamel, powiedz mi... starzeję się ? Babilon 5. Warto? Hmmm... ma swoje zalety. Kiedyś uważałem go za epicki, a potem obejrzałem półtora sezonu po latach i już mnie tak nie wciągnął. To jest spowodowane przede wszystkim formułą ,bo od pewnego czasu jestem śmiertelnie zmęczony proceduralami i "proceduralami". Ambitniejszy Stargate ? Zadaje klasyczne pytania zadawane przez twórców sci-fi, problem w tym że przy tamtych możliwościach w kwestii efektów specjalnych i mocarnie przerysowanych postaciach (obcych wszelkiej maści) często wygląda infantylnie i to trochę zabija przyjemność z oglądania. Generalnie nie jest z tych, którzy wolą przerost formy nad treścią i nadal propsuję Planescape Torment jako arcydzieło w porównaniu z nowoczesnymi produkcjami ale w Babylon nie potrafię już uwierzyć. BG na zawsze. Zdecydowanie warto spróbować, zwłaszcza że masz bardziej otwartą głowę i a nuż chwyci. A nawet jeśli nie, to z pewnością nie będzie to czas zmarnowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Jakbym dodał emotikonke to by zepsuło efekt i obrażało myślącą cześć forum, tak? Nie starzejesz sie tylko przy takiej ilosci trolli na forum trzeba wszystko dwa razy sprawdzać na ironię i ze 3 na sarkazm. Moze sie okazać, ze autor zna te pojęcia tylko z wykresów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Gomorra ,drugi sezon trzyma poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Peaky Bliders chyba jeszcze lepsze od poprzednich sezonów - jaranko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) Hold the door! Wreszcie coś się zadziało ciekawego w GoT. Gomorra ,drugi sezon trzyma poziomDzięki za przypomnienie. Jak z napisami? Edytowane 24 Maja 2016 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) Hold the door! Wreszcie coś się zadziało ciekawego w GoT. Dzięki za przypomnienie. Jak z napisami? trzymaj pierwsze dwa w 720p: https://1337x.to/torrent/1586179/Gomorra-S02E01-02-720p-HDTV-x264-DD5-1-Napisy-PL/ edit: tamten coś nie działa https://torrentproject.se/7d2cdcac6e61336caa9bf2fa090ed2116618b854/ Edytowane 24 Maja 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Hold the door! Wreszcie coś się zadziało ciekawego w GoT. Dzięki za przypomnienie. Jak z napisami? grupa hataka , 4 odcinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idealny Tułej Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 grupa hataka , 4 odcinki Albo NapiProjekt - są wszystkie dotychczasowe odcinki: http://www.napiprojekt.pl/napisy1,1,1-dla-26704-Gra-o-tron-%282011%29-s06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 chodziło o Gomorre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idealny Tułej Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 chodziło o Gomorre Sorki, zmyliło mnie mnie to "GoT". Swoją drogą napisy do "Gomorry" też są na NapiProjekt: http://www.napiprojekt.pl/napisy1,1,1-dla-43290-Gomorra-%282014%29-s02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Najpierw chciałem napisać badum tss, a potem spojrzałem raz jeszcze i zaśmiałem się. Xamel, powiedz mi... starzeję się ? Hmmm... ma swoje zalety. Kiedyś uważałem go za epicki, a potem obejrzałem półtora sezonu po latach i już mnie tak nie wciągnął. To jest spowodowane przede wszystkim formułą ,bo od pewnego czasu jestem śmiertelnie zmęczony proceduralami i "proceduralami". Ambitniejszy Stargate ? Zadaje klasyczne pytania zadawane przez twórców sci-fi, problem w tym że przy tamtych możliwościach w kwestii efektów specjalnych i mocarnie przerysowanych postaciach (obcych wszelkiej maści) często wygląda infantylnie i to trochę zabija przyjemność z oglądania. Generalnie nie jest z tych, którzy wolą przerost formy nad treścią i nadal propsuję Planescape Torment jako arcydzieło w porównaniu z nowoczesnymi produkcjami ale w Babylon nie potrafię już uwierzyć. BG na zawsze. Zdecydowanie warto spróbować, zwłaszcza że masz bardziej otwartą głowę i a nuż chwyci. A nawet jeśli nie, to z pewnością nie będzie to czas zmarnowany. Ale karcianka była lepsza niż serial Choć jakby ktoś zrobiłby serial na bazie karcianki LBS ( ciekawe czy Smoku będzie wiedział że jest plagiatorem) to byłbym zachwycony Najlepsza karcianka w historii i nic nie jest nawet blisko no może pięc kręgów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 22.11.63 - trzyma poziom. Nie jest zjebane jak inna ekranizacja Kinga "Pod Kopułą". Krótka i zwarta seria ale do książki jej daleko. Dla fanów Kinga... Jest spoko, ale jak dla mnie wszystko to co robi głowny bohater, robi bez wielkiej motywacji. Skąd nagle pomysł by zostawić całe swoje życie i ruszyć bo ktoś tak powiedział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Zakończone dziś nazego rodzimego serialu o Bodo. Moim zdaniem ciekawa produkcja, całkiem nieźle dobrani aktorzy ( przynajmniej ci do ról innych znanych wówczas aktorów). Fajna gra gostka co grał główną rolę, całkiem fajnie oddał mimikę i styl poruszania się Bodego (przynajmniej porównując z tymi filmami w których grał Bodo i są dostępne). Moim zdaniem godne polecenia fla osób które lubią seriale z dużą ilością śpiewu, postaci i fabuły ( jak na 13 odcinków dużo się działo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Nocny recepcjonista - polecam. Dr House i Locki kradną każdą scene w której występują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 W najbliższy poniedziałek rusza drugi sezon Billions.,Podchodzę dosyć emocjonalnie do serialu ,gdyż osobiście dorzuciłem niewielką cegiełkę do produkcji drugiego sezonu,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 W najbliższy poniedziałek rusza drugi sezon Billions.,Podchodzę dosyć emocjonalnie do serialu ,gdyż osobiście dorzuciłem niewielką cegiełkę do produkcji drugiego sezonu,.Rozwiniesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Rozwiniesz? Projektowałem kostiumy na 2 sezon dla Paula Giamattiego (6 garniturów i 12 kamizelek).,i jeszcze dla Australijczyka Tobiego,ale to dużo łatwiejsze- 20 jednakowych białych koszul., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 W najbliższy poniedziałek rusza drugi sezon Billions.,Podchodzę dosyć emocjonalnie do serialu ,gdyż osobiście dorzuciłem niewielką cegiełkę do produkcji drugiego sezonu,. Rozumiem, że mówisz o starcie zdjęć do 2 sezonu? Bo nie chce mi się wierzyć, żę drugi sezon już startuje w TV skoro 2 miesiące temu się pierwszy zakończył. I żadnego info w necie na temat premiery nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Oczywiście w poniedziałek zaczynają się zdjęcia,.SHO pokaże 2 sezon serialu w styczniu przyszłego roku., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Dla wielbicieli serialu Billions taki mały "leak" z drugiego sezonu-dwa garnitury Chucka Rhoades'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi