barcalover Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Też uważam, że w 2 sezonie Fargo, twórcy zdecydowanie się poprawili, za co wielkie brawa. Jak ktoś nie widział, to pozycja obowiązkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Najgorsze jest to, że nie zdołałem przebrnąć przez pierwszy przez tą grubą policjantkę. Edytowane 3 Grudnia 2015 przez double. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Najgorsze jest to, że nie zdołałem przebrnąć przez pierwszy przez tą grubą policjantkę. Bez jaj. Dla samego Billy Boba warto oglądnąć 1 sezon, kapitalną postać gra. W ogóle w 9 odc, a może w 10odc, jest zapowiedź 2 sezonu. Czekam jak przedstawią te wydarzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Arrow się wypala. Niech zrobię jeszcze piąty, by był komplet wyspy i nie ciągną dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Taka ciekawostka dla fanów The Wire. Melvin Williams czyli real life Avon Barksdale zmarł kilka dni temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 ma ktoś linki do Fargo? może być pw dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 https://kat.cr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Polecam gorąco norweski thriller polityczny Okkupert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Skończyłem Jessice Jones. Bardzo fajny serial. Co prawda chyba mógłby być krótszy o 1 albo 2 odcinki, bo miałem wrażenie, że tempo trochę siadło właśnie w ostatnich 2 odcinkach, ale mimo to serial jest dobry. Kilgrave to najlepszy zły z tego serialowego/kinowego uniwersum Marvela. Świetnie zagrana postać, z bardzo niebezpieczną mocą. Bardzo dobrze pokazali jak niebezpieczny taki ktoś mógłby być. Teraz się będę musiał zabrać za Daredevila, bo jeszcze nie widziałem, a też podobno dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Teraz się będę musiał zabrać za Daredevila, bo jeszcze nie widziałem, a też podobno dobry. Rewelacyjny. Sam Daredevil fajnie uchwycony, Kingpin również. I to powtarzane do usrania "Thisss city" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Pakt - nowy mini serial HBO polska wersja na podstawie norweskiego "Mammon/Układ" - wydaje mi się, że lepiej obejrzeć pierwowzór, bo nasza wersja jest mało wiarygodna. Generalnie 6h w plecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Ruszyłem z Sopranos, aktualnie początek 2 sezonu. Wkurwia mnie ta stara baba, dobrze, że pewnie zdechnie zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Pierwszy raz oglądasz? Jeżeli tak to ZAZDRO MOTZNO! Ja aktualnie załączyłem Jessicę Jones, jeszcze kilka lat temu w życiu bym nie pomyślał, że obejrzę cokolwiek komiksowego, ale jednak jak coś jest dobre się zawsze obroni. Daredevil wszedł elegancko, ruszam dalej bez uprzedzeń. Ogólnie nazbierało mi się tyle tego materiału, że nie wiem kiedy nadrobię przynajmniej połowę. Potrzebne cięcia i na ten moment definitywnie porzucam House of Cards, Hell on Wheels, Orphan Black i Hannibala. Sopranos też bym obejrzał po raz trzeci, ale za dużo dobrego a czasu za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 tak, pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Mam pytanie co do Sopranos, wrzuce w spoiler W 3 sezonie na pogrzebie matki Tonyego, jak ten kucharz chciał coś wyjawić to o co mu chodziło, bo wczesniej w tym samym odcinku wyłapałem, że dali flashback jak on jej przyniósł ciasto gdy była w szpitalu. Jak się dowiem odpowiedzi w przyszłych odcinkach to nie spoilerujcie mi, ale wydaje mi się, że przegapiłem coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Mam pytanie co do Sopranos, wrzuce w spoiler W 3 sezonie na pogrzebie matki Tonyego, jak ten kucharz chciał coś wyjawić to o co mu chodziło, bo wczesniej w tym samym odcinku wyłapałem, że dali flashback jak on jej przyniósł ciasto gdy była w szpitalu. Jak się dowiem odpowiedzi w przyszłych odcinkach to nie spoilerujcie mi, ale wydaje mi się, że przegapiłem coś A to nie od niej wtedy dowiedział się o tym kto spalił mu restauracje? Mogłem coś pomieszać, bo minęło sporo czasu od kiedy oglądałem, ale coś tak mi się kojarzy. Edytowane 18 Grudnia 2015 przez Kraso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 No tak, ale to już wczesniej chyba ruszył na Tonyego ze strzelbą. BTW. Jestem w trakcie 4 sezonu i obok The Wire zdecydowanie najlepszy serial jaki oglądałem, który serial waszym zdaniem najlepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ja mam po prostu czołówkę - BSG, Doctor Who, Entourage, Przyjaciele, Sherlock i z niej niepotrafię wybrać najlepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Lol pomyliłem sie, chodzilo mi o to który sezon Sopranos najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi