just like mike Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 http://newsexaminer.net/television/breaking-bad-season-6-announced-walt-did-not-die/ to fejk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Jakby ktoś jeszcze nie oglądał znalazłem KND w 720p - polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Jeśli chodzi o seriale to właśnie jestem przy 4 sezonie The Walking dead. Mega polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 6 odcinków Game of Thrones już wyciekło... troche skandal, nie przypominam, żeby miało coś takiego miejsce w przypadku innych seriali. Jakość co prawda nie zachwyca, ale tragedii nie ma, gorsze się oglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Miał być Daredevil, ale jak ściągałem pełny sezon, to przypomniało mi się, że na dysku mam 1 sezon House of Cards i odpaliłem by się nie nudzić. Wczoraj cały sezon łyknąłem jak młody pelikan i dziś zaczynam drugi. Man without fear będzie musiał poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Daredevil zjada wszystko co wyszło na ekrany ze świata Marvel.Klimat komiksu zachowany. bohaterowie krawawią i nie są nieśmiertelni ale jak na komiks przystało, nie umierają łatwo. Jest trochę nierówny (7 odcinków w weekend obejrzałem) ale poza tym, na świezo, jestem zajebiście usatysfakcjonowany. Kingpin zajebisty, Stick taki jak sobie wyobrażałem, Nowy Jimmy z Boardwalka już po pierwszym odcinku mnie przekonał, że da radę i blondyna też dobra, także wszystko jest.RaPPaR, jeśli napiszesz, że to nie jest Twój nowy ulubiony serial i wolisz Flasha i Arrowa to powinniśmy renegocjować Twoja obecność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 skad pobraliscie lub gdzie obejrzyliscie wyciekniete odcinki gry o tron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 ten slynny seansik.tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 RaPPaR, jeśli napiszesz, że to nie jest Twój nowy ulubiony serial i wolisz Flasha i Arrowa to powinniśmy renegocjować Twoja obecność na forum. Na razie obejrzałem jeden odcinek i z tego co widzę w twoje gusta trafia, ale to nie jest serial o superbohaterach. Bliżej mu do Wire i Shields, niż do Arrowa i Flasha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Gdzie mu to Wire i Shield ? Do Wire i Shield ? Obejrzyj dalej, zobaczysz jak się kręci seriale o superbohaterach świata Marvel. O ile czytałeś Daredevila i masz punkt odniesienia. Jeśli nie to polecam ściągnąć epuba i nadrobić. Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Nie lubię komiksów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubW Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 6 odcinków Game of Thrones już wyciekło... Na necie widziałem tylko 4, ma ktoś z Was linki do kolejnych dwóch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 4 wyciekły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 House of Cards: dwa sezony już za mną i 3 odcinek trzeciego. Poza jednym zgrzytem w końcówce drugiego sezonu bardzo ciekawy serial. Ktoś oglądał oryginał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Odnośnie Arrowa na necie przeczytałem, że Oliver ma 45% akcji Palmer Technologies i znowu jest bogaty. Przegapiłem to w serialu, błędne info czy to z jakiegoś side story? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Daredevil pozamiatał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lessar Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Uwiebiam serial pod tytułem "Przyjaciele". To serial z moich młodzieńczych lat. Gdy skończyłem 17 lat przeprowadziłem się wraz z rodzicami zagranice. Bardzo brakowało mi znajomych, więc wkręciłem się w ten serial. Teraz na Comedy Central leci on znowu i nie wyobrażam sobie, żeby nie obejrzeć przynajmnij jednego odcinak dziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Weekend u bram. Daredevil się ciągnie, HoC ściągnięty, Detektywi czekają. Madafak plejofs ... .. . Komiksów nie lubi.. 6 giba TFów, Xmenów 49 gb, Walking Dead, SS, Cygan, No Hero, 48... ehh, a Cie prawie polubiłem RpR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Ja friendsów zacząłem oglądać, ale chwilowo przestałem, bo mi się nie podoba to, że Uwaga SPOJLER Rachel zrywa z Rossem Koniec SPOJLERU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 NIE MIELIŚMY PRZERWY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi