agresywnychomik Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Oglądam 4 sezon Invincible I stwierdzam że solidne 8/10 u mnie. Nie czytałem komiksów wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Nie wiem jak to się stało, że przegapiłem ten serial. Ale dzięki temu mam 4 sezony do nadrobienia. Industry (Branża). Właśnie skończyłem 3 sezon i jest zdecydowanie najlepszy. Zwyżkuje z każdym sezonem do tej pory. Ludzie w necie piszą, że ma wiele wspólnego z Sukcesją. Fakt, że bohaterowie są równie albo i bardziej zwichrowani. Przerażająco popi****leni w większości. Ale zdecydowanie bardziej utalentowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Nie wiem jak to się dalej rozwinie ale S1 Ted Lasso - zajebiste to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 6 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Nie wiem jak to się dalej rozwinie ale S1 Ted Lasso - zajebiste to jest. Będzie jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia W dniu 14.04.2026 o 10:55, jack napisał(a): Nie wiem jak to się stało, że przegapiłem ten serial. Ale dzięki temu mam 4 sezony do nadrobienia. Industry (Branża). Właśnie skończyłem 3 sezon i jest zdecydowanie najlepszy. Zwyżkuje z każdym sezonem do tej pory. Ludzie w necie piszą, że ma wiele wspólnego z Sukcesją. Fakt, że bohaterowie są równie albo i bardziej zwichrowani. Przerażająco popi****leni w większości. Ale zdecydowanie bardziej utalentowani. Bardzo dobry serial, szczególnie 3 sezon w którym tak dobrze wszystko domknęli w ostatnim odcinku że aż się zdziwiłem na info o 4 sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano Niedziela o 05:47 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 05:47 (edytowane) 8 godzin temu, the_secret napisał(a): Bardzo dobry serial, szczególnie 3 sezon w którym tak dobrze wszystko domknęli w ostatnim odcinku że aż się zdziwiłem na info o 4 sezonie 3 sezon najlepszy ale 2 odcinek 4 sezonu (ten z urodzinami) to małe arcydzieło zrobił na mnie spore wrażenie. Edytowane Niedziela o 05:47 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightmareZ Opublikowano Niedziela o 19:22 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:22 Roy Kent, Roy Kent, He's here, He's there, He's every-fucking-where, Roy Kent, Roy Kent! Sezon 4 kompletnie bez sensu bo pozamykali wszystkie wątki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Niedziela o 19:24 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:24 (edytowane) Fucking Roy Kent. xD Bez spoilerów jestem pod koniec 2 sezonu. Edytowane Niedziela o 19:24 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightmareZ Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu W dniu 26.04.2026 o 21:22, NightmareZ napisał(a): Sezon 4 kompletnie bez sensu bo pozamykali wszystkie wątki Ok, obejrzałem teaser, zobaczyłem znowu te mordeczki i już wiem że mimo to będę oglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi