agresywnychomik Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Oglądam 4 sezon Invincible I stwierdzam że solidne 8/10 u mnie. Nie czytałem komiksów wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Nie wiem jak to się stało, że przegapiłem ten serial. Ale dzięki temu mam 4 sezony do nadrobienia. Industry (Branża). Właśnie skończyłem 3 sezon i jest zdecydowanie najlepszy. Zwyżkuje z każdym sezonem do tej pory. Ludzie w necie piszą, że ma wiele wspólnego z Sukcesją. Fakt, że bohaterowie są równie albo i bardziej zwichrowani. Przerażająco popi****leni w większości. Ale zdecydowanie bardziej utalentowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 minuty temu Udostępnij Opublikowano 23 minuty temu Nie wiem jak to się dalej rozwinie ale S1 Ted Lasso - zajebiste to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 16 minut temu Udostępnij Opublikowano 16 minut temu 6 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Nie wiem jak to się dalej rozwinie ale S1 Ted Lasso - zajebiste to jest. Będzie jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi