Życie_to_mem Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Lost mogłoby być spoko gdyby poszli w stronę survivalu i sensownych zagadek a nie w wątki typu kradzieże tożsamości, podróże pomiędzy wymiarami, zaginanie czasoprzestrzeni, rozdzielanie braci syjamskich i zmartwychwstania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 (edytowane) 17 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Lost mogłoby być spoko gdyby poszli w stronę survivalu i sensownych zagadek a nie w wątki typu kradzieże tożsamości, podróże pomiędzy wymiarami, zaginanie czasoprzestrzeni, rozdzielanie braci syjamskich i zmartwychwstania. Oni wszyscy zgineli w tym wypadku to byl jakiś czyściec albo wymiar przejsciowy xD jak juz spoilerami strzelamy. Edytowane 19 Sierpnia 2024 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 29 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Oni wszyscy zgineli w tym wypadku to byl jakiś czyściec albo wymiar przejsciowy xD jak juz spoilerami strzelamy. Ja nie spoileruję, bo nie zdradziłem kto okazał się synem kogo. Po prostu napisałem jakie rodzaje wątków pojawiły się w tym serialu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 3 godziny temu, Reikai napisał(a): Dokladnie, nalezy tez ogladac recenzje jedzenia zamiast je probowac. Obejrzyj sobie Manifest jak Lost cie wciągnęło, chyba jest na Netfliksie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 3 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): Ogladnij sobie 41 minutowe streszczenie na YT zaoszczedzisz kilkanascie godzin zycia. Oglądnij 10 sekund ceremonii zwycięstwa i oszczędzisz sobie cały sezon NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2024 10 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): Z jedzenia przynajmniej cos zawsze jest nawet sraczka, z Lost po pewnym czasie (od 3 sezonu?) nie ma nic. Moge zrozumiec, ze komus sie nie podoba 5 I 6 sezon. Ale 3 I 4 to dalej rozpierdol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Slow Horse, jak z zasady nie ogląda/śledzę nic nowego, dla tego zrobiłem wyjątek i faktycznie bardzo wysoki poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Też lubię bardzo ten serial. 4 sezon dobrze ruszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Teraz, the_secret napisał(a): Też lubię bardzo ten serial. 4 sezon dobrze ruszył Ja dopiero na drugim, ale no rzadko w czasach Acolyte i Pierścieni Władzy pojawiają się dobre seriale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 (edytowane) ja zaś czekam na 4 sezon Genialnej Przyjaciółki, ktory wskakuje jakos za tydzien. ostatnio obejrzałem drugi raz pierwsze 3 sezony i to jest cos pięknego. wyjątkowy. w moim prywatnym rankingu top3 seriali, jezeli nie najlepszy. Edytowane 6 Września 2024 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Polecacie jakiś dobry, poza mainstreamowy serial na HBO MAX ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Ale to forum starych ludzi. 20 piątek i gadka o serialach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 11 minut temu, RappaR napisał(a): Ale to forum starych ludzi. 20 piątek i gadka o serialach. Ja oglądałem przed chwilą pólfinał speed chess championship, także to nie tak najgorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 13 minut temu, P_M napisał(a): Ja oglądałem przed chwilą pólfinał speed chess championship, także to nie tak najgorzej Jutro @kungfubestia ma wesele, to przynajmniej tyle będę miał z weekendu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Kończę drugi sezon Slow Horses i o ile Gary Oldman jest genialny, świetny klimat, to niestety po czytaniu wielu mindscrew powieści z poczwórnym dnem, Slow Horses dużo traci, że jednak nie zostało stworzone przez geniusza. Widzę oczywiste błędy i wpadki i z zaparciem czekam by odkryć co przeoczyłem, a tutaj się okazuje, że plot twista nie ma - mamy do czynienia z amatorką. MI5 to amatorzy, ich przeciwnicy także, Slow Horses paradoksalnie na ich tle wypadają najlepiej, ale w innych dziełach to byliby właśnie tym, kim mają być - pionkami do rozgrywania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2024 Pytanie do kogoś kto oglądał oba sezony Rings of Power - naprawdę pojawia się tam they steal our jobs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2024 Godzinę temu, RappaR napisał(a): Pytanie do kogoś kto oglądał oba sezony Rings of Power Z takim pytaniem musisz zajrzeć na jakieś forum dla masochistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 https://www.filmweb.pl/serial/Those+About+to+Die-2024-10032999 Czy to faktycznie jest tak słabe, jak oceny na Filmwebie czy da radę obejrzeć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 Ktoś pamięta: Batman the Animated Series? Amazon wypuścił Batman the Caped Crusader. Ja jako fan animacji DC jestem mega pozytywnie zaskoczony. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2024 Nawet fajny ten Mr Mcmahon, widziałem że WWE w stanach jest bardzo popularne ale że aż taka kasa tam jest to się nie spodziewałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi