karl Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 @bulek moze sklecimy jeden team? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 W dniu 29.10.2023 o 20:50, karl napisał(a): @bulek moze sklecimy jeden team? Hahaha myślisz że by taki twór wygrał ligę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 50 minut temu, bulek napisał(a): Hahaha myślisz że by taki twór wygrał ligę? Na pewno bylibyśmy top 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 13 godzin temu, karl napisał(a): Na pewno bylibyśmy top 15 Ale nawet o awans byłoby trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 31 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 (edytowane) Po tych kilku latach nieobecności jestem tam gdzie spodziewałem się być i raczej awans mi nie grozi, chociaż sporo meczy do nadgonienia mam, ale...co to jest za deal? Czy mógłby kolega Filip LAGawronLakers zdradzić na co liczy robiąc ten trejd? Edytowane 31 Stycznia 2024 przez Lew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 4 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2024 Zach nie wróci, więc powyższy trejd ma więcej sensu ze strony Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Szybkie pytanko organizacyjne... jaki jest nick z forum dla druzyn Backtoback, Nosy Ujebane Na Biało i Cavaliers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 7 minut temu, wiLQ napisał(a): Szybkie pytanko organizacyjne... jaki jest nick z forum dla druzyn Backtoback, Nosy Ujebane Na Biało i Cavaliers? Zgaduje, że backtoback to będzie @b2b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Teraz, barcalover napisał(a): Zgaduje, że backtoback to będzie @b2b W przypadku awansow bym wolal nie zgadywac ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Ilość ludzi, którzy olali sezon jest aż za duża i nie wiem, jaki poziom miałaby ta liga, gdybym na niewiele przed draftem nie ściągnął Grudy i Decosa. To oznacza, iż moja decyzja o powiększeniu ligi się wybroniła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi