Gruda82 Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Potwierdzam udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 (edytowane) Gruda jest zastępcą Blamu2, który pomimo ponagleń nie zalogował się do ligi. Jesli Blamu się zgłosi, zobaczymy potem. Edytowane 14 Października 2023 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 3 godziny temu, bulek napisał(a): Gruda jest zastępcą Blamu2, który pomimo ponagleń nie zalogował się do ligi. Jesli Blamu się zgłosi, zobaczymy potem. @Lew się zgłaszał chyba pierwszy jako rezerwowy? Cc @wiLQ może jednak obu dodać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 4 minuty temu, barcalover napisał(a): @Lew się zgłaszał chyba pierwszy jako rezerwowy? Cc @wiLQ może jednak obu dodać? Żadna informacja taka do mnie nie dotarła, ale oczywiście mogę dołączyć też Lwa. Gruda już jest w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 4 minuty temu, bulek napisał(a): Żadna informacja taka do mnie nie dotarła, ale oczywiście mogę dołączyć też Lwa. Gruda już jest w lidze. Jeżeli to nie kłopot to bardzo chętnie ponownie spróbuje sił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 (edytowane) 5 minut temu, Lew napisał(a): Jeżeli to nie kłopot to bardzo chętnie ponownie spróbuje sił. Nie ma problemu - rozszerzam do 19 ekip, ale data draftu już jest oficjalna - 23.10, 21:15. @Lew zostalś dodany do grupy, tam znajdziesz link z zaproszeniem. Edytowane 14 Października 2023 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 4 minuty temu, bulek napisał(a): Nie ma problemu - rozszerzam do 19 ekip, ale data draftu już jest oficjalna - 23.10, 21:15. Dzięki. Do daty draftu się dostosuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Czy chcialby ktos przejsc z North do South? Draft maja jutro o 21. Bo w jednej lidze jest 19 GMow, a w drugiej 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfl Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 2 godziny temu, wiLQ napisał(a): Czy chcialby ktos przejsc z North do South? Draft maja jutro o 21. Bo w jednej lidze jest 19 GMow, a w drugiej 17. Jeśli nie ma innych chętnych to ja mogę przejść, bo jutrzejszy termin mi w sumie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 11 minut temu, kfl napisał(a): Jeśli nie ma innych chętnych to ja mogę przejść, bo jutrzejszy termin mi w sumie pasuje. Ok, to wypisz sie z ligi North i dolacz do South [dodalem Cie do watku organizacyjnego na privie] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 @MKA chciał iść do South. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 No i przegapiłem okazję, zostanie wybierać w dwóch draftach naraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 9 godzin temu, bulek napisał(a): @MKA chciał iść do South. Teraz, MKA napisał(a): No i przegapiłem okazję, zostanie wybierać w dwóch draftach naraz. Wybaczcie, ze tak wyszlo, ale draft w South jest dzisiaj, wiec trzeba bylo dzialac sprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Decos20 Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Witam, Dołączam jako 19 na zaproszenie Bulka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Ładnie tam odpierdalacie, słyszałem ze 20 teamów na drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 (edytowane) 32 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Ładnie tam odpierdalacie, słyszałem ze 20 teamów na drafcie. Nie. Z 18 zwiększyłem do 19, raptem 1 więcej. Edytowane 23 Października 2023 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 No było co draftować ponad 3h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 27 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 Nie było mnie tutaj 4 sezony i już wtedy z aktywnością nie było różowo, ale teraz to aż chce się zacytować słowa niezbyt głębokiego utworu: "Jaki tu spokój, Na na na Nic się nie dzieje, Na na na na Nikt się nie bawi, Na na na na Wszyscy się nudzą, Na na na na" ...więc zacznę z krótkim podsumowaniem draftu w moim wykonaniu Nie był on udany. Nie mogąc się doczekać pierwszego budżetowego draftu, popijałem browarka (długo czekałem). Po 30 min od rozpoczęcia wyjeb..em się z dolców. Później jak czekałem godzinę aż ceny zbliżą się do moich możliwości (kilka per łepek) to orange postanowiło mi neta odłączyć. Zadzwoniłem do Maksa (robot od Orangu co telefony odbiera) i po kilkunastominutowej rozmowie odzyskałem internet...pewnie przypadek bo rozmowa z Maksem nie przebiegała dobrze No i było po grzybach, chociaż jakieś farty wpadły z automatu i z FA też coś wyhaczę. Do meritum. Skład mam ubogi i raczej o zwycięstwo walczyć nie będę. Z drugiej strony spaść nie spadnę:) W połowie sezonu będę patrzał rozmienić jednego z moich liderów na drobne bo będę sporo meczy w plecy. Jak nadrobię zaległości w tym kto dobry, a kto słaby to będę rozsyłał oferty. Możecie już próbować mnie wytrejdować bo poważnie uwsteczniłem się w NBA dość mocno. Miłej zabawy i oby któryś z Was był gorszy niż ja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Poszedłem w sredniactwo w drafcie i mam …gowniany team. Utrzymam się w III lidze bo nie ma IV. u mnie wszyscy do wymiany od startu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Ja liczyłem na więcej i na drafcie i teraz po nim W moim teamie zwyczajnie nie ma talentu, może jak wrócą Allen z Claxtonem, cos sie ruszy w zbiorkach i blokach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi